6 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Abdi henteu terang kumaha anjeun tiasa nyarios salah sahiji halaman ieu tiasa dibaca? Kuring kungsi ngagulung satengahna ka handap pikeun hiji hal maca lajeng éta teu patut eta. Upami anjeun nganggap sidebar halaman 3/4 tina tombol berwarna terang sareng pop up anu tetep ngaganggu kuring nyaéta pamasaran bisnis, maka anjeun kaleungitan. Abdi ngan ukur ngaganggu nyerat ieu pikeun ngabagikeun hal sareng anjeun, sapertos anjeun gaduh sareng kuring. Jeung nu Cut Nyak Dien ka CHASE. Kuring meureun sakola heubeul jeung téhnologi ramatloka geus pasti gerak dina Pace. Tapi pastina pamasaran masih ngeunaan ngawangun kontak bisnis sareng ngumpulkeun inpormasi ngeunaan saingan anjeun? Abdi moal kaget upami seuseueurna pamiarsa anjeun buta warna. Kuring pasti bakal jalan éta.

    • 4

      Hatur nuhun kana eupan balik, Steve. Kami nyayogikeun kontén di dieu tanpa biaya pikeun anjeun sareng pamaca kami naék dua digit salami sababaraha taun. Abdi langkung condong pikeun neraskeun damel dina arah fans urang, pangiklan urang, sareng sponsor urang. Salam.

  3. 5

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.