Gagasan Kontes Liburan Facebook Super Festive

ideu kontes liburan facebook

ShortStack dianalisis langkung ti 50,000 Kaca Facebook aktip sareng 300,000 aktip Facebook Halaman khusus anu ngalayanan langkung ti 1.4 milyar penggemar Facebook sareng, diantara sababaraha hal anu aranjeunna mendakan: Dursasana dina bulan Désémber ningkat dugi ka 66 persén dina aplikasi Halaman Facebook khusus! Data sanés anu aranjeunna kapendak ngeunaan mérek anu nganggo aplikasi Facebook Page salami bulan Désémber:

  • Merek ningali paningkatan 66% dina kiriman kontes
  • Merek ningali paningkatan 57% dina adat Bagikeun aplikasi Facebook Page
  • Merek ningali paningkatan 47% dina adat Panémbong aplikasi Facebook Page
  • Merek ningali paningkatan 33% dina Facebook khusus Bagikeun aplikasi halaman pikeun babaturan Facebook khusus

Éta sadayana aya hasilna, janten kéngingkeun kalénder ieu pikeun ngajalankeun ASAP! Pamaca blog Tech Tech - mangpaatkeun, nganggo tautan afiliasi kami, sareng mimitian akun ShortStack anjeun gratis!

liburan-kontes-ideu

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.