FactGem: Ngahijikeun Sumber Data dina Menit… Henteu Konci Dipikabutuh!

FactGem

Data aya dina silo. Bisnis sareng IT duanana nungtut pandangan hasil ngahijikeun data pikeun ngabantosan masihan solusi pikeun tantangan bisnis ayeuna. Laporan anu nyayogikeun pandangan anu ngahijikeun kana data terintegrasi diperyogikeun supaya jalma tiasa ningali kana inpormasi anu penting pisan pikeun organisasi sareng nyayogikeun kapercayaan kana kamampuanna pikeun ngajalankeun sareng nganteurkeun inpormasi anu akurat anu penting pikeun kasuksésan perusahaan.

Nanging, data sumebar ka sababaraha sistem hubungan, mainframe, filesystems, dokumen kantor, lampiran email, sareng seueur deui. Kusabab data henteu terpadu sareng usaha masih meryogikeun inpormasi anu ngahijikeun, usaha d ngalakukeun integrasi "korsi putar" sareng nyiptakeun laporan "neuteup sareng ngabandingkeun". Aranjeunna naroskeun hiji silo sareng nyalin hasilna pikeun unggul, nungtut silo anu sanés sareng nempelkeun data berulang-ulang. Aranjeunna ngulang prosés ieu dugi aranjeunna ngagaduhan hal anu ngagambarkeun laporan anu aranjeunna hoyong pisan jieun. Jinis pelaporan ieu lambat, manual, henteu dipercaya, sareng rawan kasalahan!

Kaseueuran organisasi ngaku yén alat sareng téknologi anu nyiptakeun masalah silo data moal tiasa dianggo dina leyuran na. Hasilna, salami sababaraha taun ka pengker, urang parantos ningali réliasi basis data NoSQL sareng téknologi anu dikaluarkeun pikeun ngabantosan ngahijikeun data langkung gancang sareng langkung tangkas. Sedengkeun basis data sareng platform anyar anu kuat ieu tiasa ngirangan waktos dina ngahijikeun data dibandingkeun sareng metode tradisional, aranjeunna sadayana mangrupikeun pangembang-centric sareng nyandak tantangan anu sanés anu kedah diungkulan nalika kéngingkeun katerampilan anu diperyogikeun pikeun dimekarkeun sareng damel sareng téknologi ieu. Aya seueur halangan alamiah dina prosés ieu kalebet ngamutahirkeun manajemén parobihan sareng prosés bisnis pikeun hasil dina nganteurkeun hasilna.

FactGem nyayogikeun cara pikeun ngahijikeun data tanpa nyerat kode naon waé. Aranjeunna yakin yén kedah aya cara anu langkung gampang pikeun ngahijikeun data, sareng aya. Aranjeunna nyiptakeunana!

Tim rékayasa di FactGem parantos nanggung beban pikeun nanganan kerumitan integrasi sahingga pangguna bisnis henteu kedah. Ayeuna, sawala integrasi data henteu kedah dimimitian ku IT. Hasilna, aplikasi integrasi data FactGem tiasa dianggo pikeun gancang ngahijikeun silo data anu teu béda pikeun nganteurkeun laporan anu ngahijikeun kana data anu parantos teu nyambung.

Anu janten masalah nyaéta kami ngatasi masalah anu mustahil ieu tina sudut pandang téknologi, tapi anu kami leres-leres nyayogikeun mangrupikeun solusi bisnis. CEO Megan Kvamme

Nalika ngahijikeun data, aranjeunna mimitian ku asumsi data anjeun parantos dimodelkeun. Jalma-jalma pinter pisan dina organisasi anjeun, sareng kamungkinan para padagang anu anjeun ngagaleuh aplikasi sareng solusi, nyiptakeun modél ieu. Éntitas sareng hubungan anu anjeun paduli sareng hoyong ngahijikeun langsung dina silo data anjeun. Éta siga nasabah, pesenan, transaksi, produk, lini produk, panyadia, fasilitas, sareng seueur deui. Aranjeunna hoyong muka konci data dina éntitas ieu sareng ngahijikeun kana laporan anu nganteurkeun wawasan bisnis anu bermakna. Kalayan FactGem, ieu mangrupikeun padamelan saderhana.

Upami anjeun tiasa ngagambar éntitas sareng hubungan pikeun organisasi anjeun dina papan tulis, anjeun tiasa nganggo FactGem pikeun ngahijikeun data anjeun. Éta saderhana éta.

Pikeun ngahijikeun data sareng FactGem, mimitian ku WhiteboardR. Dina aplikasi ieu, sered sareng serelek entitas sareng hubungan pikeun nyiptakeun modél logis pikeun data terpadu ku "whiteboarding" dina browser. Dina WhiteboardR, tangtukeun atribut mana anu anjeun hoyong kaitkeun sareng masing-masing éntitas, sareng anjeun ngan ukur kedah modél naon anu anjeun peryogikeun, sapertos anjeun peryogi. Anjeun teu kedah terang unggal atribut anu aya hubungan sareng unggal entitas sateuacan anjeun ngamimitian. Anjeun teu kedah terang sadayana silo sareng sumber anu pamustunganana anjeun hoyong gabungkeun. Prakték anu pangsaéna nyaéta mimitian ku nyiptakeun modél pikeun sababaraha silo anu anjeun terang tiasa nyayogikeun laporan anu ngahijikeun - sareng nilai langsung pikeun bisnis anjeun. Peta kaluar entitas anjeun, atributna, sareng hubunganana séwang-séwangan. Anjeun bahkan tiasa nyiptakeun aturan bisnis pikeun ngartikeun naon anu ngajantenkeun éntitas unik sareng naon kardinalitas hubungan na kedah aya hubunganana sareng éntitas anu sanés. Sakali modél ieu didamel, anjeun nyebarkeun modélna supados tiasa dianggo dina MappR.

