Naon anu Resep Facebook Nyingkab Ngeunaan Kami

ngalaan pikiran facebook

Hésé dipercaya yén ku ngan saukur ngaklik sababaraha suka, platform tiasa sacara akurat ngaduga langkung seueur ngeunaan konsumén anu nganggona tibatan anu aranjeunna tiasa bayangkeun - tapi éta leres. Ieu kakuatan pamasaran basis data sareng tiasa nunjuk kana cacad dasar dina logika seueur média sosial média. Sedengkeun urang sadayana hoyong diperlakukeun salaku individu, data nyayogikeun gambaran anu jauh béda. Kami henteu unik pisan.

Panilitian nunjukkeun yén atribut pribadi anu intim tiasa diprediksi kalayan tingkat akurasi tinggi tina 'tilas' anu ditingalkeun ku tingkah polah digital anu sigana henteu nguntungkeun, dina hal ieu Facebook Likes. Panilitianana nimbulkeun patarosan penting ngeunaan pamasaran pribadi sareng privasi online. Universitas Cambridge

The folks di Wishpond parantos ngempelkeun seueur papanggihan dina infographic anu matak kieu:

Facebook resep nembongkeun

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.