Naon Réréncangan Facebook anu Saleresna Pantes?

Facebook Friend Infographic

IPO Facebook parantos sumping sareng teu aya sareng teu kakirangan opini kumalayang di sakuriling blogos naha éta suksés atanapi henteu sareng naon anu bakal kahareup pikeun pangguna Facebook. Henteu masalah pikiran anjeun kanyataanna tetep Facebook ngumpulkeun $ 16 milyar dina soré saatos naékkeun harga udagan na dua kali sareng ngagaduhan IPO panggedéna ka-3 kantos.

Kuno Kreatif nembé nyandak nomer IPO Facebook sareng dicét kalayan paling anyar Data Panilitian Pew Internét dina Facebook pikeun nangtoskeun Nilai Nyata Babaturan Facebook.

Nilai Rakan Facebook

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.