Kunaon Penjualan Widang sareng Pamasaran Kedah Tingali Cicih CRM Tradisional

App Outfield

Nalika dunya janten langkung impersonal ku kamekaran téknologi - média sosial, obrolan video, jst. Kasempetan parantos nampilkeun dirina sacara nyata pisan. Konsép anu pernah alami, intuitif sareng eksis lumayan janten pamikiran saatos parantos dialihkeun kana adaptasi anu langkung merenah, langkung mahal. Sacara fisik kéngingkeun payuneun jalma anu anjeun badé ngawangun hubungan. Sigana mah gambaran anu jelas, tapi kanyataanna nyaéta masarakat urang parantos ngalih kana bentuk komunikasi anu kirang pribadi dina nami genah. 

Kumaha perasaan urang ngeunaan transisi masarakat ieu sanés intina. Tujuan kuring dina bagian ieu nyaéta ngeunaan kumaha kanyataanana anyar ieu mangaruhan kana kalakuan ngajual sareng panggunaan pakakas penjualan. Pasangkan para profesional penjualan anu jelas-leres tiasa ngamanpaatkeun kasempetan-kasempetan anu parantos kabuka salaku akibat tina ningkatna inundasi tina penjualan digital sareng taktik pamasaran sasarengan paningkatan katergantungan bisnis dina kagiatan penjualan. 

Meunangkeun ti tukang méja sareng leres-leres kontak sareng prospek mangrupikeun cara anu gampang pikeun ngabédakeun wakil penjualan tina bungkus. Éta ogé nyayogikeun aranjeunna kasempetan pikeun ngahubung sareng ngawangun hubungan sareng jalma-jalma anu sigana bakal mésér produk atanapi jasa anu ditawarkeunana. Upami ieu leres, maka anu ogé leres nyaéta ideu yén aranjeunna peryogi dukungan sareng inpormasi anu pas pikeun ngajalankeun sacara leres nalika di lapangan. Alat-alat sareng téknologi pembekalan penjualan mangrupikeun conto anu saé pikeun cara ningkatkeun pangrojong.

Kuring parantos damel sacara éksténsif dina peran penjualan di jero boh di luar. Aliran kerja unggal fungsi lengkep beda sareng variabel unik anu mangaruhan kaluaran kinerja. Salaku wakil penjualan di jero, kuring linggih dina bilik kuring, atanapi kantor, sareng nelepon telepon sadidinten antara ngirim sareng ngaréspon surélék. Usulan bisnis, ngeusian laporan sareng ngadokuméntasikeun titik-titik palanggan kuring kana perusahaan CRM ogé mangrupikeun bagian tina dinten ka dinten. Salaku wakil luar, kuring kedah ngalakukeun hal-hal ieu sateuacan sareng saatos kunjungan ka jalma sering kali nalika linggih dina kendaraan kuring. Kuring resep pisan upami kuring ngalangkungan lalu lintas kalayan gancang (anu henteu sering kajadian di Houston). Faktor sapertos waktos waktos sasarengan sareng kondisi cuaca pasti ditangtoskeun upami perjalanan anu matak setrés atanapi henteu. Upami kuring nempatkeun acara di salah sahiji akun klien kuring kuring tanggung jawab néwak hasilna (sacara kuantitatif sareng kualitatip) nalika aya di lokasi. Pondok carita - aya deui faktor anu kalibet dina kalungguhan kuring sadidinten salaku jalma penjualan di luar, sareng ku sabab éta langkung seueur variabel anu mangaruhan kamungkinan pikeun suksés. 

Ti sisi manajerial, kuring parantos ngatur ka luhur 80 wawakil penjualan dina hiji waktos anu aktip ngajalankeun operasi penjualan di sagala rupa pasarna sacara acak unggal dinten. Kalayan perwakilan ieu damel jarak jauh di sagala rupa penjuru nagara, aya kompleksitas dina perolehan, pamahaman, sareng ngamangpaatkeun wawasan anu penting ngeunaan individualitas pasar anu urang nyobian paséa di jero. Tanpa inpormasi ieu, éta jauh langkung hésé pikeun nyetir strategi lapangan strategi lapangan anu disesuaikan. 

Masalah sareng CRM Tradisional 

Alat-alat penjualan anu aya utamina diwangun pikeun peran penjualan di jero. CRM tradisional ngagaduhan antar muka anu langkung saé cocog sareng dinten-ka-dinten ngadamel telepon sareng ngirim email. Aranjeunna henteu épisién pikeun wakil penjualan luar anu dina waktosna sareng henteu teras-terasan ngagaduhan aksés kana desktop atanapi WiFi.  

