Kumaha Email Facebook Tiasa Hadé

Depositphotos 51798225 s

Dinten Jumaah ieu, urang bakal diskusikeun Ladénan email Facebook anu bakal datang kalayan sababaraha éksékutip ti perusahaan média sosial anu caket sareng Facebook. Cirian almenak anjeun pikeun Acara radio Téhnologi Marketing jam 3PM Est. Kami ngarepkeun nguping sendok jero! Samentawis waktos, anjeun tiasa nonton ieu video Facebook resmi dina sistem email.

Ieu réaksi awal kuring ... aya kasempetan nyata pikeun Facebook pikeun ngabasmi SPAM sadayana kalayan sistem emailna tapi aranjeunna milih pikeun ngagunakeun panampi email pikeun idin atanapi meungpeuk unggal anu ngirim. Heug Kumaha éta bénten sareng kumaha ayeuna urang ngendalikeun SPAM? Abdi henteu ningali seueur bédana.

Kieu kumaha Facebook tiasa ngaleungitkeun SPAM sadayana - ideu anu kuring gaduh mangtaun-taun:

Facebook kedah ngembangkeun hiji Pilih-In API yén email marketer tiasa dilebetkeun kana bentuk sign-up. Janten ... salaku perusahaan kuring bakal ngahasilkeun formulir email. Upami alamat email réngsé di @ facebook.com, abdi nelepon ka Facebook API sareng Aranjeunna ngahasilkeun mékanisme opt-in dina situs abdi. Pangguna Facebook ngamungkinkeun idin, panginten ku cara log in via Facebook Connect, sareng voilà! Ayeuna Facebook leres-leres terang yén jalma éta milih kana email. Henteu rame, teu aya muss - aranjeunna henteu kedah ngalakukeun saringan mail naon waé pikeun email komérsial.

Malah langkung saé mangrupikeun format Langganan Terbuka yén sadaya ISP ageung tiasa ngembangkeun sareng ngatur. Salaku pamasar, kuring bakal langkung resep ngembangkeun alat anu ngajamin yén email abdi didamel kana koropak! Facebook sareng Google mangrupikeun hiji-hijina dua perusahaan anu ngagaduhan panggunaan anu cukup pikeun mastikeun nyoko kana téknologi sapertos kieu. Hasilna bakal pikaresepeun, sanaos… saléngkah caket kana koropak bébas SPAM.

Teu masuk akal pikeun Panyayogi Layanan Email pikeun ngatur mékanisme anu milih anu henteu tiasa diakses ku Panyayogi Jasa Internét. Ieu bakal nempatkeun ISP anu ngurus anu milih-dina! Éta kedah dimana.

Upami anjeun hoyong uleman ka Email Facebook, nyungkeun undangan ti Facebook.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.