2 Komentar

  1. 1

    Tangtosna, kuring ogé satuju sareng hal anjeun.

    Facebook ngagaduhan pangunjung anu langkung unik upami dibandingkeun sareng situs média sosial sanés sapertos Google+, Twitter, Linkedin, jsb.

  2. 2

    Kiwari nalika anjeun nyarioskeun perkawis bisnis anjeun moal tiasa ngabayangkeun upami anjeun
    tong dikaitkeun kana situs média sosial naon waé. sabab seueur jalma bakal mikir
    yén sadayana tiasa diaksés sacara online sareng ogé jalma mikir yén lamun henteu
    kalibet dina média sosial ogé sacara téknis anjeun henteu "asup" anu dina gilirannana
    ngirangan minat masarakat pikeun tetep nyambung sareng bisnis.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.