Sieun sanés strategi

sieunSieun sanés strategi. Dina taun 1929, Walter Cannon ngajelaskeun tarung-atanapi-hiber salaku réspon kana setrés akut. Sieun tiasa mangaruhan sami ka perusahaan. Perusahaan tiasa ngalawan, atanapi perusahaan tiasa hiber. Pajoang ngajantenkeun langkung kuat, hiber ngahambat kamajuan payunna. Sakali hiji perusahaan ngalih ka roda gigi anu langkung handap kusabab sieun, éta sesah pisan pikeun uih deui kana agility sareng kagancangan anu dipibanda sateuacanna. Perusahaan anjeun kedah ngalawan.

Sieun: émosi anu pikasediheun dihudangkeun ku bahaya anu bakal datang, jahat, nyeri, sareng sajabana, naha ancaman éta nyata atanapi dibayangkeun; rarasaan atanapi kaayaan sieun. - Numutkeun Kamus.com

Sieun di perusahaan biasana dibayangkeun tinimbang kanyataan. Sieun persaingan, sieun gagal, sieun plunges saham, sieun PHK, sieun rugi kauntungan, sareng sadayana mangrupikeun takwa anu dibayangkeun anu bakal ngalumpuhkeun kamajuan. Karyawan tiasa sieun kaleungitan padamelan, sieun teu diangkat pangkat, atanapi sieun teu kéngingkeun kompensasi anu diarepkeun. Upami anjeun ngantep sieun ngahambat kapinteran sareng bakat wirausaha, perusahaan anu henteu kasieunan bakal ngaliwat anjeun. Éta nalika takwa anjeun janten kanyataan.

Upami anjeun ngagaduhan kasieun di perusahaan anjeun, éta bakal narik anjeun. Upami anjeun ngagaduhan padamel anu pikasieuneun, aranjeunna henteu kandel sareng nanjak kana tantangan anu disanghareupan. Ngaleungitkeun rasa sieun ku diajar tina kagagalan tibatan ngahukum, ku ngabales résiko sareng kasuksésan, ku ngirangan rasa sieun di sumberna. Karyawan anu nyebarkeun sieun kedah dipiceun. Éta mangrupikeun halangan anu ngahambat kamajuan perusahaan anjeun. Sieun mangrupikeun panyakit anu nyebar gancang. Lalakon gancang pikeun waluh éta.

Ngaleungitkeun rasa sieun sareng perusahaan anjeun bakal ngiringan persaingan, karyawan anjeun bakal kandel sareng ngalakukeun anu leres, sareng konsumén anjeun bakal resep anjeun pikeun éta.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.