Sedengkeun WhiteboardR ngamungkinkeun anjeun nganggo aplikasi pikeun ngartikeun modél bisnis anu terintegrasi, hasil ngahijikeun perusahaan, saenyana MappR ngamungkinkeun anjeun memetakan data anu unik pikeun modél WhiteboardR anu dihijikeun. Dina MappR, anjeun tiasa nyonto sumber data sareng ngamimitian nyieun pemetaan. Hayu urang sebutkeun yén dina sumber tina hiji silo anjeun gaduh atribut cust_id sareng dina silo anu sanés, anjeun gaduh atribut member_id, sareng anjeun terang ieu duanana ngarujuk ka palanggan. Kalayan MappR, anjeun tiasa map duanana atribut ieu kana atribut hasil ngahijikeun customer_id anjeun parantos ngaartikeun dina modél WhiteboardR hasil ngahijikeun. Pas anjeun memetakan atribut anu anjeun paduli pikeun sumber, MappR teras tiasa ngimpor file tina silo éta sareng éta bakal otomatis diintegrasikeun kana modél WhiteboardR sareng langsung dipundut dina tampilan anu dihijikeun. Anjeun tiasa neraskeun peta sumber sareng ngalebetkeun data ku cara ieu dugi ka ngahijikeun data anu anjeun pikahoyong pikeun tampilan anu dihijikeun.

MappR

Kalayan WhiteboardR sareng MappR, anjeun bahkan tiasa nyimpen, vérsi, sareng ngekspor modél anu didamel. Modél-modél ieu ngagaduhan nilai sabab janten cincin dékoder pikeun ngabantosan bisnis sareng IT komunikasi pamahamanana ngeunaan data organisasi, kumaha cara dianggo, sareng kumaha cara ngagunakeunana dina silo. Modél ieu ogé tiasa dianggo pikeun ngabéjaan ngawartosan data anyar sareng inisiatif platforming ulang pikeun ngabantosan kasuksésanna.

Sakali data parantos dimuat, BuildR ngamungkinkeun anjeun gancang ngadamel dasbor anu saderhana, tiasa ditaroskeun dina data anu dihijikeun dina panyungsi. ConnectR ngamungkinkeun anjeun nyebarkeun konektor data wéb pikeun Tableau sareng alat-alat BI sanésna sehingga anjeun ogé tiasa ngungkit alat-alat ieu pikeun ngalaporkeun data anu ayeuna parantos dihijikeun.

Kusabab FactGem ngalakukeun angkat ageung tina integrasi data, sareng sabab anjeun ngan ukur kudu modél sareng peta naon anu anjeun peryogikeun, sabab anjeun peryogi, integrasi data sareng pangiriman wawasan luar biasa gancang. Naon ieu katingalina dina kahirupan nyata?

Kieu Naon Anu Kasempetan Integrasi Data FactGem Normal:

Usum panas kamari, pangecér Fortune 500 ngadeukeutan Factgem, nyuhungkeun bantosan sabab nganggo CRM raksasa sareng narik data ti tempat sanés pikeun nyobaan kéngingkeun wawasan. Kapala Élmuwan Data anu diperyogikeun pikeun gampang ngagabungkeun toko, e-commerce sareng inpormasi gudang data pelanggan pikeun ngartos "Saha palanggan na?"

FactGem jangji pangiriman dina 24 jam. Aranjeunna ngawangun modél anu numbu ka sadaya toko sareng konsumén, nyingkab wawasan anyar, sareng ngalaksanakeunana dina 6 jam, sanés 24 jam! Teras kumaha . . . Pelanggan # 1 dina ritel lahir. Aranjeunna ngalih ti ningali hiji kota dina 6 jam ka pilari di panjuru nagara, langkung rébuan toko, puluhan jutaan konsumén sareng terabyte data - sareng ngalakukeun ieu sadayana dina padamelan sadinten. Anu sanés dina ritel, jasa kauangan, sareng manufaktur ogé ayeuna mulai ningali sareng sadar kana kauntungan FactGem dina organisasi na.

Téknologi parantos maju ka titik anu sakuduna henteu janten hiji-hijina sudut pandang insinyur. Integrasi data modéren henteu sesah sapertos departemen IT anjeun anu hoyong anjeun percanten. CTO Clark Richey

Papan TulisR

Modul FactGem's WhiteboardR nyambungkeun sumber data anu béda kalayan henteu nganggo kode naon waé.

Didatangan FactGem pikeun Diajar langkung seueur

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.