Facebook Pareuman Akun Abdi

Poto layar 2011 01 16 jam 1.37.48 PM

Henteu aya peringatan, teu aya alesan anu disayogikeun, henteu aya email anu ngajelaskeun kunaon ... halaman Facebook kuring ditumpurkeun, aplikasi Facebook kuring dinonaktipkeun, sareng kuring Akun Facebook dinonaktipkeun. Sababaraha dinten ka pengker, kuring kedah ngareset kata sandi - Facebook ningali aya anu nyobian lebet sareng akun abdi ti Indiana Kalér. Kuring henteu yakin naha ieu aya pangaruh kana kajadian ieu.

Poto layar 2011 01 16 jam 1.37.48 PM

Lumayan bodo upami naros ka kuring. Sareng negeskeun deui naséhat kuring ka sadaya perusahaan - tong ngandelkeun Facebook atanapi platform sanés pikeun janten komunikasi utama anjeun. Kuring gaduh sababaraha réréncangan anu caket ka tim-tim di Facebook - Kuring bakal ningali naon anu kuring tiasa lakukeun pikeun ngaktipkeun akun deui. Abdi parantos ngadamel nyuhungkeun ngalangkungan halaman bantosan aranjeunna.

1:33 PM Ieu daptar sadaya bewara sakedapan

Poto layar 2011 01 16 jam 1.51.49 PM

Dina catetan samping: Salaku kolot, kuring ogé kesel ... Kuring tiasa niténan putri abdi liwat akun Facebook kuring.

1:36 PM Ieu réspon email anu kuring tampi ti Facebook

Poto layar 2011 01 16 jam 2.14.39 PM

21 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Panginten Facebook ngagaduhan tanda yén anjeun nempatkeun sadaya Tweet anjeun di dinya. 😉

    Sadayana bercanda, anjeun leres dina naséhat anjeun pikeun usaha. Anjeun henteu gaduh ayana Facebook anjeun. Facebook teu.

    • 3

      Kuring geus mikir ngeunaan éta, Chuck. Sigana konyol sanaos saprak kuring nganggo fitur integrasi Twitter pikeun ngalakukeunana!

      Poin kadua anjeun maot… ieu sababna urang teu tiasa gaduh hiji perusahaan gaduh Internét.

  3. 4

    Pos diropéa kalayan surat anu ditampi pikeun pariksa identitas kuring… anu sigana konyol sabab kuring gaduh sababaraha aplikasi, sababaraha halaman, seueur réréncangan - sareng kuring parantos di Facebook mangtaun-taun ayeuna.

  4. 5

    Duh, Doug. Éta pisan pikasieuneun aranjeunna ngan saukur mareuman sapertos kitu tanpa aya bewara. Kuring henteu kantos masihan pamikiran ngeunaan kumaha gampangna sadayana anu tiasa dicandak.

    Éta gélo mikir yén jalma sareng usaha investasi rébuan dolar per bulan kana "sipat" Facebook sareng Twitter na sareng leres-leres henteu aya jaminan yén aranjeunna bakal aya isukan.

    Mudah-mudahan anjeun terang.

  5. 7

    Persis hal anu sarua kajadian ka kuring dina Senén, Doug. Kuring narima email generik sarua, sanggeus kuring geus robah sandi sorangan. Kuring ngawaler email maranéhanana dina 7 menit, sarta masih teu ngadéngé deui. Ieu frustrating tempo euweuh katerangan resmi ti FB on kahayang kajadian / naha. Abdi janten anggota aplikasi Angkatan Laut Vets anjeun ogé, kuring heran naha éta kajantenan ka batur dina grup.

  6. 9

    Kéngingkeun catetan ti klien yén sadaya 10 Administratorna, kalebet kuring, ngagaduhan akun #Facebook na ditumpurkeun ayeuna. Kuring boga aksés, tapi teu sabenerna dianggo dina kaca maranéhanana pribadi. Éta bakal pikaresepeun pikeun ningali naha ieu aya hubunganana sareng ieu. Kuring ogé maca yén Facebook ngagaduhan bug deui dina bulan Nopémber anu nganonaktipkeun sakumpulan akun. Kuring bakal terus ngémutan anjeun sadayana.

