Naha Facebook Ngan Henteu Ngotong

iklan facebook

Sanaos ieu sigana atra pikeun sababaraha, seueur perusahaan anu ningali Facebook salaku prospek atanapi tujuan konsumén. Bukti nyarios sabalikna. Dina infographic ieu ti GetSatisfaction, Naha Facebook Ngan Henteu Ngotong, aranjeunna parantos nyusun sababaraha analisis anu matak panasaran anu nunjuk langsung kana usaha anu peryogi ngalangkungan Iklan Facebook atanapi Halaman sareng nyayogikeun ayana online anu ngamungkinkeun para tamu nganjang langkung jero.

Konsumen peryogi langkung ti ngan ukur platform dimana aranjeunna sacara pasip "resep" atanapi "nuturkeun" merek. Seueur anu milari pangalaman palanggan anu langkung dipercaya, anu langkung jero anu ngadorong interaksi anu langkung ageung sareng ngajantenkeun inpormasi anu akurat sareng dipercaya gampang dipanggihan.

UPDATE: Pikeun sudut pandang anu sanés, tingali dina Kakuatan Facebook infographic.

GetSatIncyte Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.