Gancang: Kunaon Kinerja mangrupikeun Kunci pikeun Marketer pinter

kagancangan

Sangkan suksés di lingkungan anu gancang sareng anu fokus dina pangguna ayeuna, para pemasar peryogi solusi anu gancang, aman, fleksibel anu tiasa nganteurkeun eusi sacara real time. Platform gancang urang nyepetkeun halaman wéb sareng aplikasi sélulér ku ngadorong kontén langkung caket ka pangguna anjeun, nyayogikeun pangalaman anu ningkat sareng aman di panjuru dunya. Konci pikeun pamasaran pinter nyaéta ngutamakeun kinerja pikeun ningkatkeun konvérsi.

Ihtisar Solusi Gancang

Gancang nyaéta a jaringan pangiriman eusi (CDN) anu masihan bisnis kadali lengkep ngeunaan kumaha aranjeunna ngalayanan kontén, aksés anu saacanna pikeun kinerja real-time analytics sareng kamampuan pikeun nyumputkeun eusi anu teu disangka-sangka (sapertos skor olahraga atanapi harga saham) di ujung na.

Gancang konsumén ngadamel eusi digital sapertos video anu tiasa diséépkeun, halaman produk, tulisan, sareng sajabana aya ngalangkungan halaman wébna sareng antar muka program aplikasi (API) anu tiasa diaksés ku Internét (API). Pelanggan tiasa nyiptakeun kontén (eusi anu dihasilkeun ku nasabah) sapertos halaman produk atanapi pidéo énggal, sapertos pangguna akhir palanggan (sapertos koméntar anu dihasilkeun ku pangguna). Fastly's CDN teras ngajantenkeun pangiriman eusi éta langkung épisién ku nyimpen samentawis salinan di lokasi panengah anu caket ka pangguna akhir. Prosés nyimpen salinan ieu katelah "caching," ngaleungitkeun eusi luntur disebut "purging," sareng lokasi server dimana aranjeunna disimpen disebat "PoPs."

Gancang CDN

Gancang nempatkeun gugus server cache di lokasi geografis konci, anu masing-masing disebut titik ayana (PoP). Unggal POP ngandung gugus server Fast cache. Nalika pangguna tungtung nyuhungkeun obyek eusi palanggan, Gancang nganteurkeunana tina mana waé lokasi cache anu pang caketna pikeun unggal pangguna tungtung.

Gancang Lokasi CDN

Fastly ngawasa puluhan rébu halaman wéb pikeun perusahaan mimitian ukuran tina usaha alit sareng menengah dugi ka departemén perusahaan ageung, ngalangkungan sababaraha industri (kalebet penerbitan digital, e-commerce, video online & audio, SaaS, sareng perjalanan & silaturahmi) . Konsumén anu ayeuna kaasup Twitter, Hearst, Stripe, GitHub, BuzzFeed, KAYAK, Dollar Shave Club sareng About.com.

Kunaon pemasar kedah paduli kana CDNs

Tim pangembangan diandelkeun pikeun ngawangun hal-hal anu skala sareng panungtung, bari pamasaran hoyong hal anu penting salajengna - sareng diperyogikeun kamari. Kecepatan sareng kinerja halaman penting pisan pikeun pangalaman pangguna-tungtung; janten tim pangembangan kedahna ngagunakeun jaringan pangiriman kontén (CDN). Aya dua alesan utami naha pemasar sareng IT kedah paduli kana CDNs:

  1. CDN ngabantosan ningkatkeun konversi palanggan

Panilitian nunjukkeun yén waktos beban anu lambat mangrupikeun alesan nomer hiji anu langkung ti 70% pembeli online ninggali gorobag. Numutkeun kana hiji panilitian, "dua per tilu pembeli UK sareng langkung ti satengah jalma di Amérika Serikat nyatakeun yén situs éta kalem mangrupikeun alesan utama aranjeunna bakal mésér beuli". CDN tiasa ngaoptimalkeun waktos beban halaman sareng ngirangan latency pikeun halaman wéb anjeun, anu antukna bakal nyumbang kana konversi lead anu langkung ageung. Ningkatna waktos beban tiasa hartosna bédana antara pangalaman pangguna anu teu alus sareng alus nalika dina sambungan mobile anu laun.

Gancang ngararancang CDN na pikeun masihan tim pangembangan total kontrol ngeunaan cara aranjeunna ngalayanan kontén, ngamungkinkeun aranjeunna yakin yén pembeli online tiasa ningali - sareng, anu langkung penting, mésér - produk hasil. Cepat urang CDN ngempelkeun eusi dina sérpér ujung, anu hartosna yén nalika pangguna ngonci dina situs anjeun, pamundutna ngan ukur kedah ngarambat sajauh server sacara geografis anu pang caketna, henteu sadayana jalan balik ka server asal (anu panginten tiasa geulis jauh ti tempat pangguna dumasar). A survéy panganyarna mendakan yén 33% konsumén kurang kamungkinan kana mésér ti perusahaan online upami aranjeunna ngalaman kinerja situs anu goréng sareng éta 46% bakal buka situs web pesaing. Dina urutan pikeun mastikeun pangalaman anu positip sareng ningkatkeun kasempetan palanggan bakal balik deui kana halaman wéb anjeun ka hareup, eusi kedah dikirimkeun ka pangguna gancang-gancang.

