Kumaha Ningkatkeun Paringkat Milarian Ku Milarian, Ngawaskeun, sareng Mindahkeun 404 Kasalahan Dina WordPress

Alihan 404 Halaman Kanggo Ningkatkeun Paringkat Milarian

Kami ngabantosan klien perusahaan ayeuna ku ngalaksanakeun situs WordPress énggal. Éta mangrupikeun lokasi anu seueur, multi-basa bisnis sareng ngalaman sababaraha hasil anu goréng pikeun milarian sababaraha taun ka pengker. Nalika kami ngarencanakeun situs anyarna, kami ngaidentifikasi sababaraha masalah:

  1. simpenan sesuratan penting - aranjeunna kagungan sababaraha situs dina dasawarsa ka tukang kalayan béda anu tiasa dibuktikeun dina struktur URL situsna. Nalika kami nguji tumbu halaman anu lami, aranjeunna 404 dina situs pang anyarna.
  2. Backlinks - nalika urang ngalakukeun Inok backlink nganggo Semrush,
  3. tarjamahan - seueur pemirsa aranjeunna Hispanik, tapi situsna ngandelkeun ngan ukur tombol panarjamah tibatan masang halaman anu ditarjamahkeun, sacara manual ditarjamahkeun dina situs.

Situs terakhirna nyaéta milik ku agénsi SEO anu aranjeunna damel.… saur kuring mah prakték anu rindang pisan anu dasarna nyandera boga usaha. Janten, ka payunna urang kedah leres-leres nyiptakeun situs énggal ti mimiti sareng ngaoptimalkeunana ... biaya ageung kanggo klien.

Bagian penting tina strategi anyar nyaéta ngamangpaatkeun 3 masalah di luhur. Urang kedah mastikeun yén kami ngahijikeun alihan ka sadaya halaman anu leungit (404 kasalahan) JEUNG urang tiasa ngamangpaatkeun pangguna pamilarian multi-basa ku nambihan halaman anu ditarjamahkeun. Dina tulisan ieu, kuring badé difokuskeun 404 masalah kasalahan - sabab éta menyakiti rangking mesin pencari na.

Naha 404 Kasalahan Anu Goréng Pikeun Peringkat SEO

Pikeun nyederhanakeun penjelasan ka klien sareng bisnis, kuring sok ngantepkeun aranjeunna terang yén mesin pencari daptar eusi halaman sareng sajajarkeun kana kecap konci khusus ku eusi anu aya dina halaman éta. Nanging, aranjeunna pangkat halaman dumasar kana popularitasna - biasana ditarjamahkeun kana backlinks dina situs sanés.

Janten ... bayangkeun yén anjeun gaduh halaman dina situs anjeun ti sababaraha taun ka pengker anu peringkatna saé pisan sareng dihubungkeun tina sababaraha sumber. Anjeun teras ngawangun situs anyar dimana halaman éta musna. Hasilna nyaéta nalika mesin pencari ngorondang backlinks ... atanapi pangguna dina situs anu sanés klik tautan ... hasilna aya 404 kasalahan dina situs anjeun.

Aduh. Éta goréng pikeun pangalaman pangguna sareng goréng pikeun pangalaman pangguna mesin pencari. Hasilna, mesin pencari henteu malire kana backlink… anu tungtungna muragkeun otoritas situs anjeun sareng réngking.

Warta anu saé nya éta backlinks dina situs anu berwibawa henteu leres-leres kadaluarsa! Sakumaha urang parantos ngawangun situs-situs énggal pikeun klien sareng leres ngalihkeun tautan lami kana kontén énggal… kami parantos nonton halaman ieu naék deui ka luhur halaman hasil mesin pencari (SERP).

Upami anjeun ngagaduhan agénsi anu fokus kana patalimarga teangan organik anjeun (sareng SADAYANA agénsi desain halaman wéb) atanapi upami anjeun ngagaduhan konsultan SEO anu HENTEU ngalaksanakeun padamelan ieu, kuring yakin aranjeunna leres-leres cuek dina karajinanna. Mesin pencari teras janten sumber pangunjung luhur pikeun prospék anu aya hubunganana sareng anu badé mésér.

Janten, ku éta… upami anjeun ngararancang situs anjeun, pastikeun yén anjeun ngaudit sareng ngarahkeun patalimarga anjeun ka halaman anyar kalayan leres. Sareng, upami anjeun henteu ngararancang situs anjeun, anjeun kedah tetep ngawaskeun 404 halaman sareng ngarahkeunana kalayan leres!

CATETAN: Upami anjeun henteu hijrah ka situs énggal, anjeun tiasa langsung ngaléngkah ka Léngkah 5 dina prosés ieu pikeun ngan saukur ngawas sareng alihan 404 halaman.

Léngkah 1: Inok Pra-Peluncuran Situs Anu Ayeuna

  • Unduh Sadayana Aset Ayeuna - Kuring ngalakukeun ieu sareng aplikasi OSX anu hébat anu disebat SiteSucker.
  • Kéngingkeun Daptar Sadaya URL Ayeuna - Kuring ngalakukeun ieu Screaming bangkong.
  • Meunang Daptar Sadaya Backlinks - ngagunakeun Semrush.

Ayeuna, kuring gaduh unggal asét sareng unggal halaman dina situs ayeuna. Ieu bakal ngamungkinkeun kuring pikeun leres mapkeun masing-masing sumber kana jalur anyar dina situs anyar (upami aranjeunna kedah dialihkeun).

