Akhirna, Pangaruh ku Kata Kunci

logo mblast hideung

Dinten ieu mBlast ngaluncurkeun versi anyar, gratis pikeun solusi mPACT maranéhna. mPACT didesain tina dasarna pikeun ngabantosan pangguna pikeun mendakan sora anu mangaruhan pangaruhna dina pasar ku hal-hal anu aranjeunna carioskeun dina blog, tulisan online, Twitter, Facebook sareng toko online anu sanés.

Di mBLAST, kami yakin hiji-hijina cara pikeun ngukur pangaruh sora nyaéta ku ningali topik sareng kecap konci anu ditulis ku sora. Kaseueuran alat Influencer-idéntifikasi dina pasaran ngaregepkeun ieu sadayana, sareng masihan skor Influencer umum ka jalma tanpa aya pertimbangan naon anu aranjeunna nyarioskeun atanapi kumaha pangaruhna kana topik anu paduli pasar. Ngan ku mendakan sora anu berpengaruh anu leres-leres nyerat kana topik anu penting pikeun pemirsa yén urang tiasa leres-leres ngamimitian nganggo sora-sora pangaruh ieu pikeun ngabantosan tujuan pamasaran khusus urang. Gary Lee, CEO

mblast perusahaan blogging s

Abdi henteu tiasa satuju sareng Gary deui! Otoritas sareng keahlian ngagaduhan hirarki anu henteu dimimitian ku jalmi, tapi ku topikna. Seueur teuing sistem ayeuna ngukur pangaruh dina tingkat pribadi tibatan tingkat topikal - sahingga ampir teu mungkin pikeun ngaidentipikasi otoritas anu sajati. mBlast siga anu leres-leres disadap kana algoritma anu hébat anu kedah mangpaat pikeun para pemasar pikeun sasaran pamimpin industri.

Ngagunakeun sistem sapertos mPACT Pro, teguh hubungan masarakat atanapi agénsi pamasaran tiasa ngaidentipikasi calon influencer sareng ngadeukeutan aranjeunna pikeun kasempetan anu dituju anu aya hubunganana sareng pemirsa. Salaku conto, kuring panginten hoyong ngamajukeun hiji acara - kantun nempatkeun kecap konci kana sistem sareng ngahasilkeun daptar panulis, blogger, sareng ahli média sosial anu bakal hayang pikeun nulis ngeunaan kajadian kitu!

Urang bakal ngajajah sistem mBlast salajengna!

2 Komentar

  1. 1

    Ieu ideu anu saé. Kuring bakal resep pisan kana naon anu anjeun mendakan. Sigana mah anjeun leres-leres nangtung di tukangeun ideu ieu. Kumaha anjeun nangtung di Klout ayeuna yén éta parantos sakedik? Resep atanapi benci?

    • 2

      Hai Brandon,

      Kuring salawasna ngahargaan arah anu Klout nyandak industri tapi leres-leres ngaganggu kuring yén teu aya kontéks dina rangking. Hasilna, kuring parantos dipilih ku sababaraha perusahaan anu Klout damel sareng ngahasilkeun 'buzz'. Salah sahijina nyaéta acara televisi - aranjeunna saleresna ngirimkeun kuring jaket sareng tautan khusus pikeun nilik acara éta. Masalahna ... Kuring henteu ningali TV di luar dokumenter sareng berita. Janten - pangaruhna panginten parantos aya, tapi sanés hubunganana. mBlast sigana bakal ngabalikeun mékanisme - anu kuring resep pisan.

      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.