  7. 10

    Doug, kuring yakin aranjeunna bakal ngumbar pikeun anjeun. Anjeun kedah gaduh sistem otomatis anu cukup kuat upami anjeun gaduh 500 juta palanggan sareng seueur patarosan anu parantos kajawab dina Pitulung. Tetep kami diropéa. Amin nu teu bisa ngandelkeun mana wae sumber. Éta sanés sambel dina Facebook, sabab sanés kamungkinan (panginten langkung dipikaresep) yén halaman wéb anjeun bakal turun sareng Facebook naék?

    Sarta eta salawasna mantuan uninga jalma di jero.

    "Nyobaan nginget-nginget naon anu ceuk kuring anjeun lakukeun.
    Nyaan henteu masalah sabab anjeun masih ngan hiji-hijina.
    Sagalana jadi salah, hal jadi salah. " – Chris Isaak

    • 11

      Sigana urang bakal ningali, Kenan! Bagian anu saé tina pangalaman ieu nyaéta kuring leres-leres ngamimitian nyaluyukeun kana Facebook sareng kirang négatip ngeunaan aranjeunna nyobian 'milik' Internét. Kuring bakal salamet denda ieu… tapi ku ampir satengah Bumi dina Facebook, anjeun bakal nyangka métode maranéhanana henteu ngan hideung bodas. Upami aya kagiatan anu curiga, aranjeunna tiasa masihan terang ka kuring.

      Barina ogé, kuring anggota BAYAR di Facebook, sanggeus meuli Iklan Facebook pikeun tumuwuh komunitas kuring di dinya. Dina sakedapan, tanpa kanyaho kuring sareng tanpa aya recourse, éta sadayana musna. Sigana aranjeunna bakal janten tanggung jawab sakedik ka jalma-jalma anu promosi Facebook, ngagaleuh pariwara di dinya, sareng konsultasi sareng perusahaan ngeunaan cara ngungkit éta.

  8. 12

    Doug, kuring nampi email anu sami dina 11 Januari saatos nyobian asup kana facebook kuring. Kuring geus diusahakeun sagalana jeung kuring teu meunang respon ti facebook.

  9. 13
    • 14

      Pikaresepeun, Doug. Tambang masih dinonaktipkeun (saprak 1/10). Ngirim balesan kadua pikeun email umumna isuk ieu. Tapi anjeun leres, ieu negeskeun deui ka perusahaan yén aranjeunna henteu kedah ngandelkeun FB 100% salaku bagian "dedikasi" tina bisnis sosialna.

  10. 15

    Hal anu sami kajadian ka kuring 10 dinten ka pengker. Kuring geus nulis ka Facebook unggal poe - NO respon! Teu tiasa nelepon aranjeunna dina telepon. . . aranjeunna henteu ngajawab! Pangrojong pelanggan pikareueuseun - saleresna, henteu aya. Ridiculous pikeun parusahaan nu nyebutkeun kumaha "ramah" aranjeunna! Henteu nalika aya masalah!

  11. 16

    Rekening Facebook abdi tos dinonaktipkeun dinten ayeuna…Abdi henteu sagalih sapertos anu kuring bakalan. Tapi kuring masih emailed Facebook Kuring malah kungsi kabogoh kuring ngamimitian grup on Facebook jeung ngaran kuring di dinya ngarah bakal ngantep deui!

  12. 17

    Hai nami abdi TaShe. Akun abdi ditumpurkeun kaluar tina biru kawas 3weeks katukang. Kuring geus spent jadi loba waktu nyoba meunang di kabaran ku staf Facebook, tapi kuring teu narima reply a. Abdi teu tiasa ngadamel halaman sanés dugi ka aranjeunna ngabales sabab nyarios yén éta ogé ngalanggar aturanana. Janten naon anu kuring kedah laksanakeun? Inpormasi kuring sareng sadayana anu kuring peryogikeun nyaéta dina Facebook. Kuring boga nickname antara ngaran hareup jeung tukang kuring nu mungkin geus kasus, tapi kuring narima euweuh peringatan. Bagian anu goréng ngeunaan ieu nyaéta kuring henteu nampi réspon ti Facebook sareng kuring parantos ngantosan ampir sabulan. Ieu frustrating kuring sabab nepi ka kuring meunang sababaraha jenis respon kana Facebook, abdi malah teu bisa nyieun hiji akun anyar. Naon atuh lalaki???

