Kumaha Cara Ngadamel Daptar Email Marketing Anu Hadé Nganggo Média Sosial

alamat surelek

Pamasaran email parantos mangrupikeun cara populér pikeun para pemasar pikeun ngahontal palanggan poténsial ti saprak panyandakan anu sedeng dina taun 1990an. Malah ku nyiptakeun téhnik anu langkung énggal sapertos média sosial, influencer, sareng pamasaran kontén, email masih dianggap paling épéktip numutkeun naliti tina 1,800 pemasar anu dilakukeun ku Smart Insights sareng GetResponse.

Nanging, éta sanés hartosna yén prakték pamasaran email paling saé henteu mekar sareng téknologi anyar. Hatur nuhun kana média sosial ayeuna aya cara-cara anjeun tiasa ningkatkeun kualitas daptar pamasaran email anjeun saluareun ngan ukur halaman wéb anu milih-milih sareng mésér daptar pihak katilu.

Ieu di handap aya lima cara anjeun tiasa nganggo média sosial pikeun ningkatkeun kualitas daptar kalungguhan email anjeun tina téknik dasar dugi ka tingkat lanjut.

Kéngingkeun Pengikut Média Sosial Anjeun pikeun Palang Saluran

Cara anu paling gampang pikeun daptar daptar email anjeun sareng média sosial nyaéta ngadorong babaturan média sosial anjeun, pengikut sareng konéksi pikeun daptar daptar email anjeun. Anu ieu sigana jelas, tapi seueur perusahaan henteu ngaganggu nyukcruk sareng ngalaksanakeun jalanna ngalangkungan saluran anu sanés.

Entong nganggap pengikut média sosial anjeun umumna jalma anu sami sareng anu aya dina daptar email anjeun. Ogé, tong nyerat nilai babaturan média sosial anjeun kusabab kurang kawenangan pikeun nyandak atanapi pangaruh kana kaputusan penjualan. Dina pangalaman kuring, sanés ogé leres.

Ngadamel kampanye média sosial anu nyababkeun halaman daptar dina halaman wéb anjeun. Anjeun bakal reuwas sabaraha kalungguhan kualitas anjeun tiasa daptar ngalangkungan situs sapertos Twitter, Facebook sareng LinkedIn upami anjeun rutin ngalibetkeun pangguna sosial dina paguneman topikal sareng eusi anu ditambihkeun nilai. Sarua pentingna, upami jalma-jalma ieu sacara rutin kalibet sareng anjeun dina média sosial aranjeunna langkung gampang muka sareng maca surélék anjeun.

Uncover Hidial Lookalike Leads With Facebook Audiences

Kalayan média sosial, daptar email anjeun ayeuna henteu nyambungkeun anjeun ngan ukur ka jalma-jalma khusus éta. Éta ogé muka kolam renang anu langkung ageung tina poténsial jalma anu sami anu ngagunakeun Facebook Fitur pamirsa Khusus.

Ngagunakeun fitur na saderhana. Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta unggah atanapi nyalin sareng nempelkeun daptar email anjeun tina spreadsheet. Maka heureut pemirsa khusus anjeun ku karakteristik kualifikasi anu relevan, sapertos umur sareng minat, sareng ngawartosan Facebook pikeun milarian panongton lookalike.

Facebook teras bakal ngotéktak basis data sorangan pikeun mendakan jalma anu gaduh ciri anu sami sareng palanggan daptar email anjeun ayeuna. Ngadamel iklan anu ditargetkeun anu bakal ngayakinkeun anggota pemirsa anu katingali anjeun pikeun ngeklik sareng nuju kana halaman badarat dina situs anjeun sapertos dina tip sateuacanna.

Anggo Média Sosial Pikeun Milarian Alamat Email

Anjeun ogé tiasa nganggo gagang média sosial pikeun milarian alamat email damel tina lead nganggo téknik anu gampang, tapi rada maju, disebat nambihan data.

Data anu nambihan kanggo pamasaran intina ngagunakeun jasa pihak katilu pikeun ngeusian tempat kosong (sapertos judul padamelan atanapi alamat email padamel) kanggo inpo kontak pamimpin anjeun. Sababaraha perusahaan anu khusus kana daérah ieu, kalebet Sellhack, Clearbit sareng Pipl (tempat kuring damel).

Misalna, dina Milarian Pipl, pangguna tiasa unggah daptar anu ngandung nami lead sareng gagang média sosial sareng ngaunduh daptar sareng alamat email anu leungit ditambihan.

Jasa tambihan data ieu tiasa dianggo pikeun milarian alamat email pikeun poténsi kalungguhan anu dipendakan ngalangkungan sosial. Pikeun ngahindarkeun janten spammer pastikeun yén anjeun nyayogikeun pilihan anu jelas kaluar nalika ngahontal jalma-jalma ieu.

Verifikasi Daptar Email Anjeun Kalayan Atanapi Tanpa Média Sosial

Mangrupikeun kanyataan musibah pamasaran email yén perséntase jalma pasti bakal ngadaptar pikeun daptar email anjeun nganggo alamat email palsu. Henteu ngan ukur email alamat ieu ngabuang-buang waktos anjeun, tapi seueur teuing email anu dibangkitkeun pamustunganana bakal ngakibatkeun panyadia layanan email anjeun pikeun nyirian anjeun spambot sareng meungpeuk akun anjeun.

Anjeun tiasa nganggo sababaraha harga anu kompetitif jasa verifikasi email pikeun ngaleungitkeun email palsu, kalebet Teu aya bewara, BriteVerify, Validator Email seueur, Élmu Validator jeung Kualitas Data Experian.

Langkung sering, jalma bakal nganggo akun email pribadi atanapi alamat anu aranjeunna cek kirang sering ti panyadia sapertos Gmail sareng Yahoo ngeusian formulir kontak. Ieu ngajantenkeun komunikasi leres sareng jalma-jalma ieu sareng kualifikasi ngawujud langkung sesah.

Kabeneran, jasa kawas Alamat seger jeung Data Tower bakal ngabantosan anjeun milarian alamat email sareng email anu dipikaresep konsumén sigana ngaréspon tawaran dumasar kana nyetak kagiatan.

Alternatipna, anjeun tiasa nganggo gagang média sosial sareng alamat email anu kapungkur nganggo API Data Jalma Pipl pikeun milarian alamat email alternatif sareng padamel. Data sajarah anu dicap waktos dina rékaman email kedah masihan anjeun ideu naha email dianggo sareng berpotensi janten judul tugas sareng inpormasi propésional sanés pikeun kualitas pamimpin.

Konci pikeun nangtoskeun mana tina tilu jinis jasa ieu ngabandingkeun harga, tingkat pertandingan sareng kumaha téknologi na cocog sareng desain sareng tujuan platform daptar kalungguhan anjeun.

Kauntungan Kalapa Gampang

Takeaway utama nya éta sia kreatif dina ngagunakeun téknologi anyar pikeun ningkatkeun kualitas daptar email pamasaran anjeun sareng tingkat paguneman aranjeunna. Panemuan sanés dina survey 2015 Smart Insights éta ngan ukur seuseueurna langsing (53%) ti pemasar anu nganggo lead-gen sareng daptar gedong alat pikeun ningkatkeun ruang lingkup sareng efektivitas teureuh kalungguhanana. Seueur pangsaeutikna pemasar (kirang ti 25%) nganggo strategi sosial atanapi kontén pikeun ngawangun kalungguhan kualitas. Pasihan diri kaunggulan kalapa. Nyandak léngkah tambahan éta tiasa janten saderhana.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.