2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kiwari nalika anjeun ngobrol ngeunaan bisnis anjeun moal tiasa ngabayangkeun upami anjeun
    entong dikaitkeun sareng situs média sosial mana waé. sabab lolobana jalma bakal mikir
    yén sagalana bisa diakses online tur ogé jalma mikir yén lamun henteu
    kalibet dina média sosial ogé téhnisna anjeun teu "di" anu dina gilirannana
    ngurangan minat masarakat pikeun tetep nyambung jeung bisnis.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.