5 Cara Kauntungan tina Facebook's Analytics

facebook

Jigana Facebook tiasa nyetél rékor dina jumlah bahan berita anu dihasilkeun dina saminggu. Warta anu paling anyar nyaéta Facebook ngaluncurkeun analytics pakakas. Saatos maca ngeunaan ieu dina Company gancang Kuring parantos mutuskeun yén éta mangrupikeun tambahan anu saé pikeun dominasi dunya Facebook. Kidding kumisan mangrupikeun fitur anu hadé anu bakal nunjukkeun saha anu "resep" naon tanpa ngabagi inpormasi pribadi.

analitik facebook

Alat na ngabagi data dumasarkeun kana demografi anu sami sareng Foursquare's alat bisnis analitik, anu pikeun seueurna mangrupikeun berita lami. Duanana fitur ngamungkinkeun perusahaan pikeun ngukur saha waé anu janten pemirsa utami dina hal gender, umur, lokasi sareng bahasa. Daripada nyéépkeun waktos dina panilitian anu jembar bagan ieu bakal nunjukkeun saha sareng dimana sasaran udagan anjeun. Sanaos énggal sareng ningkat

Sanaos énggal sareng ningkat Analytics pikeun Halaman Wéb, Aplikasi sareng Halaman lolobana ditargetkeun pikeun pamekar aplikasi, pamilik eusi sareng panerbit anu ngalambangkeun merek ieu tiasa nguntungkeun pisan. Kuring ogé nyarankeun ngeklik tautan di luhur pikeun sababaraha paréntah léngkah-léngkah deui pikeun ngalaksanakeun alat-alat anyar.

Ieu 5 alesan naha anjeun bakal nguntungkeun:

  1. Ngirit Waktos. Waktos mangrupikeun artos sareng fitur ieu gampang dibaca sareng dianggo. Kituna anjeun terang saha, dumasar kana demografi, "resep" produk anjeun maka éta tempat anjeun investasi waktos anjeun.
  2. Modal kana Eusi. Misalna, upami mérek anjeun gaduh FanPage anjeun tiasa ningali sabaraha pangguna mairan postingan pikeun ngamodalan naon anu aranjeunna pikaresepeun. Dasarna anjeun tiasa ngawitan masihan pemirsa naon anu aranjeunna pikahoyong. Ogé upami anjeun pangurus Halaman Facebook ayeuna anjeun tiasa ningali analytics pikeun patalimarga rujukan sareng carita streaming dina dasbor Wawasan (baca tautan di luhur), ogé pandangan tab pikeun Halaman anjeun.
  3. surat penting. Dokumén? Leres, anjeun ayeuna tiasa gampil ngumpulkeun data nganggo alat visualisasi énggal. Ieu bakal ningkatkeun kamampuan anjeun pikeun ningali layar lengkep, nyetak sareng nyimpen grafik, anu dina gilirannana bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahemat sareng ngalaksanakeun panilitian anu tiasa diitung.
  4. Ketahui Penonton Anjeun. Fitur anyar ukur nunjukkeun demografi pangguna, anu sadayana peryogi kauninga ngeunaan pemirsa atanapi pemirsa poténsial. Dasbor wawasan ngarecah éta pikeun sadaya pangurus domain. Couple Sababaraha conto anu ditawarkeun pikeun admin mangrupikeun rusak tina kontribusi ti pangguna dugi ka itungan pangguna aktip, demografi pikeun pangguna anu sah sareng pangguna aktip, sareng sababaraha kali idin dipenta sareng dikabulkeun.
  5. Situs wéb, Aplikasi, sareng Halaman. Anjeun tiasa ngagunakeun alat ieu dina sadaya tilu saluran. Teu aya alesan pikeun henteu nganggo fitur-fitur anyar ieu.

demografi facebook

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.