Jualan di luar sareng tim pamasaran lapangan peryogi alat anu diwangun pikeun ngadukung aliran kerja sadidinten anu unik. Aplikasi penjualan lapangan sélulér anu didédikasikeun pikeun kagiatan penjualan langsung tiasa ngabantosan usaha kéngingkeun sareng memusat data, ngabakukeun operasi lapangan, ngadorong kolaborasi, ngayakeun reps akuntabel sareng ningkatkeun produktivitas. 

Kumaha anggota luar tiasa ngungkit Téhnologi 

Sakumaha didadarkeun, hiji perwakilan luar sacara rutin ngumbara, ngagaduhan rapat tatap muka sareng nyanghareupan kajadian acak sapanjang dintenna. Salaku conto, kaayaan cuaca anu buruk, macét, sareng waktos kagiatan tiasa mangaruhan dinten pikeun rep lapangan, sareng ku perpanjangan prestasinya. Ieu sababna CRM tradisional moal leres-leres ngabahas kabutuhan perusahaan anu bersaing ngalangkungan kagiatan penjualan di luar. Reps peryogi solusi téknologi anu diwangun pikeun ngatasi nuansa anu ngajantenkeun alur kerja na unik. 

Aya seueur cara wakil lapangan tiasa ningali pikeun ningkatkeun performa ku ngamangpaatkeun téknologi, ieu aya opat conto. 

1. Tata 

Ngarencanakeun dinten anu penting pikeun kasuksésan rep lapangan. Baheula, seueur teuing anu ngan saukur luncat kaluar tina ranjang énjing-énjing sareng dina mutuskeun mutuskeun lokasi mana anu bakal aranjeunna angkat ka dinten éta. Jelas, langkung saé langkung dipikiran nalika datang ka rekening calon atanapi anu ayeuna. Nanging, éta henteu teras-terasan tiasa dilakukeun dumasar kana alat anu disayogikeun ka repetisi - antarbeungeut tech saderhana anu intuitif penting di dieu. Aranjeunna bakal ngijinkeun reps kamampuan pikeun nyéépkeun waktos pikeun gampang ngarencanakeun almenakna salami sababaraha minggu dugi ka sasih sateuacana upami aranjeunna dipikahoyong.

Ieu ngabantosan aranjeunna pikeun ngeureunkeun sareng mikirkeun unggal palanggan di daérah aranjeunna sareng nyababkeun aranjeunna mikir langkung strategis. Salajengna, anjeun tiasa ningali daérah anjeun dina peta langsung ngalangkungan a aplikasi jualan lapangan sareng motong waktos kaca sareng waktos perjalanan. Kirang waktos aranjeunna iinditan, beuki waktos reps tiasa nutup poéna sareng miara konsumén.

2. Data Akun

Reps gaduh seueur data anu diperyogikeun pikeun aksés sareng ngatur. Nalika anjeun damel di jero penjualan, anjeun ngagaduhan kamewahan narik dasbor CRM salami nelepon pikeun ningali deui catetan. Rep lapangan henteu ngagaduhan kauntungan éta sepanjang waktos. Aranjeunna kedah tiasa ngakses inpormasi konci ngeunaan riwayat akun nalika di perjalanan. Éta ogé kedah tiasa ngamutahirkeun inpormasi akun saatos lirén dina cara épisién. Nyayogikeun aksés sélulér kana data akun bakal ngabantosan reps pisan. 

3. Nganalisis Data

Ayeuna anjeun gaduh data, anjeun kedah ngalakukeun naon waé. Anjeun badé katinggaleun persaingan upami anjeun henteu nganalisis data ngeunaan operasi, pasar target, sareng konsumén. Ieu langkung ti ngan ukur milarian nomer penjualan. Éta hartosna leres-leres nalungtik naha naon anu anjeun lakukeun jalan atanapi henteu. Kalayan téknologi ayeuna, hiji rep henteu kedah ngandelkeun batur dina perusahaan pikeun ningali data sareng komunikasi deui. Kalayan téknologi anu aya ayeuna, seueur prosés analitik anu ayeuna nuju otomatis, ngamungkinkeun tanaga penjualan nanem modal dina analisa data nyalira. 

4. Komunikasi 

Tangtangan anu gedé pikeun tim penjualan di luar nyaéta nyaéta aranjeunna saling berpisah. Ieu ngabatesan transfer pengetahuan anu tiasa kajantenan ti tim anu damel sasarengan. Tanpa transfer pengetahuan éta, reps langkung kamungkinan ngulang kasalahan batur sapagaweanna. Aya seueur kauntungan pikeun berinteraksi sareng kolega sacara rutin sapertos ngabagi prakték anu pangsaéna, ngembangkeun komraderi sareng persaingan anu ramah. Ngagunakeun alat pikeun komunikasi sareng kolaborasi sareng perwakilan sanés mangrupikeun cara anu saé pikeun naekeun kinerja. 

