Tambahkeun Gambar Anu Dipasang Thumbnail kana WordPress RSS RSS Anjeun

Depositphotos 4651719 s

Kami parantos ngamajukeun sponsor sareng kontén urang anyar-anyar ieu Taboola, platform promosi kontekstual dimana eupan kami dibaca sareng tulisan-tulisanna dijajarkeun dina publikasi anu aya hubunganana sareng wéb. Kami senang sareng kontrol anu terbatas kana distribusi sareng biaya per kalungguhan ngalangkungan program - ditambah stafna parantos saé.

Kami ngalih ka Taboola saatos nganggo jasa sanés anu ngahaja nganggurkeun anggaran urang teras hoyong kami mayar sebaran $ 10,000 aranjeunna nyayogikeun kami. Mungkin bagian anu paling bodo nyaéta salah sahiji tulisan anu aranjeunna pikahoyong ku kami pikeun mayar promosi nyaéta tulisan ngeunaan aranjeunna! Umm… henteu.

Kauntungan sanés Taboola nyaéta urang tiasa nganggo daptar daptar artikel statis anu urang hoyong promosikeun ogé ngamangpaatkeun eupan urang pikeun terus ngamajukeun tulisan pangénggalna. Énggal pisan mang. Ieu hartosna urang tiasa ngamajukeun tulisan ngeunaan sponsor kami, artikel kami anu paling kawéntar, ogé kéngingkeun sababaraha lalu lintas dina tulisan anyar.

Narikna, sanajan anjeun ngaktipkeun gambar diulas dina WordPress, éta henteu ngarobih RSS feed tina blog WordPress anjeun pikeun kalebet gambar leutik éta dina RSS Feed anjeun. Sigana mah éta lolongkrang dina fungsionalitas anu kedah dilereskeun ku WordPress, tapi antukna aya solusina!

Ladislav Soukup parantos ngembangkeun plugin anu disebat SB RSS Feed Plus anu ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun gambar leutik postingan anjeun leres-leres ngamangpaatkeun RSS Feed anu leres média: eusi sareng tagging enclosure. Pasang sareng atur plugin na anjeun tiasa nangtoskeun gambarna ogé sababaraha parameter tambihan.

One comment

  1. 1

    Éta leres-leres nyeri sirah ningali kampanye RSS-ka-email tanpa gambar sabab feed RSS henteu ngagaduhan tag anu diperyogikeun kanggo narik gambar. Pokokna, ngarobih file functions.php sareng ayeuna MailChimp tiasa narik komponén anu diperyogikeun sareng ayeuna email na katingalina saé.

    Nanging, tetep gambar dina RSS feed katingali saé pisan sareng hoyong ngarobih ukuranana saukuran anu pas. Peryogi milarian deui sareng milari jalan kaluarna pikeun ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.