Naha kuring henteu resep Facebook

Anjeun anu parantos ningali kuring nyarios sering ngadangukeun kuring nyarios ngalawan Facebook. Abdi dina Facebook, kuring ilubiung dina Facebook… tapi kuring henteu resep. Aya sababaraha hal anu kuring henteu resep dina Facebook:
facebook-lebay.png

  1. Napigasi henteu aya artina pikeun kuring. Aya ménu, ménu sisi, navigasi anu nembongan ... Kuring nyasar sareng teu percanten intuitif pisan.
  2. Kuring banyol yén Facebook ngan saukur AOL 10.0. Éta sistem anu katutup… hoyongna sorangan sagalana sareng henteu hoyong anjeun angkat. Aya situs anu hébat di saluruh jaring, kaluar ngarepkeun kuring ngalakukeun sagala rupa di ditu!
  3. Teu aya pilihan pikeun personalisasi. Abdi bosen Facebook biru (# 3B5998). Hayu atuh nempatkeun lambaran gaya dina halaman kuring sareng ngarobihna!
  4. Tautan anu disponsoran mangrupikeun pasokan anu teu aya tungtungna tina "Jomblo" ... Ibu Tunggal, Kristen Tunggal, Singel ... NINGGALkeun SORENG! Kuring parantos mencét X saratus kali, kéngingkeun intina!
  5. Facebook bakal gagal (leres, ceuk kuring mah!) Kacuali éta tiasa ngabenerkeun hiji kalemahan universal. Kaseueuran waktos kuring dina Facebook diséépkeun ngatur Facebook… Henteu nganggo éta. Kuring kedah henteu malire aplikasi, teu malire uleman, teu malire acara, teu malire kana paménta sobat, teu malirkeun sabab, teu maliré janten kipas, sareng malire iklan. Éta henteu pikaresepeun ... éta ngaganggu.

Kerangka aplikasi viral dina Facebook mangrupikeun cacat pangageungna. Kusabab kuring gaduh jaringan babaturan, kulawarga sareng kolega anu ageung, kuring lebet sareng gaduh daptar undangan anu teu aya tungtungna. Éta pikaseurieun sareng henteu kantos lirén. Kuring terang aya sababaraha setélan anu kuring tiasa ngatur pikeun ngabantosan ieu… tapi kuring henteu terang dimana ayana. Kuring ngan ukur hoyong ngahalangan sadaya pamundut aplikasi pikeun ngamimitian.

Ieu ngan ukur pendapat kuring, tangtosna! Abdi hoyong ngupingkeun anjeun ...

10 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Wah, hatur nuhun parantos nambihan daptar kuring naha kuring henteu ogé dina Facebook, hihi!

    Kuring kéngingkeun Ujang ti jalma anu kuring kenal, jalma anu bieu kuring kenal bahkan jalma kuring henteu terang saha aranjeunna sareng naha aranjeunna ngagaduhan alamat email pribadi kuring! Unggal-unggal kuring kagoda (nyaéta, nuju usaha), kuring janten bagian ti TOUS (teu aya anu maca deui?) Sareng gag– "Naha aya anu satuju kana istilah ieu!?!"

  3. 3

    Kuring terang upami kuring ngantosan cukup lami pikeun kuring mendakan anu sanés anu raoseun sapertos anu sami ngeunaan FB. Ngan ukur heran yén aranjeunna kedah teras-terasan ngaraosan pertumbuhan anu subur sapertos kitu. Kuring pikir yén bakal aya seueur jalma anu nganggo FB dina kasabaran kusabab éta ikon standar dina milik web2.0. Kuring ogé hoyong ningali éta pikeun sacara radikal robih atanapi antukna sangsara maotna sami sareng Internet Explorer. Nalika kuring dina FB kuring teras-terasan naroskeun patarosan ka diri kuring sorangan "kumaha kuring tiasa ngalakukeun tanpa FB sareng sami efektif?"

  4. 4

    Doug, kuring satuju sareng anjeun. Facebook pisan pikaresepeun pikeun kuring mimitina, sareng kuring resep kasempetan pikeun hubungan deui sareng rerencangan lami. Nanging, kabaruan tina "cocooan" parantos lungsur dina waktos ieu sareng kuring mendakan sistem janten matak hésé ngagunakeun sareng ngatur. Sapertos anjeun, kuring kedah nyaimbangkeun dimana kuring nempatkeun waktos. Naha pantes waktos pikeun ngaliwat undangan "perang mafia" sareng paménta kaulinan konyol? Sering henteu. Kuring masih nganggo jasa (rada ngageleger) tapi kuring ngabagi parasaan anjeun yén aranjeunna peryogi pendekatan anu langkung berorientasi ku pangguna. Sigana kuring FB seueur teuing kaulinan sareng gadget, sareng teu cekap jalmi nyata nyambung.

  5. 5

    Pikiran progresif Doug. Sanaos kuring resep kana facebook Abdi hoyong nambihan hiji kana daptar. Kumaha upami:

    # 6 Kurangna modél bisnis sustainable ngajadikeun kuring ngarasa kawas FB hiji poé bakal musna dina haseup.

  6. 6

    Kuring resep FB sareng parantos ngahubungi sababaraha réréncangan lami anu kuring teu kasumpingan. Sigana aya alesan anu saé kunaon kuring kaleungitan lagu éta ti heula. Kuring khususna satuju sareng # 5; éta mangrupikeun hal anu munggaran anu kuring lakukeun nalika kuring log on: Teu maliré barang. Abdi henteu hoyong maénkeun Mafia atanapi diculik sareng naon sareng kebon maya sareng kebon binatang? Naha kuring henteu tiasa milah-milah babaturan nganggo nami tukang?

  7. 7
  8. 8

    Kuring satuju kana sadaya poin kecuali # 3 - Kuring nganggap éta berkah yén jalma moal tiasa MySpace-upami halaman profil na. Upami teu kitu kami bakal katandangan sadaya latar tukang ngagurilap sareng musik anu ngaganggu anu ngadorong jalma jauh ti MySpace.

  9. 9
  10. 10

    Jawabanna janten android paranoid. Kuring henteu ngijinkeun saha waé ningali profil kuring, ngan ukur jalma anu parantos réréncangan! Tangtosna ieu tiasa dianggo dugi ka anjeun hoyong ngaitkeun sareng anu ngalaksanakeun hal anu sami. Maka salah sahiji anjeun kedah samentawis ngaleungitkeun larangan ieu, supados anu sanés tiasa ngundang aranjeunna ...

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.