Ningkatkeun Lalu Lintas Kaki Dina Toko sareng Online nganggo FATWIN

logo maén kios fatwin

Kuring gaduh kabagjaan linggih sareng pangadeg sareng tim di FATWIN kamari nalika aranjeunna ngaluncurkeun béta na di Konperénsi M-Tech di Indianapolis. Témbal mangrupikeun pendiri sareng pimpinan éksékutip ti Perusahaan CIK, perusahaan software sareng jasa pamasaran anu diukur anu parantos ngabantosan perusahaan salami dasawarsa ayeuna. CIK ngaluncurkeun FATWIN ™, platform téknologi pamasaran anu ngabantosan bisnis ngajalankeun wéb sareng patalimarga di toko ngaliwatan kaulinan, kontes sareng panebusan hadiah.

Dina bentang pamasaran ayeuna, usaha nyanghareupan tantangan pikeun ngaéksekusi sareng menerkeun promosi anu insentif. Kalayan FATWIN, urang gancang nyebarkeun kaulinan sareng kontes kualitas anu ningkatkeun patalimarga kaki anu tiasa kaukur atanapi patalimarga online sareng pamustunganana, konvérsi. Scott Hill, Co-Founder sareng Ketua Eksekutif pikeun CIK Enterprises.

CIK parantos ngabantosan usaha ngadorong kalebet média tradisional sareng online salami langkung ti dasawarsa sareng aranjeunna parantos ngaidentifikasi sababaraha masalah utama éta FATWINFATWIN liren:

  1. kapercayaan - Ngan 9% tamu percanten yén kontes leres sareng hadiahna leres-leres dipasihkeun. Integrasi online transparan sareng integrasi sosial FATWIN ngalereskeun ieu. Sadayana juara dipasang masarakat awam sacara langsung di toko ritel - ngalangkungan kios, sareng dina microsite kanggo kontes.
  2. Online sareng Offline - aya seueur kontes mail cetak sareng langsung. Sareng aya seueur kontes online. Nanging, teu acan aya platform anu ngagabungkeun duanana pikeun ngajalankeun pangunjung online sareng offline ka pangecér sareng bisnis. Integrasi kios FATWIN di toko, jasa cetak, sareng microsite kawin sareng ngadorong duanana.
  3. Insentif - perusahaan sering henteu ngagaduhan sumberdaya pikeun hadiah anu cukup pikaresepeun pikeun insentif prospek pikeun ngaréspon. Hadiah kolam renang CIK ngarah pikaresepeun luar biasa. Bahkan aya jackpot kutang sareng jasa (ayeuna ampir $ 40,000). Dugi ka ayeuna, jasa parantos masihan langkung $ 3.7 juta - parios éta FATWIN halaman wéb pikeun tikét langsung.
  4. kaahlian - Sedengkeun FATWIN mangrupikeun produk, éta hadir sareng tim ahli anu terang kumaha ngajalankeun kontes anu ngadorong pikeun bisnis anjeun. FATWIN nanganan sagala aspek hukum sareng pangaturan tina kontes ... anjeun ngabantosan ngahijikeun patarosan kalungguhan sahingga anjeun tiasa nyayogikeun kalungguhan sareng kéngingkeun hasilna!

FATWIN entices konsumén pikeun ngahémat artos, meunang hadiah sareng dihibur ku kualitas luhur, kaulinan mérek bisnis anu nawiskeun promosi insentif online sareng di toko. Usaha tiasa nganggo platform pikeun kéngingkeun palanggan énggal, ngahasilkeun lead, sareng ngalacak hasil langsung ngalangkungan antar muka dasbor analitik FATWIN.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.