Naha Facebook Gawé pikeun Usaha Leutik?

bisnis facebook

Survey anyar pikeun pamilik usaha alit dilakukeun pikeun mendakan kumaha usaha nganggo halaman Facebook. Hasilna nunjukkeun yén, sanaos ngan satengah tina réspondén nganggo jaringan sosial, sajumlah signifikan pangguna ngalaporkeun ningkatna hasilna salaku hasilna. Usaha alit nganggo Facebook pikeun ngabagi inpormasi dasar, ngabagi eusi, ngobrol sareng konsumén, nyayogikeun sareng ngayakeun kontes sareng hadiah.

Sugan data anu paling matak pikasieuneun nyaéta seueur usaha bahkan henteu sadar yén Facebook nawiskeun solusi halaman bisnis. Nyatana 17.2 persén henteu yakin kumaha kéngingkeun hiji sareng 14.5 persén henteu kantos nguping hiji! Éta goréng teuing. Pikeun nyaritakeun kanyataanna, kuring henteu yakin aya seueur bantosan pikeun jalma-jalma 🙂

Kadang-kadang éta dasar anu ngahasilkeun hasil anu pangsaéna! Babaturan kuring turun di Cafe 120 ngalakukeun padamelan anu hadé dina Facebook, ngumumkeun kaistiméwaan sadinten sareng teras-terasan nyandak poto sadaya réréncanganna anu mampir ka Pumpkin Steamer (mmmmm!) Jalma-jalma teras-terasan leumpang sapanjang dinten saatos mariksa halaman Facebookna!

infographic bisnis facebook

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.