Ieu Podcast Pamasaran Paporit Komunitas Kami

podcasting

Upami anjeun teu acan ngupingkeun podcast, kuring leres-leres ngadorong anjeun. Unduh Stitcher atanapi nganggo alat sélulér anjeun atanapi nganggo platform podcasting desktop anjeun. iTunes or Google Play bakal ngantep anjeun milarian sareng ngalanggan aranjeunna ogé.

Tadi wengi, urang gaduh paguneman anu saé sareng pamimpin lokal anu latihan pikeun mini marathon kahijina dina yuswa 58 taun. Cenah éta, dina latihan, salah sahiji hal anu paling saé anu kantos dilakukeun anjeunna nyaéta nyetél kana podcast. Anjeunna nyobian musik, tapi éta tetep henteu museurkeun perhatian sareng perhatian na pikeun ngajalankeun sapertos podcasting. Anjeunna tiasa musnah dina émutan salami podcast, ngamungkinkeun ngajalankeun langkung jauh sareng santai deui.

Saminggu kamari, urang wawancara Chris Spangle - wawancara anu ayeuna urang bakal terbitan. Chris mangrupikeun podcast terkemuka anu ngajalankeun salah sahiji podcast politik panggedéna di nagara éta. Anjeunna ogé parantos janten manajer digital pikeun salah sahiji acara radio panggedéna pikeun sababaraha taun. Chris terang audio, sareng anjeunna ngartos éta sihir tina podcasting sapertos teu aya anu kantos kuring tepang.

Sedengkeun seuseueurna jalma mikir aya hirarki pikeun média - tina téks, audio, video - éta henteu leres-leres sapertos kitu. Ku ngan ukur nguping sareng nguping paguneman, pamirsa podcast tiasa pokus kana paguneman langkung saé tibatan médium sanés diluar. Éta kuat pisan dina kamampuanna pikeun narik perhatian sareng henteu kedah diremehkeun pikeun bisnis.

Kami percanten kana podcasting pisan yén kami ngawangun sorangan studio podcast canggih di kota Indianapolis. Pikeun ngamimitian anjeun, kami naros ka urang Martech Zone masarakat naon podcast favorit aranjeunna pikeun ngamimitian. Atanapi upami anjeun parantos ngupingkeun, mendakan anu énggal!

