Facebook: Pasar Terbesar di Bumi

stats facebook

Kuring parantos tiasa ngupingkeun jeritan tina sela-sela… kumaha wani anjeun nyampur dolar sareng sen sareng jaringan sosial. Anjeun anu parantos maca blog kuring bari rada terang yén kuring sanés penggemar Facebook. Tapi, kuring lalaunan beuki loba dipangaruhan ku stats luar biasa yén Facebook teras-terasan ngirim tulisan… sareng mamatahan ka klien kuring pikeun ngalaksanakeun éta.

Sareng éta sanés ngan saukur stats kamekaran, éta jumlah interaksi antara bisnis sareng pangguna Facebook anu matak panasaran. Kuring pernah lulucon yén jalma-jalma henteu angkat dina Facebook pikeun nyandak kaputusan pameseran salajengna. Sanaos aya sababaraha bebeneran pikeun ieu, teu aya diragukeun yén perusahaan dina Facebook tiasa mangaruhan mésér konsumén salajengna - éta kajantenan unggal dinten. Kanyataanna nyaéta Facebook janten saluran hirup panglobana pikeun pangguna.

Ngan pikeun nempatkeun kana sudut pandang ... Super Bowl kagungan taun anu pangsaéna sareng 111 juta pemirsa di Amérika Serikat ... Facebook ngagaduhan 146 juta pangguna di Amérika Serikat. Langkung 50% diantarana lebet unggal dinten (sababaraha sateuacan angkat tina ranjang ... parios presentasi ieu di handap). Nalika anjeun ngamimitian nambihan nomerna, anjeun gancang mimiti terang yén Facebook ngajantenkeun Super Bowl katingali siga gigit reungit.

Facebook ogé mekar sareng bisnis… nyayogikeun akurasi pinpoint dina Facebook Ads (Abdi nganggo éta), kakeunaan Facebook Halaman sareng Tempat, teras-terasan ningkatkeun Analytics, beuki seueur kasempetan integrasi, sareng alat pangwangunan anu langkung gampang.

Abdi ngabagi statistik ieu paling anyar Sidang Facebook turun di Atlanta, disponsoran ku Webtrends. Statistik pasti muka panon pemirsa .... sareng leres-leres mastikeun téori kuring yén, sanaos teu aya tombol 'add to cart' dina Facebook, Facebook is pasar panggedéna di planét.

3 Komentar

  1. 1

    Judul pasar 'panggedena' anu sami sakali diumumkeun ku eBay. Salaku FB neruskeun hiji kematangan jenuh di nagara maju ieu muka panto pikeun layanan anyar pikeun aturan dina 2-3 taun.

    • 2

      Satuju, Jeff. Kuring henteu ragu yén pasar Facebook aya dina peta jalan pikeun leres-leres kéngingkeun konvérsi dina platformna. Ayeuna kuring yakin aranjeunna mangaruhan kaputusan pameseran langkung ageung tibatan tempat sanés dina wéb.

    • 3

      Satuju, Jeff. Kuring henteu ragu yén pasar Facebook aya dina peta jalan pikeun leres-leres kéngingkeun konvérsi dina platformna. Ayeuna kuring yakin aranjeunna mangaruhan kaputusan pameseran langkung ageung tibatan tempat sanés dina wéb.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.