Pedoman Pemasar Iklan Facebook Exchange

retargeting facebook

Facebook nawiskeun nargétkeun iklan dina aliran berita boh dina bérés sisi Facebook Exchange. Tarip klik-ténggalan dina feed berita parantos ningkat sareng jauh ngalangkungan iklan sidebar. MDG Advertising, agénsi iklan layanan pinuh kalayan kantor di Boca Raton sareng New York, NY, parantos nyebarkeun ieu Facebook Retargeting infographic.

Infographic dibuka ku ningali kumaha FBX jalan sareng nyebut 1.15 milyar pangguna aktip Facebook, kalayan 61% ilubiung dina unggal dinten. Éta teras ngajelaskeun bédana antara panempatan rel katuhu aslina sareng shift News Feed anyar-anyar ieu, nekenkeun kumaha iklan Facebook Exchange-rel katuhu pangsaéna pikeun iklan produk ngadorong réspon langsung, sedengkeun iklan News Feed idéal pikeun promosi média-sentris sosial sareng pamasaran kontén.

Data anu dikumpulkeun sareng mareuman situs anjeun dikumpulkeun ku Facebook pikeun ngaoptimalkeun target pemirsa. Digabungkeun sareng udagan sareng panyaringan anjeun nyalira, anjeun leres-leres tiasa ngaoptimalkeun iklan Facebook pikeun kéngingkeun paningkatan investasi anu saé.

a-marketer-guide-to-retargeting-on-facebook

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.