Média Massa ka Jaringan Sosial Massa = GAGAL

arah riungan sosial

Sababaraha urang yakin éta dunya datar kusabab Internét. abdi teu satuju.

Dunya tiasa rata tina sudut pandang data sareng utilitas ... tapi nyatana jarak geografis antara jalma masih mangrupakeun tantangan anu luar biasa. Kuring damel sapinuh waktos sareng hiji tim di India sareng tiasa nyebatkeun yén, sanaos kelompokna berbakat, komunikasi sareng netepkeun sarat anu dipastikeun sareng prioritasna langkung penting kusabab celah di lokasi. Tim kuring sareng kuring damel pisan pikeun silih komunikasi sareng anu sanésna.

Abdi henteu hoyong damel sareng jalma sanés tibatan tim anu kuring ayeuna, tapi konperénsi nelepon lungsur, konflik liburan, zona waktos, bahasa ... sadayana ieu ngahasilkeun tantangan anu ngaleungitkeun produktivitas anu urang bakal aya upami urang aya di kamar salajengna. Dunya téh teu datar

Wengi ayeuna kuring ngagaduhan uleman pikeun béta Fast Company, dimana majalah ieu ngaluncurkeun jaringan sosial anu jembar sareng kuat pikeun para peminat majalahna. Kuring badé ngabantosan uji coba aplikasi saminggu sakali atanapi langkung - tapi kuring yakin masa depan jaringan ngan ukur surem.

Gancang Perusahaan Béta

Sakumaha kuring tiasa ilubiung dina Fast Company, nyatana kuring masih cicing sareng damel di Indianapolis, Indiana. Heck, kuring gaduh pamiarsa blog kuring anu damel di sisi Kulon kota anu kuring teu tiasa nyambung sareng damel salami genep bulan ka tukang. Lokasi, lokasi, lokasi… éta sadayana.

Janten - hayu urang sebutkeun kuring ninggalkeun usaha kuring dina jaringan di Indiana langkung alit sareng damel damel jaringan sareng koneksi profesional di Fast Company. Naha kuring bakal nguntungkeun? Sigana mah henteu. Abdi henteu sanggup zigzag di panjuru nagara, ogé kuring henteu hoyong kaleungitan waktos anu berharga éta.

Shel ribbed kuring dinten séjén salaku hijina lalaki twittering di Indiana. Abdi sanés, tangtosna, tapi kuring sadar yén lokasi geografis kuring parantos ngawatesan pangaruh blog kuring ogé pangaruh kuring dina industri.

Sateuacan anjeun mimiti héran, kuring bakal nyaritakeun yén kuring henteu ngagaduhan rencana ngalih sababaraha taun. Putra abdi mangrupikeun murid anu suksés pisan di IUPUI sareng putri abdi umur 13 taun sareng bakal maéhan kuring upami kuring ngalih ti babaturan, paduan suara, klub buku taunan, sareng sajabana di dieu di Greenwood, Indiana. Sakali aranjeunna kaluar ti bumi sareng nyalira, kuring bakal mikirkeun serius.

Saeutik pisan urang hirup sareng damel sacara global. Sugan bahkan sakedik urang leres-leres hoyong. Dunya, sakumaha anu urang tingali, lokal sareng urang bakal teras damel sareng hirup lokal. Kami ngawangun silaturahmi sacara lokal, jaringan bisnis sacara lokal, sareng dibayar lokal. Éta sababna jaringan sosial anu nyanghareup lega sapertos Fast Company ngan saukur gagal - aranjeunna parantos ngiringan géografi salaku faktor konci dina jaringan.

Ogé, Perusahaan Gancang moal pernah mikawanoh kumaha usaha dilakonan sacara lokal. Hoosiers ngagaduhan etika bisnis anu béda pisan. Kami sering silaturahmi sareng pesaing sareng ngabagi sumber daya manusa sareng bakat ti penjuru daérah. Indiana langkung alit dimimitian minggu ka tukang sareng patalimarga parantos ngirangan seueur daérah anu langkung mantep perusahaan média 'massa'.

Tepang deui di Indiana langkung alit! Hapunten, Company gancang!

10 Komentar

  1. 1

    Kuring ngan ukur ngahudangkeun tulisan na ieu anu kuring baca.

    Sopiani Sopiani

    perusahaan gancang

    Sopiani Sopiani Sopiani

    jaringan sosial

    Sopiani Sopiani Sopiani

    pinapsueun kana kagagalan.

