Pratinjau Fav.or.it

Nick Halstead sareng tim parantos ngaluncurkeun Fav.or.it, sistem sistem umpan umpan dumasar komunitas anu euyeub. Ieu pidéo pondok ngajelaskeun téknologi sareng naha éta kamajuan anu saé pikeun milarian sareng ngabahas eusi anu saé:

2 Komentar

  1. 1

    Mibanda panganteur nice jeung ngaran domain metot, tapi aya kitu loba situs simialr nyoba pikeun meunangkeun kana sorts ieu pasar ayeuna. Budak lalaki anu ageung parantos naroskeun klaimna sareng éta bakal sesah ngocok aranjeunna.

    Sarta tangtu, maranéhna kudu balik kana perang spam kawas situs usch sakumaha Digg gaduh.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.