Facebook Like Button sareng Integrasi WordPress

siga

Jeung Tombol Facebook Like ngaluncurkeun, panginten kuring bakal nyéépkeun waktos wengi ayeuna sareng ngahijikeun kana blog WordPress kuring. Kuring ogé ngintegrasikeunana dina a Compendium blog klién, ogé, wengi ayeuna.

Léngkah munggaran lumayan saderhana - kantun nambihan kode iframe kana halaman témplat anjeun (indéks sareng hiji). Kusabab halaman indéks anjeun tiasa gaduh sababaraha postingan, penting pikeun ngarobih tombol dina loop halaman anjeun supados tautan permanén leres dilampirkeun.

<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=
& layout = button_count & action = kawas "scrolling =" no "frameborder =" 0 "allowTransparency =" true "style =" border: none; ngabahekeun: disumputkeun; lébar: 250px; jangkungna: px ">

Kuring ogé nyaluyukeun lébarna teras ngalakukeun sababaraha CSS pikeun ngambang tombol di gigireun Tombol Twitter Retweet. Alesan kunaon alat-alat ieu saé pisan nyaéta aranjeunna henteu meryogikeun login, navigasi, sareng sajabana. Anjeun ngan saukur klik tombol sareng anjeun parantos ngeposkeun status kana Facebook (atanapi Twitter).

Salaku tambahan, anjeun ogé tiasa nempatkeun data meta dina lulugu blog anjeun kanggo Facebook sasari. Kieu carana kuring ngédit milik kuring:

"/>

Antukna, kuring ngarepkeun ningali saha nyerat plugin anu saé pikeun ngalakukeun ieu. Kuring henteu acan nyobian ningali jalan anu mana anu langkung saé - pendekatan iframe atanapi anu Facebook JavaScript SDK cara. Upami anjeun parantos ngaidentipikasi plugin anu saé pikeun ngurus ieu, bejaan kuring!

13 Komentar

  1. 1

    Abdi gaduh patarosan kanggo anjeun, Bromance:

    2 peuting ka pengker kuring nyobian maén sareng facebook sapertos kotak (baheulana widget kipas facebook) kanggo "cara nyebarkeun buku blues". mugia ”halaman kipas sareng ayeuna moal dimuat. Éta ngalakukeun naon anu dilakukeun di Mashable ayeuna… atanapi TELAH dilakukeun siang Sabtu siang.

    Naha éta bertentangan sareng Tésis? GRRRR

  2. 2
  3. 3
  4. 4

    Hatur nuhun Jack! Henteu yakin kana naon anu kuring lakukeun, tapi saleresna kuring henteu ningali tombol némbongan nalika kuring nganggo plugin.

  5. 5

    Henteu kedah aya konflik nanaon - tapi tiasa nyandak sababaraha tweaking utama sareng CSS pikeun milarian tombol dimana anjeun meryogikeunna. Abdi ngalaman heck tina waktos sesah.

  6. 6
  7. 7
  8. 8

    Jack, hatur nuhun parantos ngabagi anu éta. Kuring henteu kantos ningali anu éta, katingalina saé. Kuring kedah masangna sareng mariksa.

  9. 9
  10. 10

    Tapi kode na sigana henteu kumplit sabab II parantos nyalin kode ieu ka halaman wp mu. Sigana mah kuring kedah nambihan sababaraha hal supados tiasa dianggo dina halaman kuring.

  11. 11

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.