Naha pangecér mogok emas dina Facebook?

logo facebookNumutkeun ka Foresee ... leres. Kéngingkeun ngaluarkeun sababaraha papanggihan dina sababaraha statistik ritel anu aya hubunganana sareng Facebook ayeuna. Ieu sababaraha pamanggihanna:

  • 56% pembeli ka luhur halaman wéb e-ritel anu berinteraksi sareng halaman wéb média sosial parantos dipilih? sobat? atanapi? nuturkeun? atanapi 'ngalanggan? ka pangecér dina situs jejaring sosial sapertos Facebook, Twitter sareng Youtube. Ieu mangrupikeun kasaksian anu luar biasa pikeun kasatiaan palanggan sareng minat dina papacangan sosial. Pembeli saleresna milih milih hubungan sareng pangecér dina situs sosial.
  • Facebook nyaéta, jauh, tempat anu pangsaéna pikeun ngahontal para pembeli. Langkung ti satengah jalma anu balanja online nganggo Facebook, sareng ti para pembeli online anu ngiringan média sosial, langkung ti 80% nganggo Facebook. Nanging, pandangan henteu resmi dina halaman Facebook tina 100 pangecér online Top ngungkabkeun yén saparapat henteu ngagaduhan ayana Facebook resmi. Kalayan kecap séjén, satengah tina pangecér online paling saéna gaduh ayana Facebook anu minimal.
  • Konsumén utami berinteraksi sareng pangecér dina média sosial situs pikeun diajar ngeunaan produk sareng promosi? ngan 5% nganggo média sosial utamina pikeun pangrojong pelanggan? impian saurang marketer janten kanyataan. Konsumén hoyong perusahaan? inpormasi, penjualan sareng khusus; pangecér ngan kedah diajar kumaha masihan ka aranjeunna sacara épéktip.

Kuring teu satuju yén "Facebook, jauh, tempat anu pangsaéna pikeun ngahontal para pembeli." Sigana mah ieu tiasa langkung nyerat, "Facebook, jauh, pamimpin dina jejaring sosial anu pangaruhan sareng jaringan sosial pangageungna dugi ka ayeuna. Hasilna, penjualan eceran dumasar kana pangaruh tiasa saé di dinya. ” Kalayan 175 juta pangguna aktip, henteu diragukeun yén Facebook gaduh perséntase ageung pembeli. Éta sapertos nyarios, "Jalma anu nyetir mobil kamungkinan pisan mésér bénsin unggal bulan." 🙂

Dina pendapat abdi, cara anu pangsaéna pikeun ngahontal anu mésér téh, turun tangan, mesin pencari ayeuna. Kuring henteu angkat ka Facebook pikeun nalungtik tujuan kuring salajengna sareng maksud kuring henteu pernah mésér dina Facebook. Nanging, nalika hajat kuring badé mésér - kuring sering pencét mesin pencari.

Kitu cenah, kuring henteu ngirangan kasempetan pikeun bisnis nyambung sareng konsumén dina Facebook. Sabalikna, Laporan Media ieu ngabuktikeun yén konsumén hoyong hubungan sareng pangecér ngalangkungan média sosial.

  • 61% réspondén nyarios yén aranjeunna berinteraksi sareng 1 dugi ka 5 mérek ngalangkungan média sosial.
  • 21% réspondén nyarios yén aranjeunna berinteraksi sareng 6 dugi 10 mérek ngalangkungan média sosial.
  • 10% réspondén nyarios yén aranjeunna berinteraksi sareng 11 dugi 20 mérek ngalangkungan média sosial.
  • 8% réspondén nyarios yén aranjeunna berinteraksi sareng langkung ti 20 mérek ngalangkungan média sosial.

Kuring parantos nyarios sateuacan éta média sosial mangrupikeun panguat pikeun bisnis online. Facebook mangrupikeun panguat ageung! Hubungan antara anggotana sareng kamampuan ngabagi kaputusan pameseran, tangtosna mangrupikeun kasempetan anu saé. Utamana upami anjeun ngagaduhan prosés pikeun nyambungkeun sareng nawiskeun ka anggota-anggota éta.

2 Komentar

  1. 1

    Ayeuna bakal pikaresepeun pikeun terang upami nalika konsumen ngarencanakeun mésér hal online, naha aranjeunna online khusus pikeun milarian barang éta atanapi naha aranjeunna nyéépkeun waktos dina situs jaringan sosial heula sateuacan milarian. Kuring terang seueur jalma gaduh kabiasaan ngagunakeun Facebook atanapi Twitter atanapi situs jejaring sosial sanés sateuacan aranjeunna ngalakukeun naon waé ogé dina internét.

    Upami konsumen biasana nganggo situs jejaring sosial heula, maka pernyataan ti Foresee ngagaduhan validitas sakedik sakedik.

  2. 2

    Hébat Post Doug. Abdi resep garis ngeunaan korelasi mobil / gas. Anjeun ogé tiasa nambihan Aplikasi kana diskusi ieu. Jalma anu ngagaduhan iPhone ngagaduhan langkung Aplikasi. 🙂

    Terus terang tina sudut pandang ritel Kuring curiga éta mangrupikeun pergeseran anu langkung ageung sareng nampilkeun langkung seueur kasempetan. Kuring panginten mangrupikeun "Kipas" Amazon tapi kuring henteu terang yén kuring kantos balik ka Fanpage aranjeunna. Kuring mésér SADAYANA waktos ku Aplikasi Amazon kuring. Kuring resep ka Kulon Kidul sareng Tuturkeun aranjeunna dina Twitter tapi henteu merhatoskeun. Kuring kalibet sareng Aplikasi Kulon Kidul kuring SABADANGNA ... Abdi nembé ngalih ti bank anu kuring damel salami 20 taun… anu ngagaduhan halaman kipas sareng kuring tiasa nuturkeun dina Twitter. Kuring ngalih kusabab Chase ngagaduhan Aplikasi anu hebat anu kuring bakal kalibet sareng sababaraha waktos.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.