Nangtukeun Facebook sareng Twitter ROI

facebook twitter roi

Kuring henteu yakin kuring satuju kana judul infographic ieu ti InventHelp kumargi éta henteu leres-leres ngadidik salah sahiji cara nangtoskeun pangasilan literal dina investasi. Langkung seueur, éta mangrupikeun infographic anu hébat anu nunjukkeun dimana para pemasar kedah milari pangasilan dina investasi ku ngamangpaatkeun Facebook sareng Twitter.

Dina infographic, metoda ningali parobahan réspon sateuacan sareng saatos kampanye mangrupikeun salah sahiji cara pikeun ngukur ROI ... tapi éta ngan akurat upami sadayana strategi sanésna angger. Dina dunya pamasaran kontén, email, sélulér, pidéo sareng ton média anyar sanés, jarang yén sadayana medium séjén tetep tetep.

Detil tambahan anu bakal nguntungkeun nyaéta pinuh ngamangpaatkeun data acara sareng kampanye sareng ngadistribusikaeun URL anu disingget anu tiasa dilacak sapinuhna kana konvérsi. Sedengkeun aya manpaat sanés média sosial sapertos mérek, layanan palanggan, riset sareng lisan ... sahenteuna perusahaan kedah nyobian ngalacak transaksi anu langsung dicandak ngalangkungan jalma anu ngeklik tautan anu disebarkeun anu ngajantenkeun aranjeunna kana konversi.

facebook twitter roiSM

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.