Kumaha Manajer Penjualan Tiasa Nganggo Téknologi 

Aplikasi penjualan lapangan anu berkualitas henteu ngan ukur pikeun perwakilan. Dina sababaraha conto, éta tiasa langkung seueur nilai pikeun manajer penjualan. Numutkeun ka papanggihan kami, sahenteuna 60% manajer penjualan gaduh perhatian pikeun teuing sakedik wawasan kana kagiatan rep aranjeunna. Aranjeunna ngagaduhan tugas sesah kedah terang naon anu dilakukeun unggal rep di unggal daérah, tetep sareng tren pasar anu béda sareng sababaraha variabel anu mangaruhan dinten kerja rep. Aranjeunna gaduh seueur data anu diperyogikeun ku aranjeunna pikeun nyayogikeun waktos sareng sumber anu paling saé pikeun ROI pangageungna. Ieu sababaraha cara konci manajer penjualan tiasa ngungkit téknologi.

  1. Ngajaga Database - Ngagaduhan rékor unggal titik sajarah sareng klien penting pisan pikeun naon waé penjualan. Ieu tiasa ngabuktikeun sesah dina penjualan lapangan sabab éta kajantenan jauh ti kantor di tempat acak. Gaduh alat pikeun reps pikeun ngarékam sabaraha lami aranjeunna aya di halteu sareng naon anu dilakukeun didinya ngamungkinkeun manajer gaduh pamahaman anu langkung saé dimana masing-masing akun status-wijaksana. 
  2. Cék Kualitas - Gerentes sareng wakil langsung milari kompromi antara kabébasan sareng akuntabilitas. Dina penjualan lapangan, manajer tiasa gaduh perhatian ngeunaan kagiatan rep kusabab aranjeunna henteu tiasa ningali éta dina unggal waktos. A aplikasi penjualan lapangan dumasar wéb sareng sélulér tiasa nyayogikeun bentuk sareng kuesioner kanggo perwakilan wawakil pikeun ngarengsekeun bari di titik pikeun ngalacak kagiatanana dina pitulung anu henteu intrusif pikeun meringankeun masalah anu dipikagaduh ku manajer. 
  3. Baku Operasi - Wakil penjualan sering nyanghareupan perusahaan. Anjeun hoyong mastikeun yén aranjeunna ngagambarkeun merek ogé. Salaku tambahan, upami anjeun ngatur sareng nyukcruk tim jauh sadayana, anjeun pastikeun sadayana sadayana nuturkeun prosedur anu sami. Wangun sareng kuesioner reps ngeusian akuntabilitas sareng ngalaporkeun, ogé nyayogikeun manajer cara pikeun ngabakukeun operasi di timna.
  4. Témbongan Pipa - Manajer peryogi kauninga dimana rekening anu béda aya dina pipa. Aranjeunna peryogi kamampuan pikeun nyusun, ngarékam sareng ngawas fase anu béda dina siklus penjualan. Kalayan aplikasi penjualan lapangan anu berkualitas tinggi, reps tiasa nyatet pembaruan dina akun sareng manajer tiasa ningali pembaruan éta sareng ngatur sacara visual dimana calon klien dina pipa. 

Outfield - Alat Anu Diwangun pikeun Penjualan Sawah

Ka luar mangrupikeun wéb sareng mobile dumasar-CRM sareng aplikasi penjualan lapangan nawiskeun aplikasi kanggo iPhone, Android sareng wéb. Platform ngalayanan di luar tim penjualan sareng pamasaran di langkung ti 70an nagara. Outfield ngabantosan manajer penjualan sareng perwakilan lapangan ogé. Pikeun manajer lapangan, éta ngamungkinkeun aranjeunna mendakan wawasan ngeunaan pasarna, ngalacak sareng mastikeun aktivitas tim, sareng komunikasi di saluruh alat. Aranjeunna nyayogikeun perusahaan ngalaporkeun sareng analytics kedah ngajalankeun program penjualan sareng pamasaran bidangna. Pikeun reps lapangan, Outfield ngabantosan ningkatkeun produktivitas, ngajalankeun pendapatan sareng ngatur kagiatanana. Aplikasi sélulér nyayogikeun antarbeungeut intuitif pikeun ngatur daérah sareng rekeningna nalika di perjalanan. Rep tiasa sacara gancang nyiptakeun kagiatan nganjang, masihan catetan, ogé ngajaga sareng ngaksés inpormasi kritis ngeunaan pembeli. Outfield masihan kamampuan reps pikeun tetep kontak sareng sasama lapangan, manajemén atanapi tanaga sanés.

