Platform Ecommerce Tercepat pikeun Desktop sareng Mobile

platform ecommerce panggancangna

kagancangan is artos. Éta saderhana éta nalika ngeunaan e-commerce. Éta sanés ngan ukur konsumén anu ngantunkeun situs anjeun nalika éta henteu hadé ngajalankeun dina desktop atanapi mobile. Situs sareng speed page search engine peringkat rangking ogé. Mesin pencari henteu hoyong pangguna frustasi nalika aranjeunna ngadatangan situs anu laun, janten teu aya gunana pikeun peringkatna ogé.

Upami platform e-commerce anjeun beban lambat atanapi ngagaduhan pangalaman pangguna sélulér anu goréng, anjeun tiasa ngantunkeun seueur artos dina méja. Gorobag balanjaan anu ditinggalkeun ngarugikeun situs ecommerce $ 4 triliun per taun, sareng salah sahiji panyabab paling umum tina pembuangan karéta balanja nyaéta laju muat lambat.

Nyatana, 87% pangguna ninggali prosés pamariksaan nyandak 7 detik atanapi langkung sareng tingkat pembuangan naék 30% unggal 2 detik salami prosés pamariksaan.

Mobile commerce ayeuna ngembang 300% langkung gancang tibatan industri. Janten penting pisan anjeun milih platform ecommerce anjeun dumasar kana kumaha gancangna dimuat dina alat sélulér. 66% waktos balanja waktos dilakukeun ngalangkungan #mobile sareng 82% pangguna nganggo ponsel nalika nyandak kaputusan mésér

Penting pikeun dicatet yén éta henteu salawasna dugi ka platform, nyalira. Jaringan komprési, cache, sareng pangiriman kontén ogé tiasa mangaruhan situs anjeun sareng kagancangan halaman - teu kakantun desain téma atanapi témplat anjeun. Tema anu henteu hadé dirancang dina platform anu luar biasa masih bakal nimbulkeun masalah. Sareng optimasi kagancangan sareng pakakas hébat dina platform anu langkung laun tiasa ngungkulan pesaing anjeun.

Selfstartr parantos ngaluarkeun hasil perbandingan sirah-ka-sirah tina situs ecommerce pikeun nunjukkeun performa rata-rata masing-masing, disebat Naha Platform Ecommerce Anjeun Ninggalkeun Artos Dina Méja? Janten platform mana anu kaluar di luhur? Anjeun tiasa angkat ka aranjeunna tulisan sareng unduhan analisis lengkep. Sigana mah aranjeunna parantos ngalaksanakeun padamelan anu lengkep.

Kecepatan sareng Kinerja Platform Ecommerce Utama

  1. Laju Ngunggah Ecommerce - 3D Cart, Big Cartel, Shopify, SquareSpace Ecommerce, sareng BigCommerce.
  2. Skor Kacepetan Halaman Mobile Google - ePages dina 1 & 1, Badag Cartel, CoreCommerce, UltraCart sareng Shopify.
  3. Tés Friendly Mobile Google - SquareSpace Ecommerce, BigCommerce, CoreCommerce, Shopify sareng Woo Commerce.
  4. Pangalaman Pamaké Google Mobile - SquareSpace Ecommerce, BigCommerce, Woo Commerce, Shopify, sareng ePages dina 1 & 1.

Platform Ecommerce Tercepat dina Desktop sareng Mobile

Ecommerce Platform Performance-Infographic

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.