  1. Data tina CDNs saéstuna tiasa ngawartosan strategi marketing anjeun

Éceran Omnichannel janten status quo; para pembeli nalungtik barang online sareng dina sélulér sateuacan angkat ka toko fisik kanggo balanja. Numutkeun ka Adweek, 81% pembeli ngajantenkeun online sateuacan ngagaleuh, tapi 54% pembeli online hoyong leres-leres ningali produkna sateuacan aranjeunna ngagaleuh. Kusabab tren ieu, para pemasar kedah nangtoskeun kumaha hasil pamasaran online anu suksés (email, promos, iklan sareng média sosial) dina hal anu aya hubunganana sareng penjualan di toko.

CDN tiasa ngabantosan ngawartosan strategi pamasaran online, masihan tim pisibilitas kana kumaha pamasaran online ngadukung penjualan di toko, sareng ngajantenkeun kampanye deukeut-pamasaran mungkin. Kalayan Fastly's GeoIP / Geography Detection, para pemasar tiasa ngabandingkeun panémbong halaman pikeun barang anu khusus sareng nunjukkeun korélasi antara nalungtik online sareng mésér toko. Salaku conto, pemasar digital tiasa ngagunakeun téknologi Gancang-geo-pager sajumlah mil sakitar toko, sareng ningali pandangan halaman analytics pikeun barang anu khusus. Penjualan di toko tiasa dibandingkeun sareng dibandingkeun sareng pandangan halaman online pikeun nangtoskeun naha aya hubungan antara anu balanja ningali online teras mésér di toko, sareng pemasar tiasa nyaluyukeun usaha promosi saluyu.

Aplikasi beaconing digunakeun pikeun ngumpulkeun data ngeunaan paripolah konsumen sareng udagan konsumén dumasar kana karesep, jarak, sareng sajabana pikeun ningkatkeun papacangan - elemen penting tina strategi pemasaran modéren. Ngagunakeun CDN kalayan cache ujung pikeun nungtut lanté pelacak anu langkung caket kana konsumén tiasa ngagancangkeun panyebaran aplikasi sareng saderhana kumpulan data pamasaran anu penting.

Alat monitoring kinerja ogé ngabantosan

Upami anjeun jinis pamasar anu teras-terasan ngajalankeun kampanye sareng uji A / B, anjeun kedah awas kumaha karya anjeun mangaruhan kinerja halaman wéb anjeun.

Alat pangawas kinerja wéb tiasa ngamungkinkeun para pemasar ngawaskeun sadaya elemen dina halaman wéb sareng aplikasi mobile. Alat-alat ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun nguji sareng mangtaun analytics pikeun unggal aspék infrastruktur situs, kalebet data sapertos waktos sambung, réspon DNS, jalur tilas, sareng sajabana Kalayan pangimeutan sintétik, situs tiasa diuji tina lingkungan "lab bersih", anu khusus nguntungkeun nalika nyobian nangtoskeun kumaha anu anyar fitur anu ditambihan kana halaman (sapertos iklan atanapi pixel tracking) bakal mangaruhan kinerja sadaya situs anjeun, sahingga nangtoskeun naha leres-leres bakal nawiskeun ROI positip. CDN modéren tiasa ngagancangkeun sareng ngalancarkeun tés A / B, ngamungkinkeun para pemasar ningali hasil sacara real waktos bari ngajaga kinerja situs anu optimal.

Pemasar ogé sering nambihan elemen "pihak katilu" kana halaman wéb atanapi aplikasi sélulérna - hal sapertos plugins média sosial, plugins pidéo, tag lacak, sareng iklan. Tapi jinis eusi pihak katilu ieu sering ngirangan kinerja situs. Ieu mangrupikeun conto anu saé naha ngawaskeun kinerja penting - sahingga plugins sareng tambihan anu dianggo dina halaman wéb henteu nyababkeun éta muat lalaunan atanapi kacilakaan.

Studi kasus jaringan pangiriman kontén - Stripe

Stripe mangrupikeun platform pamayaran anu ngolah milyaran dolar sataun pikeun ratusan rébu perusahaan, ti mimiti-mimiti ngamimitian nepi ka perusahaan Fortune 500. Kusabab nampi artos mangrupikeun kahirupan pikeun bisnis naon waé, Stripe peryogi cara anu épéktip pikeun ngalayanan aset statikna gancang bari ngajaga kaamanan pikeun pangguna. Dina milih CDN, Stripe milari pasangan anu tiasa ngabantosan aranjeunna pikeun ngajaga reliabilitas anu tinggi bari ogé ngaoptimalkeun kinerja. Stripe ngancik kana Fastly, anu aranjeunna anggap gampang pisan pikeun ngonpigurasikeun sareng nyayogikeun dukungan pelanggan anu luhung.

Kamampuh gancang pikeun ngagancangkeun eusi dinamis sareng cache aset statik ngabantosan ngirangan waktos beban pikeun Stripe Checkout (bentuk pembayaran anu tiasa dilebetkeun pikeun desktop, tablet sareng alat sélulér) langkung ti 80%. Ieu ditarjamahkeun kana kauntungan anu penting pikeun pangguna Stripe: pikeun pelanggan tungtung dina sambungan mobile, éta bédana antara pangalaman mésér anu teu hadé sareng anu saé. Usaha nganggo Stripe dina sababaraha cara, tapi di luar dewan kasieunana sareng Stripe langkung luhur - sareng pangalaman anu disayogikeun ka konsumén nyalira langkung unggul - nalika kinerja langkung saé.

Tingali Studi Kasus

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.