Ngembang Blog panggancangna dina Planét?

Depositphotos 11650048 s

Langkung sataun katukang (2005) kuring mutuskeun yén kuring kedah netepkeun sababaraha tujuan téknologi pikeun kuring. Diideuan ku jalma sapertos Seth Godin, Malcolm Gladwell, Robert Scoble sareng Shel Israel, kuring lebet kana blogging, jejaring sosial, optimasi mesin pencari, sareng analytics ogé sadaya téknologi dasar anu ngusir aranjeunna. Éta sanés élmu rokét, tapi éta mangrupikeun jaman anu endah dina kahirupan kuring. Kuring parantos mendakan naon anu kuring karep, sareng kuring parantos ngawangun kapercayaan kana kamampuan kuring.

Sapertos anu ayeuna, kuring parantos ngaleuwihan sababaraha blogger anu ngadidik kuring. Éta kedahna mangrupikeun pujian utama pikeun jalma-jalma ieu (kuring miharep aranjeunna ngalaksanakeunana!). Kalayan 55,000,000 blog anu dilacak ngalangkungan Technorati, kuring ayeuna ngebut gancang sareng dugi ka pangkat 35,000 atanapi langkung. Éta pertumbuhan anu saé sareng kedah narik perhatian dina industri. Kuring masih henteu aya dina Top 100, ogé kuring henteu kéngingkeun penghargaan Blogging naon waé ... tapi kerja keras kuring sareng kanyaho ngeunaan masalah kuring parantos dibales. Ieu sanaos seueur serangan ngalawan kuring:

  • Abdi henteu beunghar
  • Abdi henteu kawéntar
  • Kuring henteu ngagaduhan inpormasi 'jero' di industri
  • Abdi henteu ngagaduhan sambungan industri
  • Kuring henteu cicing di Silicon Valley (kuring cicing di Indiana!)
  • Abdi henteu acan nyerat buku (acan!)
  • Kuring damel padamelan sadidinten sareng padamelan sisi

Sababaraha kaunggulan anu kuring gaduh:

  • Kuring gaduh hosting kuring nyalira janten nempatkeun situs sareng ngajaga éta mangrupikeun sapotong jajan.
  • Abdi tiasa program. WordPress mangrupikeun platform blogging anu fenomenal, tapi kuring kedah 'tweak' téma kuring sareng nasabah kuring pikeun leres-leres ngaoptimalkeun aranjeunna pikeun kagunaan sareng optimasi mesin pencari.

Kalayan diémutan éta, kuring pikir statistik di handap ieu lumayan ngagumkeun sareng nyarios kana kerja keras anu kuring lakukeun. Ieu daptar Top 100 blog atanapi blogger anu cukup terkenal sareng kamekaran 3 bulan na (Alexa.com). Memang, kuring masih panjang jalan sateuacan kedah ngikis kana tingkat luhur blogosfir - tapi ieu masih méré bukti yén eusi sareng naséhat blog kuring parantos mangpaat sareng fokus.

loka
pangkat
ngahontal
Kana Pangaruh sareng Otomasi
+ 354,691
+ 474%
John Chow Dot Com
+ 34,123
+ 882%
Nyiptakeun Pangguna Gairah
+ 4,637
+ 32%
Problogger.net
+ 549
+ 22%
Seth Godin
+ 465
+ 13%
Engadget
+ 84
+ 12%
Huffington Post
+ 13
+ 4%
Blog Maverick
-63
+ 8%
Michelle Malkin
-1,459
-15%
Scobleizer
-7,469
-48%
Paguneman Buligir
-17,428
-14%

Kumaha carana kuring ngalaksanakeun kamajuan ieu? Anjeun kedah ngalakukeun rada maca di dieu, tapi kuring henteu nahan rahasia. Éta sadayana di dieu dina blog ieu… ékspérimén, hasilna, sadayana! Bisa waé warta anu paling pikaresepeun nyaéta ngabagi kanyaho ieu sareng sababaraha blogger anyar. Kuring konsultasi sababaraha ayeuna sareng ngabantosan aranjeunna. Kuring ngarepkeun dinten stats na ngabatesan kuring (mudah-mudahan saatos kuring di Top 100!).

Hatur nuhun parantos maca! Nuhun kana koméntar! Nuhun parantos uih deui! Upami aya sababaraha topik anu anjeun pikahoyong ku kuring, punten sing gratis. Kuring henteu leres-leres béak inpormasi pikeun diblog ngeunaan - tapi kuring resep kasempetan pikeun neuleuman hiji topik anu anjeun pilih.

Kuring terang kuring sanés blog anu paling gancang dina dunya ... tapi kerja keras kuring is mayar. Terus uih deui, kuring bakal teras ngabagi anjeun!

5 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Nuhun, témbal! Sareng congrats ka anjeun ogé! Hiji hal anu kuring resep ngeunaan lomba ieu nyaéta saha waé anu tiasa kéngingkeun sareng seueur deui rohangan pikeun 'juara'!

  3. 3

    Proyék hébat Doug. Kuring parantos ngalanggan blog anjeun sababaraha bulan ka pengker, sareng dugi ka ayeuna kuring resep pisan kana naon anu kuring tingali. Salaku blogger nembé ngamimitian (sareng sadayana mogok anu sami sareng kuring), kuring terang kumaha sesahna pikeun narik pamaca anyar nalika anjeun ngamimitian. Teraskeun karya anu saé!

  4. 4

    Doug,
    Hatur nuhun pikeun janten tulang tonggong téknis sareng sobat kuring. Mudah-mudahan kuring tiasa ngalakukeun (pikeun) anjeun naon anu anjeun lakukeun pikeun "mentor" anjeun - Lulus anjeun !! Haha !! Kuring henteu kantos lami dugi ka gaduh rata-rata 3 bulan, tapi katingalina siga kuring nuju trén ... saur anjeun.

    Peringkat Lalu Lintas pikeun patcoyle.net:
    Dinten ieu 1 wk. Rata-rata 3 mos. Rata-rata 3 mos. Ngarobih
    N / A * 386,650 850,770 -

    Kusabab kuring sanés koméntar anu munggaran, kuring henteu ngeposkeun di dieu HANYA pikeun kéngingkeun patalimarga deui kana blog abdi ogé.

  5. 5

    Brandon,

    Éta kecap anu alus. Abdi ngahargaan pisan. Kuring henteu kedah resep ngaguar pertumbuhan blog kuring - tapi kadang nalika anjeun teu ngagaduhan nami atanapi kawéntar, anjeun kedah masihan terang yén jalma masih kénéh dipikaresep ku aranjeunna.

    Terakhir waktos kuring posting ngeunaan kamekaran sareng kasuksésan blog kuring, éta ningkatkeun jangkauan sacara signifikan. (http://www.dknewmedia.com/2006/09/03/my-blog-is-better-than-9986-of-all-other-blogs/)

    Kuring heran naon anu nyebutkeun ngeunaan urang salaku pamiarsa? Kuring ngalanggan blog Johnathon Chow ayeuna saatos maca kumaha suksésna nyatakeun blogna. Pasti, kuring ogé parantos diajar seueur ti anjeunna! Statistik na teu katingali ogé.

    Nuhun sakali deui! Sareng upami anjeun peryogi bantosan - tong ragu naroskeun!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.