Statistik Ecommerce Fathers Day: 5 Hal Anu Kedah Diperkenal ku Merk

Infographic Ecommerce Dinten Rama

Ieu ampir Poé Rama! Kuring kaleungitan Pops kuring sababaraha taun ka pengker, janten luangkeun waktos kanggo nangkeup Pa Anjeun sareng mésér anjeunna kado ... sanaos ngan sababaraha artos. Anjeunna bakal resep éta sanaos anjeunna henteu ningalikeun. Dina waktos sataun ieu kuring mendakan diri di Lowes ningali pakakas anu keren sareng saur kuring ngan ukur sadetik ... "Kuring badé nyandak salah sahiji kanggo Pa" teras kuring émut anjeunna henteu sareng urang deui. 🙁

Nalika ngeunaan analisa kapercayaan sareng kabiasaan mésér kelompok konsumen anu sanés, pemasar condong mopohokeun bapak. Seueur anu nganggap yén lalaki anu janten bapak ngagaduhan kabiasaan anu sami sareng anu sanés bapak, atanapi aranjeunna nganggo stereotip bapak kuno nalika ngadamel pesen. Nanging, bapak-bapak jaman ayeuna ngagaduhan kapercayaan anu jelas ngeunaan kalungguhanana, béda tingkah laku jual beuli, sareng pinter dina digital.

Konci diantara papanggihan ieu nyaéta pangaruh tina bapa kana kabiasaan mésér sareng pangirut merek:

  • 44% ramana ngarobih merek dahareun / inuman / toko
  • 42% bapak ngarobih produk beberesih rumah tangga
  • 36% bapak ngarobih produk perawatan pribadi
  • 27% bapa ngarobih produk kauangan

Pikeun ngahargaan ka Poé Bapa, MDG Advertising parantos nyiptakeun infographic énggal anu nunjukkeun paripolah sareng statistik anu kedah diperhatoskeun nalika ngembangkeun produk sareng jasa pikeun bapak.

  1. Bapa-bapa Henteu Suka Kumaha Tembokna
  2. Ayah Ningali Ayah salaku Penting sareng Pahala
  3. Seueur Ayah Teu Nyangka Aranjeunna Nyayogikeun waktos Anu Pas pikeun Bapa
  4. Ayah Ngadamel Penting — sareng Béda — Kapésér
  5. Digital sareng Handphone Penting pikeun Ayah Anu Bungsu

Kieu infographic MDG Advertising urang, 5 Hal Anu Kedah Diperhatoskeun Sadaya Merek Ngeunaan Marketing ka Ayah:

Infographic Poé Bapa

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.