Pratinjau Fav.or.it

Nick Halstead sareng tim parantos ngaluncurkeun Fav.or.it, sistem sistem umpan umpan dumasar komunitas anu euyeub. Ieu pidéo pondok ngajelaskeun téknologi sareng naha éta kamajuan anu saé pikeun mendakan sareng ngabahas eusi anu saé:

2 Komentar

  1. 1

    Éta ngagaduhan antar muka anu saé sareng nami domain anu pikaresepeun, tapi aya seueur situs simialr anu nyobian lebet kana pasar sapertos ayeuna. Budak-budak ageung parantos gaduh tungtutan klaim sareng bakal hésé ngoyagkeun aranjeunna.

    Sareng tangtosna, aranjeunna kedah lebet perang spam sapertos situs usch sapertos Digg.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.