  13. 18

    Hai nami abdi Sharon. Akun fb kuring ogé ditumpurkeun tanpa aya peringatan dina 29 Maret 2011 sareng kuring henteu terang kunaon. Abdi gaduh sadayana réréncangan, kulawarga sareng kolega di fb sareng éta sedih kuring ditinggalkeun tina sagala apdet sareng inpormasi anu aya hubunganana sareng padamelan kuring anu rutin ditampi. Gampang nyarios henteu ngandelkeun fb tapi upami réréncangan sareng kulawarga anu sanés aya dina fb sareng aranjeunna ngandelkeun fb pikeun silih ngahubungi naon pilihan kuring !! Kuring sono pisan ka aranjeunna sareng kuring ogé sono maén farmville anu kuring ngamimitian deui taun 2009 sareng nyéépkeun artos nyata sareng ngadadak éta sadayana musna! Anu paling ngaganggu kuring nyaéta kuring henteu acan nampi balesan ti fb! Kuring ngan hayang eta bakal balik !!

    • 19

      Abdi dina posisi anu sami sareng anjeun. Gambar barudak kuring sareng gambar tunangan almarhum kuring sadayana aya dina akun kuring sareng kuring ayeuna moal tiasa pulih deui? Naha kuring ditumpurkeun kalayan henteu ngaréspon atanapi naon waé? Kuring teu boga nanaon pantes dina kaca kuring jeung kuring bakal pikir maranéhna bakal nalungtik hal ieu saméméh ngan nganonaktipkeun batur. Éta frustrating tapi kuring nyangka teu aya anu tiasa dilakukeun. Teu adil

  14. 20

    Hai nami abdi Sharon. Akun fb kuring ogé ditumpurkeun tanpa aya peringatan dina 29 Maret 2011 sareng kuring henteu terang kunaon. Abdi gaduh sadayana réréncangan, kulawarga sareng kolega di fb sareng éta sedih kuring ditinggalkeun tina sagala apdet sareng inpormasi anu aya hubunganana sareng padamelan kuring anu rutin ditampi. Gampang nyarios henteu ngandelkeun fb tapi upami réréncangan sareng kulawarga anu sanés aya dina fb sareng aranjeunna ngandelkeun fb pikeun silih ngahubungi naon pilihan kuring !! Kuring sono pisan ka aranjeunna sareng kuring ogé sono maén farmville anu kuring ngamimitian deui taun 2009 sareng nyéépkeun artos nyata sareng ngadadak éta sadayana musna! Anu paling ngaganggu kuring nyaéta kuring henteu acan nampi balesan ti fb! Kuring ngan hayang eta bakal balik !!

  15. 21

    Halo kuring ogé 1 Juni 2012 2:55 kuring ditumpurkeun sareng 2 Juni 2012 1:04 énjing kuring nampi pesen yén kuring lepat ditunda janten kuring ngagaduhan akun kuring deui tapi 3 Juni 2012 3:14 énjing kuring ditumpurkeun deui tapi saprak éta Minggu Ku teu sangka maranéhna bakal ngawalon meureun aya off .. hihi tapi kuring ngirim Phil kuring. id pos sareng akte kalahiran. NSO nyalin 1 Juni panungtungan ngarah approve kuring jeung mastikeun ngan salah kaprah tapi 3 Juni 2012deui abdi ditumpurkeun abdi ngarasa jadi goréng abdi méakkeun duit nyata keur kaulinan aya na 2 Juni sanggeus masihan kuring deui fb abdi abdi mésér deui .. jeung 3 Juni 2012 kuring deui ditumpurkeun huhu ceuk maranehna virus Asia bisa lumangsung 2 Juni babaturan kuring ngabejaan kuring yen nalika kuring asup ka facebook tapi naha deui ditumpurkeun, kuring geus teu ngalanggar aturan fb nanaon mudah-mudahan dina senen fb tim reply

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.