Filéstasi: Nyaringkeun Anotasi Pidéo anjeun sareng Prosés Tinjauan

notebook filestage

Kami parantos ngerjakeun pidéo panjelasan dina sababaraha minggu ka pengker, sareng éta bakal jalan saé pisan sanaos ngahijikeun lima kelompok bakat - klien, panulis skrip, ilustrator, animator, sareng sora ngeunaan bakat. Éta seueur bagian anu ngagentos!

Kaseueuran prosésna dipasrahkeun tina hiji sumber kana sumber anu sanés nalika urang ngalangkungan prosésna supados tiasa rumit. Antara swasta, dijaga sandi Vimeo nyebarkeun, email, sareng sistem manajemen proyek, urang nuju bouncing sakitar sareng metodologi ngalengkepan proyek.

Dina proyék kami anu salajengna, urang tiasa waé daptar pikeun Filestage! Filestage mangrupikeun anotasi video online sareng alat marios. Éta cara anu paling gampang pikeun ngabagi, marios sareng nyatujuan eusi média sareng klien sareng padamelan anjeun. Filestage ngadukung video, desain, layout, gambar sareng dokumén. Sadaya data klien disimpen na aman di-host online.

Filéstasi

Sakumaha anjeun tiasa tingali tina pidéo, platformna duanana responsif sareng gampang pisan dianggo. Pangalusna sadaya, éta saderhana pikeun nyatet video dina waktos pigura sareng lokasi aktual dina layar. Filestage ngan ukur ningkat janten bebas dianggo dugi ka akhir taun. Ngadaptarkeun sareng masihan ditembak! (Candak?)

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.