Naha Aya Alat Acara Anu Langkung Hadé tibatan Facebook?

Screen Shot 2015 04 27 at PMN 1.34.55

Kamari urang ngarayakeun taun kadua ku Festival Musik & Teknologi di dieu di Indianapolis. Acara ieu mangrupikeun dinten perayaan kanggo séktor téknologi (sareng saha deui) kanggo istirahat sareng ngupingkeun sababaraha band anu endah. Sakabéh hasil dialihkeun ka Leukemia & Lymphoma Society pikeun émutan bapak kuring anu éléh perang sataun sareng satengah ka pengker ka AML Leukemia.

Kalayan 8 band, DJ, sareng Pelawak, leres-leres ngan ukur aya hiji tempat online pikeun dipasarkan sareng komunikasi sareng prospek, babaturan, kipas angin, staf acara, sareng hadirin ... Facebook. Kanyataan yén kuring tiasa ngabébaskeun pidéo sareng poto, grup tag sareng sponsor, teras promosikeun band sareng sponsor acara sareng ngahijikeun aranjeunna dina hiji tempat sapertos saderhana. Tambahkeun iklan Facebook, sareng kami tiasa ngagedéan jangkauan acara urang sacara signifikan.

Nalika kuring situs ngagaduhan inpormasi, éta boro-boro bakal janten komunitas anu mekar sapertos Facebook. Kami sering ditaros ku perusahaan ngeunaan naha atanapi henteu aranjeunna kedah ngembangkeun komunitas dina situsna sareng kuring ngajelaskeun kumaha sesah na. Jalma-jalma henteu museurkeun kahirupanana pikeun produk, jasa, mérek… atanapi acara. Acara ieu ngan ukur salah sahiji sabtu minggu pendukung sareng di mana Facebook pas pisan.

Upami kuring gaduh sababaraha kahoyong pikeun Acara Facebook, aranjeunna bakal:

  • Ngidinan penjualan tikét - kami damel ngalangkungan Eventbrite pikeun penjualan kami tapi éta tetep hartosna aya hubungan anu ageung antara jumlah jalma anu nyatakeun yén éta bade sareng jalma-jalma anu saleresna dibeuli tikét. Kumaha carana upami kuring tiasa ngatur pamésér tikét, diskon tikét, sareng bahkan pembelian tikét pikeun grup ngalangkungan Facebook?
  • Tag Acara dina Poto sareng Pidéo - hayu urang nyanghareupan éta, urang sadayana sibuk teuing pikeun hashtag unggal koméntar, poto, atanapi video pikeun hiji acara. Naha henteu saé upami Facebook ngantep anjeun henteu ngan ukur masihan tandatangan tempat sareng jalma… tapi kumaha upami kajadian éta nyalira? Pasangkeun ka administrator pikeun nyatujuan atanapi ngaleungitkeun tag sapertos anu anjeun lakukeun dina tag Halaman Facebook.
  • Ngidinan Ékspor Élmu atanapi Marketing - Ayeuna kuring ngagaduhan acara ... kumaha kuring balik sareng ngajak jalma ka taun payun? Sigana rada belet tapi nalika kuring ngekspor daptar tamu, kuring ngan ukur meunang daptar ngaran. Kumaha carana éta ngabantosan kuring?
  • Ujang Unlimited - Kuring nyetél sababaraha pangurus pikeun acara éta sareng urang sadayana antukna pencét watesan jumlah undangan anu kami kirimkeun, sanaos unggal jalma ngan ukur sakali diulem. Ieu mangrupikeun jalma anu janten réréncangan abdi atanapi nuturkeun kuring ... naha anjeun ngabatesan jangkauan undangan Acara sapertos kieu?

Upami kuring ngagaduhan pilihan éta, kuring leres-leres henteu yakin naha kuring badé ngawangun situs acara atanapi nganggo sistem tikét.

Kami nganggo Twitter sareng Instagram ogé, tapi sababaraha band henteu ngagaduhan akun Twitter sareng anu sanésna henteu ngawaskeun Twitter atanapi Instagram. Tapi sadayana aya dina Facebook sateuacan, salami, sareng saatos kajadian éta. Hayu urang nyanghareupan éta - Acara Facebook mangrupikeun hiji-hijina kaulinan di kota.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.