66% Pamaké Facebook SUKA Parobihan Anyar!

parobihan facebook

Sanés survey ilmiah naon waé ... ngan ukur hiji Survey online Zoomerang pamiarsa sareng pengikut ti Martech Zone. Nanging, ditilik tina résponna, anjeun jalma resep parobihan anu parantos dilaksanakeun ku Facebook.

Masih aya sapertilu jalma di luar sana anu kaserang ku parobihan anu drastis. Dina pamanggih kuring, kuring mikir aya dua hal anu lumangsung anu ngadorong pikeun Facebook pikeun terus ngarobah sapertos kieu:

  1. Abdi percanten ka perséntase tinggi tina pangguna non-téhnis ngadorong aranjeunna pikeun nyebatkeun hanjelu nalika parobahan sapertos kieu kajantenan. Aranjeunna biasa kana hal sareng henteu hoyong éta robih. Kuring henteu yakin éta bakal dipikaresep. Sakumaha paribasa baheula, Robah atanapi Maot ... pelajaran anu MySpace diajar.
  2. Kusabab Facebook parantos sacara rutin ngarobih cara jalma berinteraksi sareng platform, saur aranjeunna aranjeunna lalaunan nyababkeun pemirsa janten teu puas nalika ngeunaan pembaruan. Abdi conto anu saé… Dulu kuring rada frustasi, tapi ayeuna kuring teu paduli. Kuring ngan ukur nyéépkeun tambahan 10 menit kanggo milarian pilihanna kusabab aranjeunna ngarobih lokasina.

bagan parobihan facebook

Zoomerang salajengna survey online langsung di sidebar: Naha halaman wéb perusahaan anjeun dioptimalkeun pikeun mobile?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.