ASLP? Ari akronim ieu jumlahna!

Ieu lumayan tiasa janten implementasi anu paling kerén sareng mangpaat tina Wéb 2.0 sareng GIS (Sistem Émbaran Geografis) anu kuring kantos tingali dina sababaraha waktos. Todd Baker, pamekar UI anu kuring damel sareng, nunjukkeun kuring RadiusIM dinten ayeuna. Naon aplikasi anu luar biasa, ngarengsekeun masalah anu paling saderhana, anonimitas ngobrol dina wéb. ASLP? (Umur, Jenis Kelamin, Lokasi, Poto dina chat lingo) sadayana tiasa diwaler nganggo aplikasi basis browser anu saderhana ieu!

Umur, Kelamin, Lokasi, Poto - sadayana dina aplikasi Wéb 2.0 anu sami!

Aplikasi ngahijikeun IM anjeun (Instan Olahtalatah) sareng konperénsi pidéo sareng Peta. Nalika anjeun ngazum gede sareng ngazum gede, jalma-jalma turun atanapi kaluar tina paguneman anjeun. Cemerlang!

radiusim

Aplikasi na ngan ukur "alpha" ayeuna (éta pre-béta pikeun anjeun anu sanés téknologi. Éta hartosna panginten henteu stabil), tapi kumargi henteu meryogikeun unduhan, saha anu paduli ?! Sareng anjeun tiasa nyéred sadayana jandéla ogé!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.