Teu Facebook Bandingkeun mun LinkedIn pikeun jejaring Usaha?

facebook versus LinkedIn professional

Urang hirup dina jaman anu beuki digital. Richard Madison tina Brighton Sakola Bisnis & Manajemén nyiptakeun infographic ieu anu ngajajah kahadéan ngagunakeun duanana Facebook sareng LinkedIn pikeun Jaringan sareng pikeun Marketing. Naha anjeun terang yén aya 1.35 milyar pangguna dina Facebook, sareng nalika jaringanna sering dipopohokeun salaku sumber propésional yén aya 25 juta halaman bisnis?

Infographic ieu nalungtik kasempetan unik unggal platform nawiskeun saurang propésional dina dunya digital ayeuna. Sugan hal anu paling penting pikeun diperhatoskeun nyaéta duanana platform anu dimanfaatkeun ku usaha pikeun mendakan, ngarekrut, sareng nalungtik bakat online. Henteu ngan ukur tujuan unggal platform sareng kaunggulan sareng kalemahan anu penting - unggal jaringan nawiskeun sudut pandang anu béda kana profil anjeun sareng masing-masing nawiskeun pemirsa anu béda pikeun ngabandingkeun kamampuan anjeun sareng karya (sareng maén) sajarah.

Ngatur unggal platform sacara épéktip pikeun mastikeun anjeun ngembangkeun reputasi online anu saé mangrupikeun gagasan anu saé - utamina upami anjeun milari padamelan atanapi ngembang usaha anjeun!

LinkedIn-vs-Facebook

Brighton School of Business & Management dumasarkeun di Brighton, East Sussex. Asalna didirikeun taun 1990 salaku perusahaan latihan Manajemén sareng Bisnis pikeun sektor publik sareng swasta di Inggris. Perusahaan parantos ngembangkeun janten kuliah diajar jarak jauh online internasional nawiskeun sababaraha rupa kualifikasi Manajemén sareng Bisnis anu diakreditasi sacara internasional, dina tingkat sarjana sareng pascasarjana.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.