  • Lalu lintas permanén - Iklan Facebook & ahli média anu mayar Keith Krance, Ralph Burns (Dominasi Wéb Media), sareng Molly Pittman (DigitalMarketer) ngabagi iklan Facebook, Youtube Ads, Google Adwords, Twitter & Instagram tips iklan, strategi sareng studi kasus ngeunaan kumaha cara tumuh bisnis anjeun atanapi mérek ngaliwatan iklan online.
  • Langkung kéju, Kirang kumis - Dangukeun dina unggal minggu nalika Dean Jackson ngabantosan pamilik bisnis sareng pengusaha sapertos anjeun nerapkeun 8-Profit Activators pikeun bisnisna. Kaca konéng roulette dina stéroid!
  • Tumpukan & Aliran - nampilkeun carita berita penting sareng kajadian di luar angkasa, ogé wawancara sareng praktisi luhur, stratégi sareng pangaruh anu ngabantosan ngawangun visi pikeun tumpukan téknologi penjualan sareng pamasaran énjing.
  • Podcast Brainfluence - Roger Dooley ngabagi taktik anu berorientasi uteuk, dibarengan ku kaparigelan tamu-tamuna, pikeun ningkatkeun pérsuasi kalayan nasihat neuromarketing dumasar-panalungtikan.
  • Flip saklar - Podcast mingguan anu dibawa ka anjeun ku tim Uberflip, Flip the Switch nampilkeun paguneman anu langkung terang ku pikiran pamasaran anu paling caang. Épisode anyar dikaluarkeun unggal Salasa.
  • Sahabat Pamasaran - Sahabat Pamasaran sok pikaresepeun, teras-terasan pikaresepeun, sareng teras udagan kalayan wawasan sareng ide anu bakal ngajantenkeun akal pamasaran anjeun janten "11."
  • VB kalibet - VB Engage, podcast téknologi pamasaran brutal jujur ​​ti VentureBeat dibarengan ku Stewart Rogers sareng Travis Wright.
  • Naros Sosial - Dangukeun wawasan anu nyata ngeunaan jalma asli anu ngalakukeun pagawéan nyata dina média sosial. Anjeun kéngingkeun carita jero sareng rahasia di balik layar ngeunaan kumaha perusahaan sapertos Ford, Dell, IBM, ESPN sareng puluhan langkung karyawan, ngoperasikeun sareng ngukur program média sosialna.
  • Haté Pemasaran - Kéngingkeun wawasan pamasaran pikeun numuhkkeun usaha ukuran tengah anjeun ku nyieun hubungan jantung anu sajati sareng konsumén Anjeun.
  • Awak Ék Niaga - Ecommerce Crew nyaéta Mike Jackness sareng Grant Chen, pamilik toko sareng dua puluh taun pangalaman gabungan dina bisnis online anu suksés.
  • Podcast eCommerceFuel - Dina podcast eCommerceFuel kami fokus kana tips, strategi sareng carita pikeun ngabantosan pamilik toko genep sareng tujuh sosok nyandak bisnis na ka tingkat salajengna.
  • Pangaruh Ecommerce - Pangaruh Ecommerce mangrupikeun podcast pikeun anu gaduh bisnis ecommerce sareng eksekutif pamasaran online. Kami gaduh paguneman anu jujur ​​sareng master pamasaran ecommerce sareng mérek, sareng nyayogikeun latihan sareng stratégi pikeun ngabantosan anjeun ngarobih deui pangunjung anjeun ka palanggan anu mayar.
  • Ngawangun Toko Online Kuring - Spesialis pamasaran eCommerce anu parantos anjeun percanten pikeun ngabantosan usaha anjeun.
  • MBA tropis - didédikasikeun pikeun gerakan anu maju pangusaha independen lokasi di dunya.
  • Pamasaran Tua Ieu - Sanaos seueur jalma mikir pamasaran kontén anyar, nyarioskeun carita pikeun narik sareng nahan nasabah nyaéta, sigana, anu pangkolotna disiplin pamasaran. Pamasaran Tua ieu mangrupikeun upeti kami pikeun kanyataan éta.
  • Pamasaran Buku Podcast - Wawancara mingguan sareng pangarang anu laris pikeun ngabantosan anjeun sareng naon anu damel dina bidang pamasaran modéren anu gancang (sareng penjualan).
  • Podcast Pemasar Canggih - LinkedIn Jason Miller linggih sareng sababaraha lampu anu paling terang dina pamasaran kanggo nyarios ngeunaan tren pamasaran B2B, prakték anu pangsaéna, sareng tingali naha aranjeunna gaduh carita pribadi anu ngareureuwas anu aranjeunna daék dibagi.
  • Smarts Marketing - Podcast mingguan ieu ngagaduhan wawancara anu langkung jero sareng para pemasar pinter ti sagala rupa kahirupan. Hosted by MarketingProfs, podcast mingguan 30-menit ieu nganteurkeun wawasan anu tiasa ditindak sareng naséhat asli pikeun ngabantosan anjeun pasar langkung pinter.
  • The BeanCast - Paguneman mingguan pasti kana tren anu mangaruhan mérek anjeun. Dupi anjeun ngupingkeun?
  • Digital Outliers - BMC's Digital Outliers nampilkeun paguneman sareng sababaraha pikiran industri urang nalika aranjeunna nalungtik seueur cara téknologi digital anu ngarobah tempat damel modéren.
  • Radio Pamasaran Digital - David Bain ngawawancara ahli pamasaran online khusus ngeunaan mata pelajaran spesialisna - ogé kéngingkeun pendapatna ngeunaan kaayaan bisnis internét ayeuna.
  • Pamasaran Ngaliwatan Kopi - Marketing Over Coffee mangrupikeun audio tina paménta anu kalebet pamasaran klasik sareng anyar. Host anjeun, John J. Wall sareng Christopher S. Penn, ngarekam acara éta di warung kopi lokal unggal minggu sareng nyebarkeun acara dina Kemis énjing-énjing.
  • Sakola Marketing - Sakola Pemasaran nyandak anjeun 10 menit naséhat pamasaran anu tiasa dipilampah unggal dinten.Kéngingkeun tip anu pas pikeun nyandak usaha anjeun ka tingkat salajengna.

Daptar ieu henteu aya urutan anu khusus, anu kuring resep pisan. Aya sababaraha populér podcast pamasaran sareng anu kuring henteu kantos nguping ngeunaan éta kuring bakal mariksa. Kalayan daptar sapertos kieu, kuring ngan ukur ngadorong anjeun pikeun ékspérimén sareng ngupingkeun hiji atanapi dua episode pikeun ningali naha anjeun resep podcast sareng hoyong anu langkung. Kami ogé arepkeun anjeun ngalanggan kami Wawancara Martech podcast!

Kuring yakin anjeun bakal mendakan sababaraha permata anu anjeun bakal ngupingkeun!

 

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.