Bagikeun Gagal Kuring (sareng Suksés?)

Tip hat ka Musikal McGee dimana kuring mendakan pidéo kagagalan. Hatur nuhun pikeun mereun tulisan ieu!

Jarang kuring pendak sareng jalma anu suksés anu henteu ngalaman sababaraha gagal bencana di tukangeun aranjeunna. Salami mangtaun-taun, kuring diajar ngukur kasuksesan kuring béda ti anu paling. Kuring suksés kusabab kuring ngagaduhan 2 murangkalih anu hebat anu kuring bangga pisan sareng anu parantos nunjukkeun poténsi ogé saluareun prestasi kuring dina satengah umur kuring.

Ningali deui kahirupan kuring, sanaos, kuring yakin kasuksésan kuring sumping kusabab kagagalan kuring - henteu sanaos aranjeunna. Abdi ngagaduhan sajarah anu cukup warna-warni sareng nyandak seueur kaputusan anu goréng, tapi dugi ka 5 taun ka pengker kuring lirén konsentrasi sareng nyobian ningkatkeun naon anu kuring aya. goréng at sareng mimiti terang naon ari kuring hébat dina. Kuring mimiti ngurilingan diri kuring sareng jalma anu nangtoskeun kuring sareng ngabantosan kuring pikeun nyaluyukeun kamampuan kuring tibatan nyempad kalemahan kuring.

Dina hudang kuring, kuring parantos ditransfer ti SMU, pangkat dina Angkatan Laut AS, parantos cerai, ngamimitian sababaraha perusahaan, kaleungitan bumi sareng ngalihkeun murangkalih kuring (dua kali). Di sisi anu sanésna, kuring nyepeng peunteun tingkat honors di paguron luhur, didaptarkeun sareng terhormat dibébaskeun Perang Teluk Vet, tanggung jawab ngembang seueur usaha anu suksés, ngagaduhan tangan pikeun ngajual perusahaan sacara internasional, sareng ngagaduhan bumi anu aman salaku hiji bapa sareng 2 murangkalih jujur ​​sareng rajin.

Kuring ayeuna cukup untung pikeun mantuan ngajalankeun perusahaan anu berkembang anu kuring ngabantosan ngawangun rencana bisnis aslina. Kuring masih henteu jegud, ogé teu paduli kana hal éta. Kulawarga abdi masih cicing di hiji apartemen. Duit naon waé anu kuring tinggalkeun unggal gajian ka SPP putra abdi atanapi diinvestasikan deui dina usaha énggal. Salami kuring ngagaduhan kulawarga anu bahagia sareng hateup dina sirah kuring, kuring hiji jalma anu bagja!

Upami anjeun naros ka kuring pikeun kajadian anu pangageungna anu ngarobah kahirupan kuring, kuring gaduh dua:

  1. Talak kuring. Abdi bapa anu asih tapi henteu pernah kuring ningalikeun dugi ka kuring nyanghareupan kamungkinan kaleungitan murangkalih abdi. Cerai kuring nempatkeun kahirupan kuring kana sudut pandang.
  2. Pengunduran diri kuring ti perusahaan. Saatos ngawangun pendapatan di perusahaan lokal anu teu aya dina bagan, kuring ditempatkeun dina manajemen anyar anu panginten kuring ancaman sareng kuring dianteur kaluar panto. Abdi sumping ka bumi, calik dina dipan, sareng nyauran rerencangan Darren Gray sareng Pat Coyle.

    Pat nempatkeun kuring langsung damel sareng kuring henteu kantos ningali deui. Kuring ogé ngarobih sikep ngeunaan diri sareng nilai kuring kana bisnis. Kuring pernah hiji pagawe deui, sareng teraskeun damel sareng perusahaan anu bakal ngabeungharkeun kahirupan kuring nalika kuring digawé ngeuyeuban kahirupan aranjeunna.

Naséhat kuring ka nonoman mana waé nyaéta yén anjeun gancang-gancang terang naon kaunggulan anjeun sareng kumaha nyingkahan posisi atanapi kasempetan anu henteu dimangpaatkeun éta, gancang anjeun bakal mendakan kabagjaan. Kalayan kabagjaan datang kasuksésan.

7 Komentar

  1. 1

    Anjeun poho nyebut anjeun hébat dina mere ilham batur. Ieu, dina panon kuring, mangrupikeun kabeungharan anu luar biasa, sabab teu aya anu tiasa ngajauhan anjeun tina perampokan, teu aya anu ngancurkeun anu tiasa ngalebur atanapi pop sapertos gelembung ...

    pos hébat! Hatur nuhun pisan pikeun babagi.

  2. 3

    Pos anu saé,

    Kuring émut sacara jelas salaku jalma ngora anu nyarios yén kuring tiasa ngalakukeun naon waé dina kahirupan anu kuring pikirkeun. Sarta bari dulur sabudeureun kuring éta positif sarta encouraging; teu saurang ogé bisa mantuan pituduh kuring sarta masihan kuring arah ngeunaan kumaha carana ngarobah kaunggulan abdi kana kaahlian marketable sarta kumaha carana nyingkahan posisi kalemahan.

    Salaku ngora; Kuring éta hiji jelema nu sipatna katutup sarta nepi ka poé ieu kuring manggihan jejaring sarta nyieun hubungan strategis demi karir mah tangtangan.

    Ningali deui hirup kuring; Ku teu sangka kuring geus ngalaman loba kagagalan resounding sabab kuring geus pernah nyokot sagala kasempetan badag nu bisa ngahasilkeun kasuksésan badag.

    Doug, hatur nuhun pikeun masihan kuring seueur pikeun dipikirkeun.

  3. 5

    Doug,

    Kusabab kuring mimiti tepang sareng anjeun, anjeun parantos janten inspirasi pikeun kuring pikeun teras-terasan teras-terasan janten kuring. Kuring yakin aya loba nu bakal kadua kuring dina éta.

    Sareng, wengi awal, hatur nuhun pikeun jasa anjeun ka nagara urang!

  4. 7

    Éta pikaresepeun yén anjeun mendakan ngaliwatan "percobaan ku seuneu" yén ngamanfaatkeun kakuatan hiji-hijina mangrupikeun salah sahiji konci pikeun kabagjaan.

    Élmuwan geus datang ka kacindekan sarupa. Anjeun tiasa mendakan séri pidéo sareng tulisan anu nyulik kana anggapan "kabagjaan" ieu. Ieuh.

    Cheers!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.