Gagal Facebook

facebook gagal infographic

Minggu kamari urang ngabagi Infographic Kaamanan Facebook urang anu nunjukkeun ukuran kaamanan sareng statistik anu parantos dikembangkeun sareng didokumentasikeun ku Facebook. Éta henteu sadayana unicorn sareng pelangi, sanés! Facebook parantos ngagaduhan bagian tina éra sareng pembalikan sababaraha taun.

Teu aya ragu Facebook bakal lolos kana seueur kagagalanana kusabab kanyataan yén aranjeunna parantos ngahontal naon anu henteu acan kahontal platform anu sanés. Nanging, Gagal Facebook WordStream infographic masih lumayan matak!

gagal facebook

4 Komentar

  1. 1

    Facebook ogé sigana bakal neuteup ka masalah anu diciptakeun ku aplikasi anu sanés dina kaayaan privasi. Ngagaduhan API terbuka henteu sami sareng ngajantenkeun privasi janten prioritas utama. Masalah privasi bakal janten hal anu penting, sareng perusahaan pinter di luar sana bakal nyandak tindakan anu kuat pikeun ngabantosan konsumén sareng pangguna na ngaidentipikasi, ngajagi, sareng ngatur karusiahanana. Hukum anyar di Éropa anu diberlakeun pikeun merangan panyalahgunaan privasi bakal pencét basisir urang, sareng éta waktosna waktosna. Danny Brown ngagaduhan tulisan anu pikaresepeun ngeunaan Klout sareng Facebook, anu kedah dibaca. http://dannybrown.me/2011/10/27/is-klout-using-our-family-to-violate-our-privacy/

    • 2

      Hmmmm… Kuring maca matéri sareng nebak kuring masih teu ngarti pisan. Upami "Kuring" lebet kana Klout, kuring tiasa ningali bongbolongan, anu tiasa kalebet koneksi anu kuring hoyong jaga pribadi. Nanging, éta nalika kuring lebet kana Klout… sanés nalika anu sanés ningali profil abdi. Naha kuring kaleungitan kitu?

      Doug

  2. 3

    Nalika kuring ngartos diskusi dina situs na, masalah sareng Klout nyaéta yén pangguna anu dimaksud henteu ngijinan aksés kana akun Facebookna, tapi ikon Facebook na katingali dina Klout, sareng jalma-jalma tiasa nganggo ieu pikeun ngaksés profil Facebook pribados. 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.