Pamaké Daya Facebook

facebook kakuatan pamaké infographic

Dinten ayeuna dinten! Facebook sacara resmi bakal janten harta $ 100 milyar, ngalangkungan perusahaan janten puncak perusahaan anu paling berharga di Amérika Serikat. Jujur pisan, kuring moal mésér hiji saham upami kuring dina posisi. Kuring panginten naif, tapi saur kuring henteu aya cukup manusa di Bumi pikeun ngadukung pertumbuhan anu cukup pikeun malikeun investasi ku sababaraha kauntungan anu saé. Kuring yakin aranjeunna ngan saukur ngantosan dugi ka lami.

Tapi kuring nyimpang. Teu aya ragu yén, kalayan 900 juta anggota, yén Facebook mangrupikeun budak gedé di blok. Seueur perusahaan kirang ngukur pangaruh média sosialna ku jumlah penggemar anu aranjeunna akumulasi. Itungan éta henteu janten masalah sakedik ... anu leres-leres pentingna nyaéta sabaraha pangguna kakuatan anu anjeun gaduh di tengah-tengahna. Pangguna kakuatan tiasa ngagaduhan pangaruh ageung kana kumaha pesen anjeun sumebar sareng pangaruh signifikan pikeun kaputusan jual beuli.

Paménta parantos ngembangkeun infographic ieu sareng data tina Pew Research sareng Facebook - nyayogikeun sababaraha data anu hébat dina Pamaké Daya Facebook.

Pamaké Daya Facebook

Permintaan nyayogikeun solusi nyiptakeun paménta konsumén pikeun usaha alit. Aplikasi parangkat lunak-salaku-layanan aranjeunna dianggo ku palanggan pikeun nambihan pendapatan, ngajaga klien datang deui, sareng ngatur operasi kalayan langkung épéktip.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.