Fieldboom: Wangun Cerdas, Survei, sareng Kuis

Fieldboom

Pasar pikeun aplikasi formulir cukup sibuk. Aya perusahaan sakitar anu ngatur pangwangunan formulir salami langkung ti dasawarsa dina wéb, tapi téknologi énggal sering ngagaduhan pangalaman pangguna anu langkung unggul, penawaran logika rumit, sareng ton integrasi. Éta saé pisan ningali lapangan ieu sateuacanna pisan.

Hiji pamimpin di ditu Fieldboom, anu fitur na diantarana:

  • Jawaban Piping - Kalebet waleran tina patarosan sateuacanna salaku bagian tina patarosan anyar atanapi dina Hatur nuhun layar.
  • Nyetak Jawaban - Skor jalma dumasar kana jawaban sareng nunjukkeun halaman Hatur nuhun khusus atanapi pangalihan URL dumasar kana skorna.
  • Aksés API - Akses API pangembang lengkep Fieldboom pikeun ngadorong sareng narik réspon, nyiptakeun laporan khusus sareng seueur deui.
  • cindekna - Otomatis kirimkeun konfirmasi, hatur nuhun atanapi léngkah salajengna ngeunaan email ka saha waé anu ngalengkepan formulir atanapi survey anjeun.
  • jelema nu nyunting - Ngawangun bentuk sareng survey nganggo éditor titik-na-klik ngan sababaraha menit. Henteu diperyogikeun desain atanapi téknologi.
  • Unggah file - - Jantenkeun gampang pikeun jalma pikeun unggah file ngalangkungan formulir anjeun, kalebet PDFs sareng jinis file anu langkung ageung.
  • Integrations - Otomatis nyingkronkeun réspon kana CRM anjeun, parangkat lunak email atanapi 750+ aktip sanés ngan ukur sababaraha klik.
  • labél - Nyiptakeun sareng nerapkeun labél kana réspon. Salaku conto, anjeun panginten milah-milah ngawujud kana Panas, Haneut sareng Tiis pikeun gampang diturutan.
  • bewara - Kéngingkeun béja ngeunaan réspon énggal ngalangkungan sababaraha kanal kalebet email, Slack sareng béwara desktop.
  • pilihan - Candak tanggal sareng waktos janjian, Skor Promoter Net, sareng pilihan anu parantos diprogram deui.
  • pangmayaran - Nyiptakeun aturan harga khusus dumasar kana nyetak jawaban sareng nyandak pangmayaran nganggo Stripe atanapi Paypal.
  • Personalization - Ningkatkeun tingkat parantosan kalayan pesen wilujeng sumping khusus sareng hatur jalma ku pesen khusus nalika aranjeunna parantos réngsé.
  • Mindahkeun - Kirimkeun jalma kana halaman wéb, blog atanapi toko online saatos aranjeunna parantos ngalengkepan formulir atanapi survey.
  • ngalaporkeun - Tingali tren sareng wawasan dina sadaya réspon nganggo dasarkeun pelaporan anu kuat kami.
  • daek ngadengekeun - Sadaya survey sareng patarosan katingali sareng raoseun pisan dina alat sélulér atanapi tablet.
  • Skip Logika - Anggo logika langkau pikeun ngarobih naon anu ditingali ku jalma hareup, dumasar kana waleranna kana patarosan ayeuna.

Fieldboom cukup gampang pikeun saha waé anu dianggo, nanging cukup kuat pikeun nyiptakeun otomatis pinter anu bakal ngabantosan usaha anjeun langkung gancang.

 

Coba Fieldboom Gratis!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.