Aktip Kampanye: Kunaon Tagging Kritik Pikeun Blog Anjeun Nalika Datang kana RSS Email Integrasi

Aktip Kampanye RSS Pamaduan Eupan Email

Salah sahiji fitur anu kuring anggap kirang dimangpaatkeun dina industri email nyaéta panggunaan RSS feeds pikeun ngahasilkeun kontén anu aya hubunganana pikeun kampanye email anjeun. Kaseueuran platform ngagaduhan fitur RSS dimana lumayan saderhana pikeun nambihan feed kana newsletter email anjeun atanapi kampanye sanés anu anjeun kirimkeun. Tapi anu anjeun henteu sadar, éta gampang pisan nempatkeun eusi anu khusus, tag dina email anjeun tinimbang feed blog anjeun.

Ieu conto. Abdi damel sareng Royal Spa ayeuna, produsén daérah sareng pamasang bak ngambang. Tangki apungan mangrupikeun alat panyabutan indrawi anu ngagaduhan ton kauntungan kaséhatan. Perusahaan nganggo email dina dasar anu kawates janten aranjeunna henteu teras-teras spamming klienna. Kusabab aranjeunna gaduh produk anu nargétkeun pamirsa anu béda, aranjeunna nganggo daptar sacara épéktip pikeun leres ngabagi pemirsa. Salam ka agénsi aranjeunna, Ripples jero, pikeun netepkeun pondasi pikeun sophistication ieu.

Kuring parantos konsultasi sareng Aaron di Deep Ripples pikeun ningkatkeun tingkat réspon dina email klienna. Kasempetan munggaran anu kuring tingali nyaéta perusahaan sering waé ngirimkeun email anu ringkes pisan anu henteu ngagaduhan desain anu pikaresepeun, dimangpaatkeun média sacara épéktip, sareng henteu ngajelaskeun sapinuhna fitur sareng manpaat produkna. Abdi pikir ieu mangrupikeun kalepatan anu seueur dilakukeun ku para pemasar email ayeuna.

Pemasar sering yakin yén palanggan gancang-gancang ngalangkungan koropak-koropakna jadi a singket email langkung saé ... éta henteu kedah leres. Abdi ngajawab yén anjeun kedah narik perhatian aranjeunna ... tapi saatos aranjeunna muka email, aranjeunna bakal nyéépkeun waktos pikeun ngagulung sareng nyeken email, teras fokus kana bidang anu aranjeunna minat. Mangpaatkeun palanggan anjeun muka email sareng ngadamel email panjang, ngagulung anu dirarancang leres, dipecah janten bagian konci, ngagaduhan citra anu hébat, sareng ajakan-to-aksi anu kuat.

Kalayan rarancang énggal, kuring ngempelkeun sababaraha bagian - garis jejer anu pikaresepeun, téks preheader anu kuat, perkenalan / tinjauan email, poin peluru, jaringan produk kalayan déskripsi, tombol Call To Action, video YouTube anu ngajelaskeun diferensiasi na ... teras tulisan panganyarna ngeunaan bak ngambang tina blogna. Dina footer, kuring ogé nambihan propil sosialna janten prospek tiasa nuturkeun aranjeunna tapi henteu siap nyandak tindakan langsung dinten ieu.

Integrasi RSS RSS Ku Tag Feed

Daripada kedah ngawangun bagian khusus dina emailna anu didaptarkeun tulisan blog anu pangénggalna, kuring mastikeun yén sadaya postingan blog anu aranjeunna terbitkeun leres-leres ditandéan nalika aranjeunna nyerat ngeunaan terapi flotasi sareng bak ngapung. Naon anu anjeun teu sadar ngeunaan WordPress nyaéta anjeun tiasa narik katégori atanapi eupan RSS khusus tag tina halaman wéb. Dina hal ieu, kuring ngalaksanakeun éta ku narik tulisan-tulisanna anu ayeuna ditandaan ngambang. Sanaos henteu seueur didaptarkeun, ieu alamat feed pikeun tag:

https://www.royalspa.com/blog/tag/float/feed/

Anjeun tiasa ningali ngarecahna URL feed tag:

  • URL Blog: Dina hal ieu https://www.royalspa.com/blog/
  • Tag: nambah tag kana jalur URL anjeun.
  • Ngaran tag: Lebetkeun nami tag saleresna. Upami tag anjeun langkung ti hiji kecap, éta héndsét. Dina hal ieu, éta ngan ngambang.
  • Eupan: Tambihkeun eupan kana tungtung URL anjeun sareng anjeun bakal kéngingkeun RSS feed anu pas pikeun tag khusus éta!

Integrasi RSS RSS Ku Kategori Eupan

Ieu ogé dimungkinkeun dumasar katégori. Ieu conto:

https://www.royalspa.com/category/float-tanks/feed/

Anjeun tiasa ningali ngarecahna URL feed kategori (anu di luhur henteu aktip ... Kuring ngan ukur nyerat salaku conto):

  • URL situs: Dina hal ieu https://www.royalspa.com/
  • Kategori: Upami anjeun ngajaga kategori dina struktur permalink, simpen di dieu.
  • Ngaran kategori: Lebetkeun nami tag kategori anjeun. Upami katégori anjeun langkung ti hiji kecap, éta héndsét. Dina hal ieu, tank-float.
  • Ngaran subkategori: Upami situs anjeun ngagaduhan subkategori, anjeun tiasa nambihan anu dina jalurna ogé.
  • Eupan: Tambihkeun eupan kana tungtung URL anjeun sareng anjeun bakal kéngingkeun RSS feed anu pas pikeun kategori khusus éta!

Nalika dilebetkeun kana ActiveCampaignElemen éditor email pikeun RSS feeds, tulisan pangénggalna sacara dinamis:

Integrasi Email RSS ActiveCampaign RSS

jeung ActiveCampaignéditorna, anjeun tiasa ngendalikeun margina, padding, téks, warna, sareng sajabana hanjakalna, aranjeunna henteu nyandak gambar pikeun unggal postingan anu bakal janten pamutahiran anu saé.

Kritik pikeun ieu nyaéta mastikeun yén unggal tulisan leres dikategorikeun sareng tag. Seueur perusahaan anu kuring marios situs pikeun condong ninggalkeun klasifikasi kritis sareng data meta ieu henteu ditangtoskeun, anu bakal nganyenyeri anjeun engké upami anjeun hoyong ngahijikeun eusi anjeun ka alat sanés ngalangkungan RSS feeds.

Kumaha Desain Email Anyar Lakukeun?

Kami masih ngantosan hasil kampanye, tapi mimiti hadé pisan. Ongkos kabuka sareng tarif klik-tés urang parantos ngarah kana kampanye anu langkung lami sareng kami ngan ukur sajam atanapi langkung kana email anu nembe dioptimalkeun! Kuring ogé nambihan tindakan pikeun saha waé anu nonton pidéo sahingga urang tiasa ngintunkeunana ka tim penjualan.

Panyingkepan: Abdi mangrupikeun afiliasi tina ActiveCampaign sareng Abdi nganggo tautan éta sapanjang tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.