Feedier: Platform Eupan Balik-Didorong Hadiah

Platform Eupan Balik Palanggan Feedier

Teu aya dinten anu kalangkung ku kuring teu dibéré polling, survey, atanapi dipénta eupan balik. Kacuali kuring leres-leres wareg atanapi kesel sareng mérek, biasana kuring ngan ukur ngahapus paménta sareng ngaléngkah. Tangtosna, unggal sakali-sakali, kuring dipenta pikeun eupan balik sareng ngawartosan yén éta bakal ngaapresiasi yén kuring bakal diganjar.

Feedier mangrupikeun platform eupan balik anu ngamungkinkeun anjeun ngumpulkeun eupan balik ku ngahargaan palanggan anjeun. Aranjeunna kéngingkeun pangalaman gasified anu unik sareng anjeun kenging eupan balik berharga anu anjeun pilari. Platform parantos diaku salaku salah sahiji anu paling gampang dianggo!

Platform Eupan Balik Palanggan

Feedier mangrupikeun platform anu dipak fitur, sareng kalebet:

  • Citakan & Nyiptakeun Bot - Anggo témplat anu tos ditangtoskeun atanapi bot ciptaan urang pikeun siap-siap dina sababaraha menit, henteu repot. Ngaropea logo, warna utama, gambar sampul pikeun kéngingkeun pertandingan anu sampurna pikeun organisasi anjeun. Jantenkeun milik anjeun ku nambihan domain khusus, eusi intro, catetan footer komo ngarobih basa. Anjeun bahkan tiasa ngaktipkeun operator pikeun kisaran tanggal khusus.
  • Kalibet sareng palanggan anjeun - Kirim surélék khusus kana daptar anjeun nyalira, ngirim téks khusus kana nomer telepon, lebetkeun widget anu éndah dina situs anjeun atanapi aplikasi wéb, atanapi nyiptakeun PDF anu tiasa dicitak anu tiasa anjeun kirimkeun sareng produk anjeun pikeun ngumpulkeun eupan balik.
  • Ngadamel 5 jinis patarosan anu hartosna - Feedier ngadukung téks pondok, NPS skor®, slaider, pilih sareng téks panjang jinis patarosan anu fleksibel. Anjeun tiasa ningalikeun patarosan anu relevan pikeun pangguna anu leres dumasar kana kumaha sugema aranjeunna, atanapi ngadamel aliran patarosan anu éksténsif dumasar kana balesan pangguna sateuacanna sareng sakumpulan kaayaan anu anjeun tetepkeun. Desain animasi anu éndah sayogi pikeun nyiptakeun pangalaman anu hadé, anu dimangfaatkeun.
  • Ganjaran ka pangguna anjeun - Masihan kupon sareng voucher pikeun ngadorong pameseran kahareup bari ngendalikeun kamungkinan unggul. Kirim file khusus sapertos kontén ekslusif ka pangguna anjeun sasarengan sareng email hadiah anu ditampi. Naha éta konci, lisénsi khusus atanapi jinis pesen khusus, Feedier bakal ngintunkeun kanggo anjeun. Anjeun ogé tiasa masihan artos ku Paypal ku Feedier kalayan wates distribusi sareng kamungkinan anu ditetepkeun.
  • Candak sareng kumpulkeun ulasan pangguna sareng email - Nembongkeun tombol rating 5-bintang ukur pikeun pangguna anu wareg sareng aktipitas kana sagala platform sapertos Amazon. Tembongkeun tombol tuturkeun dina jaringan sosial paporit anjeun dina akhir pangalaman eupan balik. Kéngingkeun kasaksian énggal ku ngadeteksi pangguna anu bageur sareng nyungkeun aranjeunna kéngingkeun kasaksian lengkep sareng emailna. Naekeun daptar buletin anjeun kusabab email diperyogikeun pikeun kéngingkeun pahala.
  • Ngubaran eupan balik sacara unik - Feedier ngamungkinkeun anjeun ngahubungi palanggan anjeun langsung ngalangkungan email sareng CRM anjeun nyalira. Laporan lengkep diwangun pikeun eupan balik naon waé ngarah anjeun tiasa ngartos palanggan naon waé dina hiji klik. Halaman hadiah ngamungkinkeun anjeun aksés kana daptar hadiah anu disebarkeun sahingga anjeun tiasa langsung ngahubungi.
  • Analisis anu kuat - kalebet alat anu dianggo, pangotéktak, grafik waktu, jawaban, kapuasan, jumlah entri eupan balik, kunjungan, nagara pangsaéna, waktos rata-rata, sareng NPS. Penjelajah kecap konci ngabantosan anjeun ngajajah sadaya waleran anjeun ku milari kecap konci khusus.
  • Parabot Administratif - Ékspor entri eupan balik anu cocog sareng saringan dinamis anjeun ka .CSV atanapi .JSON dina hiji klik. Atur tim anjeun ngalangkungan kalungguhan anu béda pikeun kéngingkeun seueur kolaborator sakumaha diperyogikeun damel babarengan. Nampi bewara ngeunaan naon anu aya dina akun Feedier anjeun ogé laporan mingguan anu lengkep.
  • Ngahijikeun Feedier - Feedier gaduh JSON REST API anu didokumentasikeun pikeun ngantepkeun pamekar anjeun ngahijikeun sareng platform sareng alat anjeun nyalira. Ngawangun Zapier ZAPs sareng pemicu Feedier pikeun ngalakukeun tindakan anjeun nyalira nalika anjeun nampi tanggepan. Nampi muatan JSON kana URL wéb anjeun nyalira iraha tanggapanana ditampi kalayan sadayana detil na.

Analisis Eupan Balik Palanggan Feedier

Sareng, pikeun Martech Zone pamiarsa, ieu a Kupon diskon 20% nalika anjeun ngalanggan nganggo kode promo WELCOMEFEEDIER2018.

Ngadaptarkeun Feedier

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan afiliasi kami pikeun Feedier dina tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.