Faktor Naon anu Ngadamel Stratégi Media Sosial anu Suksés?

7 strategi média sosial suksés

Soré ieu, kuring linggih sareng sababaraha pamimpin dina bisnis, média sosial sareng digital sareng kami nyarioskeun naon anu diperyogikeun pikeun pamasaran suksés. Konsensus anu luar biasa cukup saderhana, tapi anjeun bakal kaget ku sabaraha perusahaan bajoang ... dimana ngamimitian.

Kami ngabagi carita ngeunaan perusahaan anu henteu ngartos usul nilaina, tapi aranjeunna balanja situs anyar. Kami ngabagi carita ngeunaan perusahaan anu henteu ngagaduhan penjualan sareng alignment pamasaran, sareng henteu senang ku usaha pamasaranna. Sareng tangtosna, masalah tumpang tindih sareng kamandang dina strategi média sosial - dimana sela anjeun ageung ageung sareng didangukeun ku sadayana.

Hatur nuhun yén pemasar anu sanés panginten sami. Upami anjeun taliti dina Tujuh Faktor Kasuksésan Stratégi Bisnis Sosial ti pamimpin pamikiran Brian Solis sareng Charlene Li, éta kedah jelas pisan yén anjeun kedah ngembangkeun yayasan sareng strategi anu hébat anu diwangun sareng mekar.

Tujuh Faktor Kasuksésan Stratégi Bisnis Sosial

  1. Nangtukeun sacara gembleng tujuan bisnis.
  2. Ngadegkeun visi jangka panjang.
  3. ngajamin dukungan eksekutif.
  4. Nangtukeun anu taktik jalan jalan.
  5. Ngadegkeun governance sareng padoman.
  6. Staf aman, sumberdaya, sareng waragad.
  7. Investasi di teknologi platform anu mekar.

Sakali-kali urang ningali klien bajoang sabab sering ngamimitian dina arah anu sabalikna ... mésér solusi, teras terang naon anu aranjeunna peryogikeun pikeun ngajalankeunana, teras berebut pikeun prosés, strategi sareng anggaran, sareng pamustunganana milarian tujuan sareng visi naon anu bakal dilakukeun . Argh!

Éta ogé naha kami henteu kaluar ti gerbang nyatakeun sababaraha platform éta anu pangsaéna di pasar. Kisaran fitur, manpaat, kasusah sareng biaya pakakas média sosial kedah dianalisis sareng diluyukeun sareng kabutuhan bisnis, sumber daya sareng visi. Teu ilahar pikeun urang nyarankeun alat anu béda pikeun perusahaan anu sami saatos urang analisa faktor-faktor ieu.

Média Sosial suksés

Unduh ebook Brian sareng Charlene - Tujuh Faktor Kasuksésan Stratégi Bisnis Sosial pikeun katingal anu lengkep dina naon anu diperyogikeun pikeun ngembangkeun strategi média sosial anu suksés.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.