App Penjualan Outfield

Outfield didesain sareng tim penjualan lapangan dina pikiran. Aranjeunna nyayogikeun solusi pikeun pamasaran lapangan, manajemén wilayah, perencanaan rute, merchandising, penjualan sareng pemetaan akun sareng penjualan lapangan. 

Ieu sababaraha alat Outfield nyayogikeun pikeun ningkatkeun produksi dina perwakilan. 

  • Kalénder Perencanaan - Outfield nyayogikeun reps wéb sareng kalénder sélulér pikeun ngabantosan aranjeunna ngarencanakeun kunjunganna sateuacanna pikeun ngajaga teratur. Aranjeunna tiasa nyetél panginget dina kalénder pikeun ngalakukeun hal-hal sapertos mampir ku palanggan tangtu. Éta ogé ngamungkinkeun para pengawas tetep dina gelaran naon anu dilakukeun ku perwakilan.  
  • Optimisasi Rute - Ngaoptimalkeun perjalanan anu penting pisan. Naon waé perwakilan anu terang yén ngirangan waktos kaci mangrupikeun kaulinan-changer. Outfield peta kunjungan anjeun sareng ngabantosan anjeun ngajadwalkeun ruteu multi-stop saluyu. Outfield tiasa ngaduga sareng ngaoptimalkeun perjalanan anjeun dumasar kana data sajarah sareng kajadian real-time. 

Optimisasi Rute Penjualan Lapangan Outfield

  • Kegiatan Tim - Ngalangkungan Outfield, anjeun tiasa ngalacak perwakilan sacara real-time, komunikasi sareng anu sanés sareng manajer tiasa ngalatih reps. Aplikasi bakal ngirim bewara pikeun mastikeun babaturan sakelas meunang inpormasi dina waktuna. 

Pelacak Rep Penjualan Outfield

  • Gamification - Penjualan Gamifying mangrupikeun padika padamelan prinsip sareng pangalaman gamified dina operasi penjualan anjeun kanggo nyayogikeun insentif sareng ngajalankeun persaingan anu ramah. Platform Outfield ngamungkinkeun para pangguna pikeun ngagedékeun operasi penjualanana sareng kukituna naekeun kinerja padamel. 

Outfield dina Aksi 

palladium, panyawat rumah sakit sareng paliatif, nganggo Outfield pikeun penjualan sareng pamasaranana di luar. Aranjeunna mendakan éta mangpaat boh dina sadidinten atanapi jangka panjang. Raymond Lewis, VP Pengembangan Bisnis di Palladium nyebatkeun kauntungan paling hébat ti Outfield nyaéta ngabantosan aranjeunna pikeun siap. Pikeun industri sapertos kasehatan, tiasa nyandak genep bulan dugi ka sataun sateuacan anjeun payuneun anu nyandak kaputusan.

Ngaliwatan Outfield, Palladium tiasa ngalacak sagala titik anu dilakukeun ku perwakilan - saha aranjeunna sareng, naon anu nyarios, naon patarosan anu ditaroskeun sareng seueur deui. Hal ieu ngamungkinkeun aranjeunna langkung siap nalika dugi ka waktosna pendak sareng anu nyandak kaputusan akhir. Dina dinten ka dinten, Palladium ngamanpaatkeun optimalisasi rute. Aranjeunna tiasa ngaidentipikasi sumber rujukan énggal caket, ngarencanakeun rute sareng nyambungkeun sareng sistem navigasi anu dipilih. Hal ieu ngamungkinkeun repetisi aranjeunna tiasa dianggo épisién.

Rep lapangan teras-terasan nuju jalan sareng aranjeunna peryogi alat anu gancang, saderhana dianggo sareng tiasa gampang ngiringan aranjeunna. Kudu kaluar komputer, sambungkeun kana wifi sareng inpormasi log henteu saé efisienna salaku nyabut smartphone anjeun sareng nyimpen inpormasi dina antarbeungeut anu intuitif. Hiji organisasi pamustunganana peryogi aksés desktop sareng aksés seluler. Solusi sélulér dimaksudkeun pikeun ngadukung aliran kerja hiji perwakilan nalika aranjeunna nuju di perjalanan. Outfield ayeuna ngalayanan ratusan konsumén di sakumna dunya. Nangtung luhurna kaasup CPG, CE sareng asuransi.

Coba Outfield Gratis

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.