Kumaha Ningkatkeun Halaman Facebook Anjeun

operasi halaman facebook

Shortstack parantos nganggo operasi méntalitas - ngaleungitkeun naon anu henteu jalan sareng ngalereskeun anu rusak - salaku infographic anu ngabantuan pikeun masihan halaman Facebook anjeun pamariksaan. Ieu daptar tips aranjeunna pikeun ngoperasikeun sareng ningkatkeun ayana Halaman Facebook anjeun:

  1. Pikeun ningkatkeun pisibilitas, tulis pedaran poto pikeun poto sampul anjeun anu kalebet CTA (pikeun ngalakukeun ieu, ngan ukur pencét poto sareng nyerat dina rohangan anu disayogikeun).
  2. Pikeun ngalacak data pangguna pikeun nargétkeun iklan, "Ékspor Data" tina panel Wawasan anjeun mingguan atanapi bulanan. Anggo laporan pikeun ngalacak kamajuan Halaman anjeun sareng ngawas postingan anu paling dipikaresep.
  3. Pembaruan status Postingan kedah nyarios ka mérek anjeun. Turutan aturan 70/20/10. Tujuh puluh persén tulisan kedah ngawangun pangakuan mérek; 20 persén mangrupikeun kontén ti jalma / mérek sanés; 10 persén promosi.
  4. Nangtukeun gaya Halaman anjeun sareng nyieun pituduh gaya média sosial jadi admin terang naon anu kedah dipostingkeun - sareng naon anu henteu. Mutuskeun naha nada Halaman pikaresepeun, lucu, inpormasi, jurnalistik, sareng sajabana sareng konsisten.
  5. Upami anjeun nganggo aplikasi pihak katilu, pastikeun gampang diakses dina alat sélulér. Anggo kode QR dina tanda di toko pikeun mingpin konsumén ka Halaman Facebook anjeun atanapi aplikasi khusus.
  6. Nalika ngaréspon pangguna dina bagian komentar pembaruan status, tinggalkeun umpan balik négatip ditingali jadi palanggan sareng konsumén poténsial tiasa ningali kumaha anjeun ngaréspon éta.
  7. Fitur tilu gambar leutik aplikasi anjeun anu paling penting dina Kala waktos anjeun sareng kalebet ajakan tindakan dina unggal gambar leutik aplikasi.
  8. Poto profil kedah ngalengkepan poto panutup. Ganti poto profil anjeun sering pikeun ngagambarkeun usum, nyorot liburan, jst.
  9. Anggo iklan Facebook pikeun sasaran pangguna kalayan minat anu tepat. Carita Anu Disponsoran sareng Tulisan Dipromosikeun mangrupikeun pilihan iklan anu saé pikeun ngabantosan ningkatkeun poténsi viral tulisan anjeun.
  10. Dina Halaman anjeun ngeunaan Perkawis, daptar URL perusahaan anjeun heula upami tiasa; eusian sésana bagian lengkep, kalebet URL kana situs anjeun anu sanés. Anggo bagian ieu ogé kalebet inpormasi ngeunaan bisnis anjeun, sapertos tanggal anjeun didirikeun, inpormasi kontak sareng tonggak tonggong anu anjeun ngahontal.

facebook-halaman-infographic

4 Komentar

  1. 1

    Janten kuring mendakan yén ngabagi poto sareng téks dina éta rada langkung saé tibatan gambar biasa. Naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan éta? Ogé naon anu anjeun pangalaman nganggo ngabagi pidéo dina Faceboook? Naha anjeun pikir aranjeunna ngabantosan. Abdi resep ngagunakeun éta.

  2. 2
  3. 3

    Tulisan anu saé, anjeun parantos ngeposkeun sababaraha tips anu aya gunana di dieu. Sareng naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan ngaréspon patarosan penggemar? Naha penting pikeun ngaréspon dina waktos anu pas pikeun patarosan atanapi koméntar? Kumaha ieu mangaruhan halaman Facebook?

    • 4

      Éta sadayana gumantung kana harepan. Kuring yakin seuseueurna konsumén naroskeun patarosan sareng ngarep-ngarep waleran langsung. Sababaraha… sapertos urang tanpa staf aktif ngantosan ... langkung lami. 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.