Naha Anjeun Ningali Naon Anu Dipikagaduh Google?

lancah robot

Kami ngalaman dua masalah bulan ieu dimana situs konsumén kami damel sampurna pikeun anu nganjang tapi Google konsol Search ieu ngalaporkeun kasalahan. Dina hiji kasus, klien nyobian nyobian nyerat sababaraha eusi nganggo Javascript. Dina kasus anu sanésna, kami ngaidentipikasi yén hosting anu nganggo klien sanés anu nganggo nyaéta Mindahkeun Pangunjung leres ... tapi sanés Googlebot. Hasilna, Wébmaster teraskeun ngahasilkeun 404 kasalahan tibatan nuturkeun pangalihan anu bakal kami laksanakeun.

Googlebot mangrupikeun bot wéb Crawling Google (kadang disebat ogé "lancah"). Crawling nyaéta prosés ku cara Googlebot mendakan halaman-halaman énggal sareng anu diénggalan kanggo ditambihan kana indéks Google. Kami nganggo sakumpulan komputer anu penting pikeun ngukut (atanapi "ngorondang") samilyar halaman dina wéb. Googlebot nganggo prosés algoritmik: program komputer nangtoskeun situs mana anu kedah dirangkak, sabaraha sering, sareng sabaraha halaman kanggo dicandak tina unggal situs. Ti Google: Googlebot

Google nyandak, ngorondang sareng néwak eusi halaman anjeun béda sareng panyungsi. The Sedengkeun Google tiasa ngorondang scripting, éta leres teu hartosna éta bakal salawasna suksés. Sareng ngan kusabab anjeun uji pangalihan dina panyungsi anjeun sareng éta tiasa dianggo, henteu hartosna yén Googlebot leres ngarahkeun patalimarga éta. Butuh sababaraha dialog antara tim kami sareng perusahaan hosting sateuacan kami terang naon anu aranjeunna laksanakeun… sareng konci pikeun milarian terang ngagunakeun Candak sakumaha Google alat dina Wébmaster.

dipulut sakumaha google

Parangkat salaku alat Google ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun jalur dina situs anjeun, tingali naha Google tiasa ngorondang éta, sareng leres ningali kontén anu ngorondang sapertos anu dilakukeun ku Google. Pikeun palanggan munggaran urang, urang tiasa nunjukkeun yén Google henteu maca skrip sakumaha anu bakal diarepkeun. Pikeun klien kadua urang, kami tiasa ngagunakeun metodologi anu béda pikeun pangalihan Googlebot.

Lamun ningali Kasalahan ngarayap dina Wébmaster (dina bagian Kaséhatan), anggo Fetch salaku Google pikeun nguji alihan anjeun sareng ningali kontén anu dicandak ku Google.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.