Kumaha Milarian Saluran Marketing Anyar

Kumaha Milarian Saluran Marketing Anyar

"Éta tempat anu saé pisan pikeun nongkrong dugi saha waé anu badé angkat ka ditu." Ieu mangrupikeun keluhan umum di kalangan hipsters. Pemasar ngabagi hanjelu; nyaéta, upami anjeun ngaganti kecap "cool" ku kecap "nguntungkeun."

Saluran pamasaran anu hébat tiasa kaleungitan hérangna kana waktos. Pangiklan énggal nyandak perhatian tina pesen anjeun. Biaya naékna ngajantenkeun nanem modal kirang lumayan. Pangguna biasa bosen sareng ngalih ka padang rumput hejo anu langkung héjo. Pikeun ngajaga kagiatan pamasaran anjeun nguntungkeun, sakapeung anjeun kedah ngalakukeun hal anu sami.

Untungna, kasempetan iklan anyar anu muncul sepanjang waktos. Aranjeunna moal sadayana janten juara dina jangka panjang, tapi hiji-hijina cara pikeun milarian taruhan anu saé nyaéta jaga-jaga pikeun aranjeunna. Ieu sababaraha hal anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun mendakan saluran pamasaran énggal sareng nyegerkeun campuran pamasaran anjeun.

Tuturkeun pengikut

Internét lega pisan dugi ka teu aya anu tiasa nyeken sadayana. Alat pelacak wéb anu saé tiasa nyaritakeun kumaha datang ka situs anjeun, tapi anjeun ogé bakal hoyong terang dimana waé aranjeunna angkat nalika aranjeunna angkat. Datang anjeun tiasa waé nganjang ka situs-situs anu anjeun henteu terang, janten nempatkeun program pikeun ngalacak paripolahna nalika aranjeunna henteu nganjang ka anjeun.

Kusabab téknologi ayeuna ngan ukur dugi ka ayeuna, anjeun panginten kedah nyeken inpormasi ieu ku cara baheula. Upami pangunjung ngempelkeun tautan, parios situs éta. Pilarian terang anu aranjeunna resep sareng anu nuturkeun. Tingali poto aranjeunna dina Pinterest sareng Instagram. Mangrupikeun prosés anu teu sampurna saéna, tapi anjeun bakal ngagaduhan sahenteuna ideu umum pikeun kamana waé, utamina upami anjeun nuturkeun pangunjung anu paling aktip.

Pariksa Sumber Eusi

Kaseueuran halaman wéb anu anyar parantos ngagaduhan rencana eusi-pamasaran dina tempatna, anu hartosna aranjeunna parantos ngaoptimalkeun blog sareng pidéo pikeun pamilarian konci (sahenteuna, upami aranjeunna parantos leres). Dina waktos sanésna anjeun milari kontén anyar, parios sumber pilihan karesep anjeun sareng tambihan situs éta kana daptar saluran anyar anu berpotensi.

Pikeun nyepetkeun prosés, pokus kana sumber anu ngeposkeun kontén anu saé sacara konsisten. Ngamimitian ngaitkeun kontén ieu tina halaman wéb anjeun, sareng lami-lami waktos anjeun panginten tiasa naroskeun situs kanggo nguntungkeun. Ogé, ngukur tingkat klik dina tautan ieu. Situs anu narik seueur pengunjung anjeun tiasa janten tempat anu subur pikeun prospek énggal.

Maca Warta

Pikeun ngalaksanakeun tugas anjeun leres, anjeun kedah terang naon anu lumangsung di dunya, sareng tren sareng inovasi anyar anu bakal datang. Média mangrupikeun tempat anu saé pikeun mendakan duanana. Pariksa campuran koran, situs kapentingan umum sareng publikasi industri pikeun mendakan tren anyar, pamaén anyar sareng kasempetan pamasaran énggal.

Laksanakeun naon anu anjeun biasana lakukeun - scan headline sareng lirén nalika aya anu narik ati. Hiji-hijina bédana nyaéta anjeun scanning sareng tujuan anu sanés. Daripada ngan ukur mendakan naon anu énggal, analisa unggal carita pikeun nangtoskeun upami parobihanna bakal mangaruhan stratégi pamasaran anjeun. Upami ieu lami teuing, daptar pikeun RSS feeds sareng kirimkeun headline ka anjeun.

Ngan Mimiti Milarian

Naha anjeun kantos gaduh waktos anu gratis sareng ngamimitian ngotéktak pikeun sagala hal anu aya dina sirah anjeun? Kanggo sababaraha, ieu mangrupikeun cara pikeun maéhan waktos. Pikeun anu sanés, éta cara gancang pikeun ngajawab patarosan anu ngaganggu. Kanggo anjeun, éta tiasa janten cara titajong kana saluran pamasaran énggal.

Candak sajam atanapi langkung unggal dintenna pikeun milarian naon waé, henteu paduli kumaha konyol atanapi henteu masuk akal. Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa mimitian ku nyerat gratis. Tuliskeun unggal pamikiran anu ngalangkungan sirah anjeun teras milari naon waé anu anjeun tulis. Sababaraha maluruh moal ageung teuing, tapi dina dinten-dinten sanés anjeun bakal mendakan hal anu nyababkeun ideu kontén, anu tiasa janten kasempetan ngawangun-link.

Henteu aya rencana pamasaran anu nguntungkeun salamina. Entong ngan ukur cicing sareng nikmati hasil anu saé; tetep milari saluran pamasaran énggal sareng ngawangun strategi pemasaran anu henteu lami.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.