    Ieu dina NO jalan hinaan anu ditujukeun ka anjeun tapi langkung ti perjanjian lengkep sareng anjeun.

    Jaringan Sosial séjén? Groan… Puh-ngajakan. Naha urang parantos cekap. Abdi parantos bosen Facebook, Spasi abdi siga gurun html 1996.

    Internét nyanghareup ka jejaring sosial anu seueur. Pasihkeun kuring istirahat, ngingetkeun kuring ngeunaan produk énggal pikeun Industri Perumahan dimana agén tiasa nyiptakeun jaringan sosial nyalira pikeun klien sareng calon klien tiasa saling komunikasi sareng nyanghareupan agén anu teras-terasan neuteup ka aranjeunna.

    Réspon kuring nyaéta "naon gunana?" konsumén anjeun henteu datang kana jaringan sosial anjeun. Upami anjeun hoyong suksés sareng pamasaran jaringan sosial maka anjeun kedah nyambung / ilubiung sareng aranjeunna dina jaringan sosial pilihan aranjeunna.

    Loren

    • 2

      Kami satuju pisan, Loren. Pos kuring ngan saukur peringatan ka sadaya perusahaan anu mikir yén aranjeunna kedah ngaluncat kana jaringan Jaringan Sosial pikeun ngahemat ayana wébna. Sababaraha minggu ti ayeuna aranjeunna bakal kaluar sapuluh ton artos pangwangunan sareng ngorehan sirah bari panasaran naha éta henteu hasil.

      Éta sanés sanés téknologi atanapi situs anu dipikaresep ku masarakat, éta jaringan anu kaitung - saha, dimana… sareng kaseueuran NAHA ?!

  2. 3

    Leres, kuring ogé satuju.

    Sumebarna jaringan sosial beuki caket kana ambang iklan nauseum.

    Hiji hal anu kuring nyebatkeun nyaéta kuring damel di India salami 3 taun (sanés sareng jalma-jalma di India, tapi di Rajasthan), sareng seueur masalah anu anjeun nyebatkeun kusabab masalah struktur infra serius. Nyaéta kakuatan badé kaluar acak sahenteuna sababaraha kali sapoé!

    Ogé, kuring henteu terang anjeun ti Indy. Abdi ogé. Hudang di jalan Rockville, sareng nyarios ngeunaan IUPUI - Éta tempat kuring sakola ogé!

    Atoh, pos anu saé. Kuring pikir yén seueur jalma dina blogosfir naon waé anu rada kabakar dina jaringan hyper-sosial sapertos kieu.

    Jon

  3. 5

    Héh. Ieu sigana siga Hoosier-khusus xenophobia kanggo abdi ... 😉

    Tapi serius… pos anu saé. Abdi damel padamelan proyek ageung ti jauh sareng kuring mendakan tantangan sapertos anu anjeun jelaskeun sanaos klienna di dieu di Amérika Serikat anu alus (tapi henteu salah sahiji urang aya di Indiana. 🙂 Kuring sorangan nulis email anu panjang pisan pikeun ngajelaskeun konsép anu butuh waktos anu ageung. Tapi tangtosna kuring bahkan henteu tiasa ngalaksanakeun proyék pikeun aranjeunna 10 taun ka pengker…

    OTOH, kuring mendakan hal anu mangpaat pisan pikeun ngaluarkeunana. Kapaksa menerkeun hal-hal dina email masihan kuring sajarah hébat ngeunaan kaputusan proyék sareng ogé masihan kuring eusi anu engké kuring tiasa milik kuring saatos kuring ngarengsekeun proyék ieu sareng (mudah-mudahan) ngamimitian ngablog deui.

    Kuring ningali yén kuring ogé bakal tiasa ngadeukeutan proyek anu sami sareng tiasa nganggo deui seueur naon anu kuring nyerat pikeun aranjeunna menerkeun pitunjuk anu kuring candak.

    Bagian tina ieu klien kuring daék pisan arah kuring sareng ngantep kuring ngan saukur ngajelaskeun hal-hal sareng satuju kana éta tibatan merangan kuring kana saran kuring. Abdi untung ku cara éta, henteu sapertos anjeun sakapeung.

    JMTCW atoh. 🙂

    • 6

      Oh ogé, anjeun nyarios yén masa depan jejaring sosial suram tapi anjeun tautkeun Smaller Indiana. Naha anjeun henteu leres-leres nyobian nyebatkeun yén jaringan sosial anu langkung énggal peryogi hubungan umum anu kuat sareng dina kasus anjeun nyaéta géografi sareng budaya (rada) dibagi?

