Bagikeun Gagal Kuring (sareng Suksés?)

Tip hat ka Musikal McGee dimana kuring mendakan pidéo kagagalan. Hatur nuhun pikeun mereun tulisan ieu!

Jarang kuring pendak sareng jalma suksés anu henteu ngalaman sababaraha gagal bencana di tukangeun aranjeunna. Salami mangtaun-taun, kuring diajar ngukur kasuksesan kuring béda ti anu paling. Kuring suksés kusabab kuring ngagaduhan 2 murangkalih anu hebat anu kuring bangga pisan sareng anu parantos nunjukkeun poténsi ogé saluareun prestasi kuring dina satengah umur kuring.

Ningali deui kahirupan kuring, sanaos, kuring yakin kasuksésan kuring sumping kusabab kagagalan kuring - henteu sanaos aranjeunna. Abdi ngagaduhan sajarah anu cukup warna-warni sareng nyandak seueur kaputusan anu goréng, tapi dugi ka 5 taun ka pengker kuring lirén konsentrasi sareng nyobian ningkatkeun naon anu kuring aya. goréng at sareng mimiti terang naon ari kuring hébat dina. Kuring mimiti ngurilingan diri kuring sareng jalma anu nangtoskeun kuring sareng ngabantosan kuring pikeun nyaluyukeun kamampuan kuring tibatan nyempad kalemahan kuring.

Dina hudang kuring, kuring parantos ditransfer ti SMU, pangkat dina Angkatan Laut AS, parantos cerai, ngamimitian sababaraha perusahaan, kaleungitan bumi sareng ngalihkeun murangkalih kuring (dua kali). Di sisi anu sanésna, kuring nyepeng peunteun tingkat honors di paguron luhur, didaptarkeun sareng terhormat dibébaskeun Perang Teluk Vet, tanggung jawab ngembang seueur usaha anu suksés, ngagaduhan tangan pikeun ngajual perusahaan sacara internasional, sareng ngagaduhan bumi anu aman salaku hiji bapa sareng 2 murangkalih jujur ​​sareng rajin.

Kuring ayeuna cukup untung pikeun mantuan ngajalankeun perusahaan anu berkembang anu kuring ngabantosan ngawangun rencana bisnis aslina. Abdi masih henteu jegud, ogé teu paduli kana hal éta. Kulawarga kuring masih cicing di hiji apartemen. Duit naon waé anu kuring tinggalkeun unggal gajian ka SPP putra abdi atanapi diinvestasikan deui dina usaha énggal. Salami kuring ngagaduhan kulawarga anu bahagia sareng hateup dina sirah kuring, kuring hiji jalma anu bagja!

Upami anjeun naros ka kuring pikeun kajadian anu pangageungna anu ngarobah kahirupan kuring, kuring gaduh dua:

  1. Talak kuring. Abdi bapa anu asih tapi henteu pernah kuring ningalikeun dugi ka kuring nyanghareupan kamungkinan kaleungitan murangkalih abdi. Cerai kuring nempatkeun kahirupan kuring kana sudut pandang.
  2. Pengunduran diri kuring ti perusahaan. Saatos ngawangun pendapatan di perusahaan lokal anu teu aya dina bagan, kuring ditempatkeun dina manajemen anyar anu panginten kuring ancaman sareng kuring dianteur kaluar panto. Abdi sumping ka bumi, calik dina dipan, sareng nyauran rerencangan Darren Gray sareng Pat Coyle.

    Pat nempatkeun kuring langsung damel sareng kuring henteu kantos ningali deui. Kuring ogé ngarobih sikap ngeunaan diri sareng nilai kuring kana bisnis. Kuring pernah hiji pagawe deui, sareng teraskeun damel sareng perusahaan anu bakal ngabeungharkeun kahirupan kuring nalika kuring digawé ngeuyeuban kahirupan aranjeunna.

Naséhat kuring ka nonoman mana waé nyaéta yén anjeun gancang-gancang terang naon kaunggulan anjeun sareng kumaha nyingkahan jabatan atanapi kasempetan anu henteu dimangpaatkeun éta, gancang anjeun bakal mendakan kabagjaan. Kalayan kabagjaan datang kasuksésan.

7 Komentar

  1. 1

    Anjeun hilap nyebatkeun anjeun hébat dina mereun batur. Ieu, dina panon kuring, mangrupakeun kabeungharan anu luar biasa, sabab teu aya anu tiasa nyandak éta ti anjeun dina perampokan, teu aya desaster anu tiasa ngalebur atanapi némbak sapertos gelembung ...

    Pos hébat! Hatur nuhun pisan kana anu parantos ngabagi.

  2. 3

    Pos anu saé,

    Abdi émut jelas salaku jalma ngora anu ngawartosan kuring tiasa ngalakukeun naon waé dina kahirupan anu kuring pikirkeun. Sareng bari sadayana anu aya di sakuriling kuring positip sareng ngadorong; teu aya anu tiasa ngabantosan ngantunkeun kuring sareng masihan kuring pitunjuk kumaha ngarobah kaunggulan kuring kana kaahlian anu tiasa dipasar sareng kumaha nyingkahan posisi lemah.

    Salaku budak ngora; Kuring jalma introvert sareng dugi ka ayeuna kuring mendakan jejaring sareng hubungan hubungan strategis demi karir kuring hiji tantangan.

    Ningali deui kahirupan kuring; Ku teu sangka kuring parantos ngalaman seueur kagagalan kusabab kuring henteu kantos nyandak kasempetan ageung anu tiasa ngahasilkeun kasuksésan anu ageung.

    Doug, hatur nuhun parantos masihan seueur pamikiran.

  3. 5

    Doug,

    Kusabab kuring mimiti pendak sareng anjeun, anjeun parantos ngajantenkeun inspirasi pikeun kuring pikeun salawasna sareng munggaran janten unapologetically ME. Kuring yakin aya seueur anu bakal ngadukung kuring ngeunaan éta.

    Sareng, sonten mimiti, hatur nuhun pikeun jasa anjeun ka nagara kami!

  4. 7

    Pikaresepeun anjeun mendakan ngalangkungan "uji coba ku seuneu" yén ngamangpaatkeun kakuatan hiji sahenteuna urang mangrupikeun konci kabagjaan.

    Élmuwan ngagaduhan kacindekan anu sami. Anjeun tiasa mendakan serangkaian pidéo sareng tulisan anu ngagali kana gagasan "kabagjaan" ieu Ieuh.

    Cheers!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.