Léngkah 2: Rencana Pra-Peluncuran Hirarki Situs, Slug, sareng Halaman

Léngkah salajengna nyaéta ngaudit kontén anu saleresna sareng ngaidéntifikasi kumaha urang tiasa nyederhanakeun sareng ngawangun a perpustakaan eusi éta terstruktur sareng diatur dina situs énggal. Kaseueuran waktos, kuring ngawangun halaman-halaman kosong dina conto WordPress anu dipentaskeun supados kuring gaduh daptar cek kanggo réngsé engké pikeun panulis sareng desainer kuring pikeun digarap.

Abdi tiasa marios URL sareng asét anu lami ayeuna pikeun nyayogikeun deui draf halaman supados langkung gampang pikeun mastikeun kuring ngagaduhan sadaya kontén anu diperyogikeun sareng teu aya anu kakirangan tina situs anyar anu aya dina situs anu lami.

Léngkah 3: Pra-Peluncuran Pemetaan URL Baheula kana URL Anyar

Upami urang tiasa nyederhanakeun struktur URL sareng nyobian ngajantenkeun halaman sareng pasang slug pondok sareng saderhana, urang leres. Kuring parantos perhatoskeun mangtaun-taun yén nalika alihan disangka kaleungitan sababaraha otoritas ... optimalisasi diantarana ngadorong ningkatna Dursasana, anu ditarjamahkeun kana peringkat anu langkung saé Abdi henteu deui sieun alihan halaman anu peringkatna luhur kana URL énggal nalika asup akal. Laksanakeun ieu dina spreadsheet!

Léngkah 4: Alihan Impor Pra-Peluncuran

Ngagunakeun spreadsheet dina Léngkah 3, kuring nyiptakeun tabel saderhana tina URL anu aya (tanpa domain) sareng URL anyar (kalayan domain). Kuring ngimpor alihan ieu dina Pangkat WordPress SEO Plugin sateuacan ngaluncurkeun situs énggal. Pangkat Matematika nyaéta plugin WordPress pangalusna pikeun SEO, saur abdi. Catetan samping ... prosés ieu tiasa (sareng kedah dilakukeun) bahkan upami anjeun parantos hijrahkeun situs kana domain énggal.

Léngkah 5: Peluncuran Sareng Monitor 404an

Upami anjeun parantos ngalaksanakeun sagala léngkah nepi ka ayeuna, anjeun bakal ngagaduhan situs énggal, sadaya alihan, sadaya kontén di lebet, sareng anjeun siap ngaluncurkeun. Karya anjeun henteu acan réngsé… anjeun kedah ngawaskeun situs anyar pikeun ngaidentipikasi 404 halaman anu nganggo dua alat anu sanés:

  • Google konsol Search - pas situs anyar diluncurkeun, anjeun badé ngalebetkeun sitemap XML sareng parios deui dina hiji dinten atanapi langkung pikeun ningali naha aya masalah sareng situs anyar.
  • Pangkat Monitor SEO SEO Plugin's 404 - Ieu alat anu kedah anjeun sering dianggo… henteu ngan nalika anjeun ngaluncurkeun situs. Anjeun bakal kedah ngaktipkeunana dina Dashboard Matematika Pangkat.

Salaku conto, urang ngaluncurkeun situs kanggo sababaraha lokasi Dokter gigi anu khusus pikeun murangkalih kalayan cakupan Medicaid. Salah sahiji halaman anu kami ngaidentipikasi anu ngagaduhan backlink anu henteu katutup nyaéta tulisan, Huntu Orok 101. Situs anu aya teu gaduh tulisan. Mesin Wayback ngan ukur ngagaduhan excerpt. Janten nalika ngaluncurkeun situs énggal, kami mastikeun yén kami ngagaduhan tulisan anu lengkep, infographic, sareng grafik sosial kalayan alihan tina URL anu lami kana anu anyar.

Pas urang ngaluncurkeun situs éta, urang ningali yén patunjuk pangalihan ayeuna nuju ka halaman énggal tina URL-URL anu lami! Halaman mimiti nyandak sababaraha patalimarga sareng réngking anu saé ogé. Kami henteu acan réngsé, sanaos.

Nalika kami mariksa Monitor 404, kami mendakan sababaraha URL kalayan "huntu orok" anu badarat dina 404 halaman. Kami nambihan sababaraha jalur anu leres tina pangalihan ka halaman anyar. Catetan samping… urang tiasa ngagunakeun a éksprési biasa pikeun moto sadaya URL tapi urang kudu ati-ati pikeun ngamimitian.

Plugin Pengalihan Peunteun Peunteun

Potret layar di luhur saéstuna Rank Math Pro anu kalebet kamampuan ngagolongkeun pangalihan anjeun ... fitur anu saé pisan. Kami ogé angkat sareng Rank Math Pro sabab ngadukung skéma multi-lokasi.

Ayeuna, halamanna mangrupikeun halaman 8 paling diperdagangkan dina situs énggal dina saminggu diluncurkeun. Sareng aya 404 halaman di dinya salami sababaraha taun iraha aya anu sumping! Éta kasempetan lasut ageung anu moal kapendak upami urang henteu ati-ati ngeunaan alihan leres sareng ngawaskeun tautan lami anu aya dina wéb kana situs aranjeunna.

Rank Math ogé ngagaduhan tulisan anu lengkep dina ngalereskeun 404 kasalahan anu kuring ajak anjeun baca.

Peunteun Matematika: Kumaha Ngalereskeun 404 Kasalahan

Panyingkepan: Kami nasabah sareng afiliasi tina Peunteun Matematika.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.