Hak Awan: ngajadikeun otomatis Hapus Hak Kandungan sacara Real-Time

Kotak Hak Awan ku Fadel

Mimiti taun ieu, dituduhkeun yén Chipotle nyandak poto papayung Sacramento tanpa ijin ku aranjeunna teras disebarkeun kana jaminan jaminan pamasaranana. The ngantosan jas nyaéta pikeun sadaya kauntungan perusahaan salami 9 taun ... $ 2.2 milyar.

Éta kaayaan anu tiasa dihindari ngagunakeun téknologi anu ngahijikeun prosés mastikeun yén sékrési ditandatanganan sareng poto na sayogi kanggo disalabarkeun… sateuacan disebarkeun!

FADEL ngenalkeun tawaran énggal pikeun mérek sareng agénsi pikeun ngalacak hak-hak eusi digital anu aranjeunna anggo pikeun ngahasilkeun bahan iklan sareng pamasaran. Kauntungannana diantarana ngagaduhan aset média digital langkung gancang ka pasar kalayan kreatif, ngahémat waktos sareng artos dina prosés persetujuan hak sareng nyingkahan biaya panyalahgunaan.

Hak Awan dirancang pikeun ngahijikeun kana pang populerna manajemén asset digital sareng platform iklan dimanfaatkeun sacara ageung dugi ka agénsi ageung sareng merk, kalebet Abode, OpenText, kotak jeung Adstream.

Manajer mérek ngagaduhan aksés instan kana propil bakat kalebet hubungan agén, tugas, ciri sareng asét pakait ogé perjanjian, rilis, sareng istilah panggunaan. Kreatif tiasa gancang mariksa rangkéan unsur produksi iklan - tina modél, palaku sareng fotografer kana musik, gambar, sareng iklan nyalira - ngalawan istilah kontrak pikeun mersihan hak sacara real-time, sadayana aya dina platform manajemén kontén anu aya.

Kami nyandak sagala anu kami pelajari tina pangalaman 14 taun sareng inovasi kalayan manajemén hak sareng téknologi ka komunitas iklan Hak Awan. Éta tiasa gancang sareng gampang diintegrasikeun kana prosés sareng sistem bisnis iklan anu aya pikeun nurunkeun biaya, ngamaksimalkeun inpéstasi sareng kagancangan ka pasar sareng ngaleutikeun seueur résiko anu tiasa timbul tina panyalahgunaan seueur aset sareng elemen dina iklan. Tarek Fadel, Pendiri FADEL sareng Présidén Diréktur.

Kampanye iklan ngandelkeun kumpulan éksténsif aset digital pikeun komunikasi inti tina mérek. Nanging dina lingkungan anu parah dina kontén, seueur pisan tantangan tiasa ngalambatkeun kampanye sareng nyiptakeun résiko pikeun bisnis. Hak Awan ku FADEL mangrupikeun jalan kaluar anu saderhana sareng lancar anu ngamungkinkeun para pangiklan pikeun:

  • Nyepetkeun produksi iklan sareng distribusi kalayan konpirmasi sakedap ningali aset-cetak, digital, video, sareng bakat-tiasa dianggo iraha, dimana sareng kumaha.
  • Ngalindungan merek tina panggunaan kontén henteu patuh anu tiasa ngarugikeun jutaan hukuman, réformasi kampanye, sareng PR négatip.
  • Motong biaya kalayan ningkatna efisiensi sareng kamampuan pikeun nganilai sadaya inventaris kreatif pikeun panggunaan kontén optimal.
  • Ekuitas merek Galvanize kalayan kinerja analytics anu nyayogikeun wawasan kana milarian kontén sareng panggunaan sahingga anjeun tiasa ngagedékeun kana saluran cetak, digital, siaran sareng sosial.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.