Naha anjeun Sumping?

StumbleUponUpami anjeun kantos maca di dieu sakedap, anjeun bakal terang éta Abdi bogoh ka StumbleUpon. Blog abdi teras-terasan kéngingkeun a jumlah pengunjung anu luhur via Stumbleupon.

Sakumaha aturan umum, jalma teu resep anjeun ngamajukeun halaman sorangan dina situs sapertos StumbleUpon. abdi parantos ngalebetkeun postingan kuring nyalira kapungkur - tapi jarang. Upami kuring nganggap postingan éta kontropérsial atanapi tiasa kéngingkeun seueur perhatosan pikeun pangaruhna, kuring panginten Sumping sorangan. Upami teu kitu, kuring ngan ukur miharep batur bakal resep halaman sareng masihan jempol.

Kitu cenah, teu aya anu lepat sareng balikeun deui sareng masihan jempol pikeun halaman anu sanés parantos Stumbled Kana halaman wéb anjeun. Upami anjeun nyobian milarian domain atanapi halaman wéb anjeun dina StumbleUpon, anjeun bakal mendakan maluruhna lumayan matak ngirangan sareng diwatesan ku tag anu dieusian ku pangguna.

catetan samping: Upami kuring StumbleUpon, kuring bakal leres-leres nerapkeun Google Custom Search salaku sumber panghasilan.

Ngagunakeun Google, sanaos, anjeun tiasa sacara gampil mendakan halaman situs anjeun anu Kasalahan janten anjeun tiasa nyungkeun sora tambahan! Pikeun blog kuring, kuring ngan ukur milarian:

situs: stumbleupon.com martech.zone

Ieu nyayogikeun kuring daptar halaman kuring anu batur Stumbled sahingga kuring tiasa nampi sora anu sanés. Timer? Sugan - tapi kuring condong ka arah anu henteu kunanaon kusabab batur parantos dianggap pos anu pantes pikeun Stumbling.

Upami anjeun dina StumbleUpon, pastikeun pikeun tambihkeun kuring salaku réréncangan.

5 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun pikeun tulisan ieu. Kuring kantos nyobian ngalakukeun ieu sateuacan tapi henteu ngagaduhan sintaksis Google leres atanapi anu sanés. Sareng anjeun leres; StumbleUpon kedah ningkatkeun kamampuan milarian. Kuring pikir éta ogé bakal saé upami StumbleUpon ngantepkeun anjeun ngaku blog anjeun nyalira sahingga anjeun tiasa ngalanggan pembaruan iraha waé batur Stumbled salah sahiji situs anjeun nyalira.

  2. 2

    Google henteu mendakan sadaya halaman dina situs abdi anu dikintunkeun ka SU.

    Sapertos anjeun, kuring percanten pisan kana SU sabab nyumbang jumlah maksimum pangunjung kana blog abdi.

  3. 3

    Kuring nembé daptar pikeun akun kusabab sadayana nyarios cara sapertos hébat pikeun ngajalankeun lalu lintas. Kuring nganapigasi profil kuring sareng gaduh masalah ngamimitian, sigana rada ngabingungkeun. Naha anjeun nyarankeun panungtun naon waé pikeun diperhatoskeun sareng maca pikeun ngamimitian sareng diajar ngajalankeunana?

  4. 4
    • 5

      benwaynet,

      Pikeun leres-leres ngamangpaatkeun StumbleUpon, pastikeun lungsur di dinya sareng anggoana sababaraha kali saminggu pikeun milarian situs anu anjeun tungkul. Sakali anjeun ngawangun profil anu saé, kuring yakin pangaruh anjeun bakal ningkat. Entong ngan ukur ngahalangan situs anjeun nyalira! Éta bakal ageung dipaliré.

      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.