Dadang Ageung nyaéta Sobat anjeun dina Facebook

sobat anjeun

sobat anjeunInternét nembé janten langkung pikasieuneun. Henteu, sanés kusabab babak maling anu sanés, peretas atanapi penyakit porno aya di dinya. Ayeuna ayeuna teh Pamaréntah AS anu anjeun kedah hariwang. Yayasan Électric Frontier terus ngungkab matéri program anu nyayogikeun monitoring anu teu dihoyongkeun dina situs média sosial sapertos Facebook sareng Twitter… tanpa ijin atanapi kanyaho anjeun.

Jalma - ieu mangrupikeun hal anu pikasieuneun. Sanés kuring henteu percanten yén penegak hukum kedah ngagaduhan hak, kalayan ijin hakim sareng panyababna, pikeun ngawaskeun kagiatan kriminal sacara online. Kuring yakin aranjeunna kedah. Ieu ngan jahat pisan. Bayangkeun - salah sahiji réréncangan anjeun henteu sadar bakal sosobatan sareng agén FBI. Aranjeunna henteu terang éta sabab agén FBI henteu ngungkabkeun idéntitas saleresna. Ayeuna agén FBI gaduh aksés kana témbok anjeun sareng sadaya koméntar sareng paguneman anu anjeun gaduhkeun kusabab réncang anjeun mairan sareng resep kagiatan dina témbok anjeun.

Malah langkung narik ati nyaéta ieu saleresna ngalanggar langsung Sarat jasa Facebook:

Pangguna Facebook nyayogikeun nami aslina sareng inpormasi, sareng kami peryogi bantosan anjeun pikeun tetep tetep kitu. Ieu sababaraha komitmen anu anjeun lakukeun ka kami anu aya hubunganana sareng ngadaptar sareng ngajaga kaamanan akun anjeun: Anjeun moal nyayogikeun inpormasi pribadi palsu dina Facebook, atanapi ngadamel akun kanggo saha waé salain ti anjeun nyalira tanpa idin.

Saluareun spionase, éta ogé penting pikeun dicatet yén pamaréntah ogé sering nyungkeun jasa ieu pikeun inpormasi pribadi anjeun - sareng seueur perusahaan ngalieurkeunana bari henteu kantos naroskeun aranjeunna ... atanapi ngawartosan anjeun! The Yayasan demarkasi éléktronik ngagaduhan daptar perusahaan sareng kumaha résponna kana pamundutna dina halaman kampanye énggal ... hasilna tiasa kaget anjeun:
lulugu whohasyourback

Éta saluareun kuring kumaha ieu ditolerir di bumi anu kabébasan mangrupikeun harga anu seueur dibayar pisan. Kami bakal narajang serangan nalika aya anu milarian file dina iPhone anjeun anu ngungkabkeun lokasi anjeun ... tapi nalika pamaréntah ngaleupaskeun panduan latihan pikeun departemén anu béda ngeunaan cara nyusun Konstitusi sareng nénjo jalma-jalma ... urang sadayana ngepaskeun sareng nonton Royal Wedding .

2 Komentar

  1. 1

    Kadieu, kadieu. Bungah ningali kuring sanés ngan ukur hiji-hiji sora alarm.

    Facebook TOS mangrupikeun pedang bermata dua sabab usaha pikeun maksa jalma-jalma pikeun nyebarkeun inpormasi pribados pikeun ngagunakeunana, anu tiasa dianggo pikeun alesan subversif sapertos anu anjeun sebutkan. Utamana nunjukkeun yén jasa éta dijalankeun ku sociopath anu écés henteu hormat pikeun karusiahan urang. Éta lepat, sareng jalma-jalma kedah milih-milih sapertos kuring.

    Tetep disada alarem Doug sareng mudah-mudahan, akhirna lemmings bakal ngaliwat dina sirah anu kandel.

    ..BB

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.