Gagal: Rahasia Suksés

gagal towin

Nalika anjeun kéngingkeun kasempetan, angkat salinan tina Gagal: Rahasia Suksés ku sobat Robby Slaughter. Robby parantos ngagabungkeun panduan anu hadé gagal hasil sahingga anjeun tiasa diajar sareng tuwuh tina kagagalan anjeun. Abdi henteu tiasa ngalakukeun kaadilan buku - aya anékdot anu luar biasa tina sababaraha pamimpin anu paling hébat dina industri.

Nanging, kuring hoyong ngabagi sababaraha cutatan kagagalan tina buku pikeun mere ilham anjeun:

Pangetahuan anu diala tina kagagalan sering janten alat dina ngahontal kasuksésan anu salajengna. Dina istilah anu paling saderhana, kagagalan mangrupikeun guru pamungkas. David Garvin

Kuring parantos sono langkung ti 9,000 nembak dina karir kuring. Kuring éléh ampir 300 pertandingan. Dua puluh genep kali, kuring dipercaya pikeun némbak pertandingan sareng lasut. Kuring parantos gagal ngaliwat deui dina kahirupan kuring. Sareng éta naha kuring hasil. Michael Yordania

Gagal ngaguratkeun perluna nyandak kasempetan. Klise leres: Upami anjeun henteu nyandak résiko, moal aya hadiah. Sareng upami anjeun nyandak résiko, ampir ku hartos, anjeun bakal gagal dina sababaraha waktos. Jeff Wuorio

Kuring henteu gagal 10,000 kali. Kuring parantos hasil mendakan 10,000 cara anu moal jalan. Thomas Edison

Teu aya anu teu tiasa gumbira dina mendakan kalepatan nyalira pantes disebut sarjana. Donald Foster

Gagal mangrupikeun kasempetan pikeun ngamimitian deui, waktos ieu langkung calakan. Henry Ford

Ahli nyaéta jalma anu parantos ngalakukeun sagala kasalahan anu tiasa dilakukeun dina lapangan anu sempit pisan. Neils Bohr

Urang ngan ukur tiasa nyandak kamajuan anu saé dina téknologi ngalangkungan seueur kagagalan. Takeo Fukui

Jalma anu hasil condong jadi jalma anu ngantepkeun dirina gagal. Chris Brogan sareng Julien Smith

Aturan # 1: anjeun kedah diajar gagal, meunang. David Sandler

Ieu pidéo anu saé tina Honda kalayan nami anu sami, ngabahas kagagalan Honda salami mangtaun-taun.

Pesen salinan tina Gagal: Rahasia Suksés sareng pastikeun pikeun parios tulisan Robby anu masih aya dina blognakagagalan.

2 Komentar

  1. 1

    Kuring yakin eta nahan leres teu ukur jeung pamingpin Industri, tapi pamingpin sacara umum. Pamingpin gagal.
    Salaku conto, anjeunna kaleungitan padamelan, ngamimitian bisnisna nyalira sareng gagal. Anjeunna dielehkeun, dina nawar, pikeun spiker imah, dina sénat nagara. Anjeunna éléh dina usaha nominasi pikeun Kongrés, Sénat sareng Wakil Présidén. Anjeunna meunang korsi kongres teras teu dicalonkeun deui! Anjeunna ngalaman ngarecahna saraf lajeng ditolak salaku perwira darat nagara. Sakali deui, anjeunna dielehkeun dina ngajalankeun Sénat. Anjeunna henteu nyerah. Anjeunna Abraham Lincoln.

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.