      Bapa kuring parantos janten bagian tina jaringan sosial online sigana 15 taun ayeuna. Disebut milis pikeun jalma anu (kalolobaanana ayeuna biasa) gaduh ngadamel sareng modél motor khusus anu ngan ukur diproduksi di Amérika Serikat salami 3 taun sareng teu acan diproduksi ti saprak 1991. Jaringan sosial na langkung kuat tibatan web- jaringan sosial dumasar anu kuring kantos tingali (kalebet Facebook), sareng éta sadayana diatur nyalira sareng dikelola dina email. Kuat pisan yén aranjeunna ngagaduhan rally taunan sareng sakedik 2 tempat sareng saloba 4 tempat di sakitar Amérika Serikat salami 10 taun ka pengker. Janten jaringan sosial henteu * kedah * lokal janten kuat, aranjeunna ngan ukur peryogi ikatan anu kuat (sanaos lokal mangrupikeun hiji beungkeutan anu langkung kuat anu aya.)

      Kitu cenah, hayu urang anggap yén anjeun hoyong nyobian ngawangun komunitas jaringan sosial online pikeun klien penerbit sareng hayu urang sebutkeun yén klien ngagaduhan minat anu sami (bahkan motor.) Kumaha anjeun ngalakukeun éta upami masihan koméntar anjeun yén jaringan sosial surem?

      • 7

        Hai Mike,

        Sigana mah titik kuring henteu jelas. Intina mah jaringan sosial "MASS" bakal gagal - tapi jaringan sosial "MICRO" - anu ngagaduhan tujuan anu khusus atanapi target audién bakal teras-terasan berlimpah. Conto anjeun pikeun kapentingan Sepeda motor anu dibagi sampurna - kuring leres-leres ningali jaringan sosial anu ditargét pisan anu bakal suksés.

        Dina hal ieu, conto kuring nyaéta FastCompany ngawangun jaringan sosial massal pikeun pamiarsa na. Éta ngan saukur lega teuing hiji mata pelajaran tanpa kasempetan pikeun konsentrasi ku kelompok, topik, masalah, atanapi bahkan géografi.

        Sedeng Massa ieu panginten 'Jaringan Sosial' mangrupikeun buzz salajengna sareng aranjeunna sadayana kedah ngaluncurkeun hiji. Aranjeunna ditumpes gagal!

        Di dieu di Indianapolis, aya IndyMoms sareng IndyPaws ... dua jaringan sosial anu konsentrasi duanana sacara géografis sareng dumasar topik ... sareng duanana ngalakukeun anu hadé.

        Doug

  4. 8

    Saur kuring salah sahiji conto média massa anu pangsaéna anu leungit tina internét nyaéta http://www.honeyshed.com. Dijelaskeun salaku balanja bumi patepung sareng MTV. Abdi nyarios booo.

    Méntalitas média massa ngan ukur henteu tiasa motong éta dina internét, gampang teuing mareumanana sareng lagu-lagu. Kuring malah naroskeun kamampuan situs sosial khusus kusabab API kabuka facebook sareng basis pangguna ageung ngajantenkeun taneuh anu asak pikeun pangembang pikeun ngamangpaatkeun éta.

  5. 9

    Pos anu pikaresepeun. Kuring leres-leres tiasa nyarios yén kuring parantos da'wah khutbah anu sami bari rada lami.

    Tantangan koncina nyaéta cara jalma hubungan sareng sanaos kanyataan yén manusa sipatna gregarious, aranjeunna tetep peryogi anu sami sareng anu geografis atanapi tiasa religius, étnis, materi palajaran, atikan atanapi anu sanésna. Jaringan ageung sapertos MySpace sareng Facebook henteu kondusif pikeun sasaruaan ieu sahingga aranjeunna ditakdirkeun kana posisi sékundér sareng jaringan anyar kedah naék pikeun ngajawab tantangan dasar.

    Tantangan sékundér nyaéta inpormasi di luar seueur teuing kuantitas sareng sakedik kualitas sabab teu aya bahan poko salaku 'éditor' atanapi 'ahli' anu nyusun konténna. Ieu ngan bakal kajantenan nalika jaringan janten langkung alit sareng langkung difokuskeun sahingga inpormasi langkung difokuskeun sareng mudah-mudahan langkung disaring kumargi sakuduna ngan ukur jalma anu ngagaduhan pangaweruh anu aya hubunganana.

    Hatur nuhun pos.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.